Faʻafefea ona natia lau musika VKontakte

O le faʻatalologa o le taaloga o se faʻamaumauga faapitoa e teuina ai faila faila e tulaʻi mai i le taimi o le galuega ma le talosaga. Afai e te faʻaaogaina mea faʻapipiʻi (telefoni), telefoni), ona leai lea o se faafitauli, talu ai o le seti ua setiina aunoa, e ala i auaunaga a Google. A o galulue ma le BlueStacks Emulator, o le tulaga e ese lava le eseesega ma e tatau ona faʻapipiʻi e le aufaipisinisi le faʻamau. Seʻio tatou tilotilo i se faʻataʻitaʻiga o le auala e faia ai lenei mea.

Faʻaola BlueStacks

Tutoʻatasi faʻapitoa le natia le taaloga

1. Filifili soʻo se taaloga e te manaʻo iai i se faʻaoga. Mo se faʻataʻitaʻiga "SMERSH". Tikiai le faila faʻapipiʻi ma le 'upega tafaʻilagi faʻatasi ma le faʻaoga. Matou te manaʻomia foi se faila faila mo le Android. O le a ou faʻaaoga le aofaʻi o le Faʻatonu Tuiina foi.

2. O le taimi nei matou te faʻafeiloaʻi le faila faʻapipiʻi o le taaloga ma faʻapipiʻi le teuga o le fale i totonu o le pusa My Documents.

3. Faʻasalalau le Aofaʻi o Faʻatonu I le vaega sao tatou te maua "Pepa SD","Windows", "Pepa aloaia".

4. Oti ese le faʻailoga i le pusa i le pa puipui. Tatala i le itu taumatau e tasi. "Sdcard","Android","Obb". Ma faapipii le mea faitino i totonu o le faila o le sailiga.

5. Afai e leai se pusa faapena, ia faia.

6. A maeʻa ona faʻapipiʻi le taaloga i le kiliki faalua.

7. Siaki i le tabini Android, tusa pe ua faʻaaoga le taaloga. Faʻamolemole. O lo o faʻatauina? Ma o mea uma lava ua faatulagaina. Afai e pa'ū, ona seti saʻo lea o le faʻapipiʻi.

Ua maeʻa lenei faʻapipiʻiina o le BlueStacks cache. E mafai ona tatou amata le taaloga.