Matou te faia se itulau VKontakte

I aso nei, o le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte e faʻaaogaina uma mo fesootaiga ma galuega. I le isi itu, o le mamanu saʻo e mafai ona fesoasoani tele i le tosina atu o manatu o tagata i fafo i lau itulau.

Taʻiala mamanu pepa

Muamua lava, e tatau ona e malamalama lelei o le mamanu o le itulau e tatau ona tausisia tulafono patino. Peitai, e tusa lava pe mafaufau i lenei mea ma mea uma o loʻo i lalo, o se auala fatufatuaʻi i le gaioiga e sili ona manaʻomia.

Ata

I le avea ai o se vaega o le itulau o le avatar, o le mea muamua lava e faʻalogo i ai tagata uma i lau lava talaaga patino. O le mafuaaga lena e le tatau ai ona e tuu ni ata poo ni ata tusi o maua i luga o le upega tafailagi o se ata autu. O le filifiliga lelei o le a avea ma au ata sili ona maualuga.

Faitau atili: Faʻafefea ona suia le vaʻa VK

E mafai foi ona e faia se poloka faatasi ai ma ata o se itulau teuteu itulau uma i le faitauina o se tasi oa tatou faatonuga. Afai e te le fiafia i lenei auala, e sili atu le nanaina o le lipine faʻatasi ai ma ata na faʻataunuʻu.

Faitau atili: Matou te tuʻuina le photostatus VK

Faamatalaga

I luga o le itulau e te manaʻomia e faʻamaonia ai naʻo faʻamatalaga faatuatuaina, pe a talafeagai, natia e faʻamaufaʻailogaina tulaga faalilolilo. E moni lenei mea mo le igoa, tausaga ma le itupa.

Faitau atili: Faʻafefea ona suia le matua ma suia le igoa o le VK

I le tulaga lelei, e tatau ona e faatumuina le numera pito i maualuga o faʻalapotopotoga faaopoopo mo au mea e fiafia i ai ma faʻamatalaga faʻamatalaga. E tutusa foi le faaaogaina i le laina tulaga.

Faitau atili: Faʻafefea ona tuʻu le ulaula i le VK tulaga

E le tatau ona e faia se faalilolilo patino i foliga o le kamupani, talu ai mo nei faamoemoega e sili ona lelei le fatuina o se afioaga. O le mea lea, naʻo oe e tatau ona avea ma e ona le itulau.

Faitau atili: Faʻafefea ona fausia se faletusi VK

Pa puipui

O le faʻailoga faʻamatalaga e tatau ona avea ma falefaʻamaumauga o faʻamatalaga sili ona taua na maua mai i isi tagata faʻaoga pe na e tusia e oe lava ia. Aua e te faaopoopo ni pou i le lipine i se tulaga le saʻo, sei vagana ua e le taulai atu i le tosina atu o isi tagata.

Faitau atili: Faʻafefea ona fai se toe faʻaleleia ma faʻaopopo se pepa ulufale i le puipui VK

I le avea o se ulufale tumau, e mafai ona e setiina se meli, mo se faʻataʻitaʻiga, e aofia ai se faʻasalalauga o lou nuʻu. I le taimi lava e tasi, o mea uma e tatau ona faigofie, e mafai ai e tagata asiasi ona matamata i le itulau e aunoa ma ni faʻafitauli.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi faamaumauga i le puipui VK

E leai se tulaga e faʻamaonia ai talosaga taitasi a le uo, e tuʻu ai le tele o tagata faʻaoga i luga o le lisi o le au fai saofaga. I le noatia ma le fai fuafua i le faaopoopoina o ni uo moni ma faateleina le numera o le au fai saofaga, o le a maualuga le maualuga o lau itulau i taunuuga o sailiiliga i totonu.

Vaʻai foi: Faʻaaoga le suʻesuʻega e aunoa ma le lesitalaina o VK

I le faaopoopo atu i mea uma o loʻo i luga, o le numera o le aufaitalafaga e tatalaina avanoa fou mo lau itulau, lea e aofia ai fuainumera.

Faitau atili: Faʻamatalaga VC statistics

Faʻasaʻoina le itulau

I le faʻataunuʻuina o tulafono o le mamanu o le VK itulau, e mafai ona e tuusaʻo tuusao i le faasaʻoina o le talaaga. I le taimi lava e tasi, ia manatua pe afai e leai sau mea e faʻatumu ai soʻo se fanua, e le tatau ona e faʻaaoga faʻamatalaga sese.

Matua

Mo oe lava, e mafai ona e teuteuina se faʻatautaia o tagata e ala i le setiina o se autu. E faʻapefea ona faia lenei mea, matou te taʻuina atu i ni mataupu eseese ile luga ole saite.

Faitau atili: Faʻafefea ona fai se tala pogisa ma suia le autu o le VK

Faamatalaga lautele

Taofi "Autu" Faatasi ai ma le fesoasoani o vaega talafeagai, e mafai ona e suia le tele o faʻamatalaga taua, e pei o:

  • Muamua igoa;
  • Paulo;
  • Tausaga;
  • Tulaga o le faaipoipoga.

