3DMark 2.4.4264


O faʻaleleia OS masani e fesoasoani i le tausisia o ona vaega eseese, avetaavale ma masini komepiuta. O nisi taimi pe a faʻapipiʻi ni faʻamatalaga i Windows, faʻalavelave e tupu, e le gata i faʻamatalaga sese, ae o le atoa foi o le leiloa o galuega. I totonu o lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i auala e galue ai i se tulaga pe a, a maeʻa le isi faʻafouga, e musu le polokalama e amata.

O le Windows 7 e le amataina pe a uma ona faʻaleleia

O lenei amio o le polokalama e mafua mai i se tasi o mea o le lalolagi - sese pe a faʻapipiʻi ni faʻamatalaga. E mafai ona mafua mai i le le fetaui, faaleagaina o le pulou, poʻo taga a polokalama faʻataʻitaʻi ma polokalame antivirus. Le isi, tatou te tuʻuina atu se seti o fuataga e foia ai lenei faafitauli.

Mafuaʻaga 1: Windows e leʻi faʻatagaina

I le taimi nei, o le fesootaiga e mafai ona maua ai se numera tele o faʻapotopotoga fou faʻataʻavalevale Windowsovs. O le mea moni, latou te lelei i la latou lava auala, ae o loʻo i ai pea se tasi o taui sili. O le faʻafitauli lenei i le faia o nisi o taga ma faila ma faʻalapotopotoga. O vaega talafeagai e mafai ona "vavae ese" mai le pusa tufatufaina pe suia i le le o ni mea muamua. Afai ei ai sau tasi o nei fonotaga, ona tolu lea o filifiliga:

  • Suiga le faʻapotopotoga (e le fautuaina).
  • Faaaoga le laisene laiseneina o le Windows mo se faʻapipiʻi mama.
  • Alu i fofo o loʻo i lalo, ona faʻatagaina atoa lea e faʻafou le polokalama e ala i le faʻalavelaveina o le galuega tutusa i totonu o le faatulagaga.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻafefe faʻamaumauga ile Windows 7

Mafuaʻaga 2: Faʻasalaga pe a faʻaeʻe faʻamatalaga

O le pogai autu lea o le faafitauli i aso nei, ma o le tele lava o nei faatonuga e fesoasoani e foia ai. Mo le galuega matou te manaʻomia le faʻasalalauga faʻapipiʻi (disasiga poo le masini eletise) ma le "fitu".

Faitau atili: Faʻapipiʻiina le Windows 7 e faʻaaoga ai se masini faʻaleleia taavale

Muamua e tatau ona e siakiina pe amataina le polokalama "Ala Lelei". Afai o le tali o le ioe, o le a sili atu ona faigofie le faasaʻoina o le tulaga. O loʻo matou faʻatauina ma toe faʻafoʻisia le faiga faʻatasi ma se meafaigaluega faʻapitoa i le setete lea sa i ai ao lumanaʻi le faʻafouina. Ina ia faia lenei mea, faigofie lava ona filifili se mataitusi i le aso fetaui.

Faʻamatalaga auiliili:
Auala e ulufale ai i le saogalemu saogalemu Windows 7
Faʻafefea ona faʻaleleia le Windows 7

Afai e leai ni mea toe faʻaleleia pe "Ala Lelei" Lē avanoa, faʻaauupegaina i faʻamaumauga faʻapipiʻi. Matou te feagai ma se galuega faigofie, ae faigata: e tatau ona e faʻaaogaina faʻafitauli faʻafitauli e faʻaaoga "Laina o poloaiga".

  1. Faʻamuta le komepiuta mai le pulou flash USB ma faatalitali mo le faamalama o le faʻatupega. O le isi, ia lolomi le 'autū autu SHIFT + F10pe a maeʻa ona tatalaina le faamafanafanaga.

  2. Ma le isi, e tatau ona e fuafuaina po o le fea vaega o le disk e aofia ai le pusa "Windows", o lona uiga, ua faailogaina o se faiga. O le a fesoasoani le 'au i lenei mea.

    pala

    A maeʻa, e tatau ona e faʻaopopo le tusi faʻatulagaina o le vaega ma se koluma ma kiliki UI. Mo se faʻataʻitaʻiga:

    dir e:

    Afai e le iloa e le faʻamafanafana le pusa "Windows" I lenei tuatusi, taumafai e ulufale i isi mataitusi.

  3. O le isi poloaiga o le a faʻaalia ai se lisi o faʻamaumauga faʻafouina faʻafou i le polokalama.

    muta / ata: e: / get-packages

  4. Faʻasolo atu i le lisi ma saili ni faʻafouga na faʻapipiʻiina aʻo leʻi tupu le faalavelave. Vaʻai le aso.

  5. I le taimi nei o loʻo umia le LMB faʻalauiloaina le igoa o le faʻafouga, e pei ona faʻaalia i le faʻamalamalamaga, faatasi ai ma upu Faʻamatalaga Faʻamatalaga (o le a le aoga i se isi mea), ona kopi uma lea i le kilipa pepa e ala i le kilikiina o le RMB.

