Taliaina o vitiō mai le Pasefika i se komepiuta

E sili atu i le tasi le faʻaaogaina o le Initaneti faʻaaogaina le auala e faʻatautaia ai le resitaraina o auala eseese. I le taimi lava e tasi, e toe asiasi i nei saite, poʻo le faʻatinoina o ni faʻataʻitaʻiga patino, e manaʻomia le faʻatagaga o le tagata. O lona uiga, e tatau ona e ulufale i le igoa ole igoa ma le upega tafailagi na ia maua ile taimi o le lesitala. E fautuaina ina ia i ai se upega tafailagi tulaga ese i luga o saite taitasi, ma pe afai e mafai, se saini. E tatau ona faia lenei mea ina ia mautinoa ai le malupuipuia oa latou tala mai le le faamaoni o le faʻaaogaina o nisi punaoa. Ae pe faʻapefea ona e manatua le tele o logins ma passwords, pe afai e te lesitala i le tele o nofoaga? O meafaigaluega faʻapitoa faʻapipiʻi fesoasoani e fai lenei mea. Sei o tatou sailia le auala e teu ai faʻamalosaga i le Opera browser.

Faʻamaumauga Faasao Faʻamaumauga

O le masini komepiuta o lona lava atinaʻe e faʻaaogaina mo le faʻasaoina o faʻatagaga faʻatagaina i luga o luga o uepesite. E mafai ona le mafai, ma manatua uma faamatalaga na tusia i pepa mo le resitalaina poo le faatagaga. A e muamua ulufale i se igoa ole igoa ma le upega tafailautusi i luga o se punaoa faapitoa, O le talosaga ole faatagaga e teu ai. E mafai ona tatou malilie e tausia le faʻamaumauga, pe teena.

A e faʻapipiʻi le pala i le pepa faʻatagaina i luga o soʻo se 'upega tafaʻilagi, pe afai ua uma ona faʻatagaina oe, o lou saini i lenei punaoa o le a vave ona faʻaalia o se meafaigaluega. Afai e te ulufale atu i le 'upega tafaʻilagi i lalo o laupepa eseese, ona tuʻuina atu lea o avanoa uma, ma ua leva ona faalagolago i le fea filifiliga e te filifilia, o le polokalama o le a otometi lava ona ulufale le upu fetaui e fetaui ma lenei saini.

Polokalame Faasaoina o Upu

Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻavasegaina le gaioiga o le faʻasaoina o faʻaupuga mo oe lava ia. Ina ia faia lenei mea, alu i totonu o le lisi autu o Opera i le vaega "Tautuuga".

Faatasi i le Opera Settings Manager, alu i le vaega "Puipuiga".

O loʻo taulaʻi ma le totoʻa nei le poloka o le "Passwords", lea o loʻo i luga o le faatulagaga o le itulau na tatou oi ai.

Afai e te siakiina le pusa "Faalauiloa e teu ai upu ulufale" i totonu o faatulagaga, o le a le toe faʻaaogaina le talosaga e teu ai le saini ma le upega tafailagi, ma o le a resitalaina le faʻamaumauga.

Afai e te siakia le atigipusa i autafa o upu "Faʻateʻaina le faʻamaeʻaina o pepa i luga o itulau", i lena tulaga, o le faʻamaloiloga i totonu ole pepa faʻatagaina o le a mou atu atoa.

E le gata i lea, i le kilikiina o le "Manage Saved Passwords", e mafai ona tatou faia nisi o manipulations ma faʻamatalaga o pepa faʻataga.

A o leʻi tatalaina i matou se faamalama ma se lisi o faʻaupuga uma e teu i totonu o le masini. I lenei lisi, e mafai ona e suʻeina e faʻaaoga ai se fomu faapitoa, faʻaalia le faʻaalia o uputatala, solo faʻamaonia faʻamaumauga.

Ina ia faʻatoʻilaloina le faʻamagaloina o le faʻamaonia atoa, alu i le itulau natia ufi. Ina ia faia lenei mea, i le pusa o le tuatusi o le masini, ulufale i le opera opera: fuʻa, ma taomi le button ENTER. Matou te oʻo i le vaega o faʻataʻitaʻiga Opera galuega. O loo matou sailia le galuega "Faasaoina upu tatala i se taimi e aunoa ma le saʻo" i le lisi o elemene uma. Suia le parakalafa o le "faaletonu" i le parakalafa "faaletonu".

O le taimi nei o le saogala ma le upega tafaʻilagi o punaoa eseese o le a faʻaolaina pe afai e te faʻamaonia lenei gaioiga i le fausaga popoto. Afai e te le faʻatagaina le talosaga mo le faʻamaoniga atoa, e pei ona faʻamatalaina muamua, ona mafai ai lea ona faʻapolopoloina upu tatala i Opera pe afai e toe foi mai le tagata e faʻaaogaina le faʻafesoʻotaʻi.

Laveina o upu tatala ma faʻaopoopoga

Ae mo le tele o tagata e faaaogaina, o le puleaina o le puleaina o le puleaina na saunia e le pule o le upu faʻamaoni o le Opera e le lava. Latou te fiafia e faʻaoga faʻaopoopoga eseese mo lenei suʻesuʻega, lea e faʻaateleina ai le mafai gafatia o faʻamatalaga. O se tasi o mea e sili ona lauiloa o ia faʻaopoopoga o Easy Faʻasalalauga.

Ina ia faʻapipiʻi lenei faʻaopoopoga, e tatau ona e alu i totonu o le Opera menu i le itulau aloaia o lenei masini ma faʻaopoopoga. Mauaina o le itulau "Faʻamatalaga Faʻamatala" e ala i se suʻega suʻesuʻe, alu i ai, ma kiliki i luga o le lanu lanumoli "Faʻaopoopo i Opera" e faʻapipiʻi ai lenei faʻaopoopoga.

A maeʻa ona faʻapipiʻi le faʻaopoopoga, faʻaalia le icon Easy Passwords i luga o le meafaigaluega masini komepiuta. Ina ia faʻaauau le faʻaopoopoga, kiliki.

O se faamalama ua aliali mai i le mea e tatau ai ona tatou ulufale faʻatasi i se upufaʻaiga e mafai ona tatou maua ai faʻamatalaga uma i le lumanaʻi. Ulufale i luga le palakalafa e manaʻomia, ma faʻamaonia i le pito i lalo. Ma kiliki i le "Set master master" button.

A o leʻi i ai i luma o matou, o loʻo faʻaalia le Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamatala Faʻamatalaga Easy E pei ona tatou vaʻaia, e faigofie ai mo i tatou e le gata ona ulufale i upu faʻamaonia, ae faʻamalosia foi. Ina ia iloa pe faapefea ona faia lenei mea, alu i le vaega "Fausia se upu fou".

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, iinei e mafai ona tatou fatuina se upega tafailagi, ma vaʻavaʻai faʻaesea le tele o faʻamaumauga o le a aofia ai, ma le a le ituaiga o tagata o le a faʻaaogaina.

Ua uma ona gaosia le upega tafailagi, ma o lea ua mafai ona tatou faʻaaogaina pe a ulufale i lenei 'upega tafaʻilagi i le pepa faʻatagaina e ala i le na o le faʻauluina o le pepese i luga o le "magic magic".

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e ui lava e mafai ona e faʻaaogaina faʻaupuga e faʻaaoga ai meafaigaluega na fausia i le Opera browser, o isi faʻaopoopoga lona tolu e faʻateleina nei gafatia.