O isi aitema e le mafai ona taua o le faʻamaonia, ae o lo latou faʻatumuina e ono aʻafia ai le malamalama o lau itulau e isi.

Faitau atili: Faʻafefea ona suia le tulaga o le faaipoipoga VK

Faʻafesoʻotaʻi

O le itulau o loʻo i ai faʻamatalaga faʻamatalaga e toetoe lava o le vaega pito sili ona taua, aua e mafai ai ona e faʻaopopo nisi auala faaopoopo o fesootaiga. E le gata i lea, e mafai ona e faʻamaonia e le gata i numera telefoni, ae o lau lava saite.

Faitau atili: Faʻapefea ona lafoina se sooga i le itulau o le VK user

Mai le lava taʻaloga "Faʻafesoʻotaʻi" E mafai ona faʻafaigofieina le tuʻufaʻatasia o le itulau ma isi fesoʻotaʻiga lautele e ala i le poloka talafeagai pe faʻamaonia lou nofoaga e te nofo ai. I lenei tulaga, e ui lava e tatau ona e faaopoopoina na o faamatalaga faatuatuaina, e te le manaʻomia le faʻamalamalamaina o le mea e te nofo ai, tuʻuina oe ma lau meatotino.

Faitau atili: Faʻapefea ona noatia Instagram i VK

Mea e fiafia i ai

I lenei vaega, e tatau ona e faʻaopopoina faʻamatalaga e uiga i mea e te fiafia i ai ma galuega faʻapitoa. I le faitalia, e mafai foi ona e faʻatumu uma isi faʻalapotopotoga, e faʻavae i luga o au lava mea fiafia.

E taua tele le fanua. "E uiga ia te Au"lea e te manaʻomia e faʻatumu i se taimi pupuu e mafai ai, ae o le faʻamatalaga. E tatau ona e faʻaaogaina na o faamatalaga faigofie e uiga ia oe atonu e ono fiafia i isi tagata.

Aoga ma galuega

O itulau o aoga ma aʻoaʻoga e sili ona taua pe afai e leai sau mea e faʻaopoopo i ai. A leai, e ala i le faʻatumu o nei vaega o le fesili, o le ae fesoasoani tele i isi tagata faʻaoga i le sailiga mo lau talaaga.

Pe a faʻapipiʻiina se matata, e tatau ona faʻaopoopo se fesoʻotaʻiga i le kulupu a lau kamupanī, pe afai e maua se tasi i luga o le upega tafailagi fesoʻotaiga. Nai lo lena, e faigofie ona e faʻamaonia lau tagata lautele, lea e te faia na o oe lava.

Vaʻai foi: Auala e suia ai le aai VK

Isi faʻamatalaga

O vaega o totoe, e taua "Galuega Faʻamasinoga" ma "Tulaga o le Ola", e mafai ona faʻatumu atoa i lau faitalia. Aemaise lava, e le mafai ona faʻamaoti le vaega o le militeli, ona o lona tau maualalo i le fesili.

Faatumu laina i luga o le itulau "Tulaga o le Ola", e sili ona lelei le faʻaaoga o faaupuga o loʻo i ai nei, e faigofie ai i isi ona malamalama i ou manatu i le olaga.

Faamaoniga

O se finauga moni i lou finagalo, o le tosina atu o isi tagata faaaoga vave televave, o le a avea ma siakiina o VKontakte. E matua faigata lava ona maua, ae afai e te faia ni taumafaiga talafeagai, o le a le umi se umi.

Faitau atili: Faʻafefea ona maua se VK tick

Short link

I le vaega "Faʻatonu" Ua tuʻuina atu ia te oe le avanoa e suia ai le faʻataʻitaʻiga URL o se itulau e aofia ai fuainumera filifilia. Ina ia faia lenei mea, matou te fautuaina oe ia e faamasani i se tasi oa matou tusiga e uiga i lenei autu, lea o le a fesoasoani e fatuina se sootaga gafatia.

Faitau atili: Faʻafefea ona suia le latini VK

Tulaga faalilolilo

O le faʻatulagaga tatau o le filifiliga o le faʻamaonia o le itulau o le a mafai ai e oe ona natia nisi o faʻamatalaga mai tagata e le o manaʻomia, ma tuʻuina atu i ai naʻo tagata mai le lisi "Uo". E le gata i lea, o nisi faʻamatalaga patino mai le puipui e mafai ona tuʻuina na o oe lava.

Faitau atili: Faʻapefea ona tapunia ma tatala le itulau VK

Faaiuga

A e faʻasalalau lau itulau, ia mautinoa e te gauai atu i le iuga, e le pei o le e ona le talaaga, ae avea o se tagata o le isi itu. Ona o lenei auala, o le mamanu o le a mafai ona gafatia, ae ia malamalama e mafai. E le o se mea e sili ona lelei le asiasi atu i isi tagata ma iloa po o le a le mea e tosina ai tagata ia i latou.