  6. Faʻaauau foi ona matou taomi le faamaumatau o le kusi, ma faʻapipiʻi le kopi i totonu o le faʻamafanafanaga. O le a ia vave tuʻuina atu se mea sese.

    Faasolo le ki "Luga" (arrow). O faʻamaumauga o le a toe ulufale mai "Poloaiga Poloaiga". Siaki pe faʻapipiʻi saʻo mea uma. Afai ei ai se mea o misi, ia faaopoopo. E masani lava o numera ia i le pito o le igoa.

  7. Galulue ma ufanafana, alu i le amataga o le laina ma tape upu. Faʻamatalaga Faʻamatalaga faatasi ai ma se pale ma avanoa. Naʻo le igoa e tatau ona tumau.

  8. I le amataga o le laina e ulufale i le poloaiga

    muta / ata: e: / aveese-package /

    E tatau ona foliga pei o lenei (atonu o ese lau valaʻau):

    muta / ata: e: / aveese-package /PackageName:Package_for_KB2859537~31bf8906ad456e35~x86~~6.1.1.3

    Kiliki le INTER. Faʻafou le aveese.

  9. I le auala lava e tasi tatou te maua ai ma faʻamalo isi faʻamatalaga ma le aso faʻapipiʻi faʻatulagaina.
  10. O le isi laasaga o le faʻamamaina lea o le pusa i faʻamaumauga e sii mai. Matou te iloa o le vaeluaga o mea e tutusa ma le tusi E, o lea o le poloaiga o le a foliga mai:

    rmdir / s / q e: windows softwaredistribution

    Faatasi ai ma nei gaioiga, matou te faʻamaʻaʻaʻa atoa le lisi. O le a toe faʻafouina e le polokalama pe a uma le download, ae o le a faʻaaogaina ia faila na sii mai.

  11. Toe amata le masini mai le faila malo ma taumafai e amata Windows.

Mafuaaga 3: Malware ma Antivirus

Ua uma ona tatou tusia i luga atu o fonotaga a le au pagota e ono aofia ai le suia o vaega ma faila faila. O nisi polokalama o le antivirus e mafai ona matuai le lelei i lenei mea ma poloka pe aveesea foi faafitauli (mai o latou manatu) elemene. Ae paga lea, afai e le o mamafa le Windows, e leai se mea e mafai ona faia e uiga i ai. E mafai ona e faʻafoʻisia le faiga e tusa ai ma faʻasalaga o loʻo i luga ma faʻamalo le antivirus. I le lumanaʻi, atonu e te lafoaia atoa lona faʻaaogaina pe suia pea le tufatufaga.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻafefe ese le virus

E tutusa lava le tutusa o viruses, ae o la latou sini o le faaleagaina lea o le tino. E tele auala e faʻamamā ai lau PC mai faʻamaʻi pipisi, ae naʻo le tasi e fetaui ma i matou - faʻaaogaina se masini komepiuta USB puʻeina ma se polokalama antivirus, mo se faʻataʻitaʻiga, Kaspersky Rescue Disk.

Faitau atili: Faʻasaina se taʻavale afi faʻasalalau ma Kaspersky Rescue Disk 10

Ia manatua o luga o fonotaga e leʻi faʻatagaina, o lenei faʻatinoga e mafai ona oʻo atu ai i le le atoatoa o le faʻatinoga o le polokalama, faʻapea foʻi faʻamatalaga o loʻo i luga o le pu.

  1. Matou te utaina le PC mai le kilivalaina o le afi, filifili le gagana e faʻaaoga ai aū i luga o le komepiuta, ma lolomi UI.

  2. Faasao "Ata Faʻataʻitaʻi" ma toe kiliki UI.

    O loʻo matou faʻatali mo le faʻalauiloaina o le polokalama.

  3. Afai o se lapataiga e aliali mai o le faiga o loo i le tulaga moe pe ua uma ona maeʻa lana galuega, kiliki "Faaauau".

  4. Talia tuutuuga o le maliega laisene.

  5. O le isi, o le polokalame o le a amataina lona aoga anti-virus, i le faamalama lea tatou te kiliki ai "Suiga tulaga".

  6. Faʻataʻatia uma jackdaws ma kiliki Ok.

  7. Afai i le pito i luga o le aoga aoga o se lapataiga o loʻo faʻaalia mai ua le o toe faʻaogaina ia faʻamaumauga, kiliki "Faʻafou nei". E manaʻomia le initaneti.

    O loʻo matou faʻatali mo le download e faʻauma.

  8. A maeʻa ona toe talia le laisene ma le amataina o le laisene, kiliki le ki "Amata le faʻamaoniga".

    Matou te faatalitali mo taunuuga.

  9. Push button "Faʻasoa mea uma"ona sosoo ai lea "Faaauau".

  10. Tatou te filifilia togafitiga ma suʻesuʻega sili.

  11. A maeʻa le siaki e sosoo ai, matou te toe faia laasaga e aveese ai mea masalomia ma toe faʻafoʻi le masini.

I le mea lava ia, o le aveesea o siama o le a le fesoasoani ia i tatou e foia ai le faafitauli, ae o le a faʻaumatia ai se tasi o mafuaʻaga na mafua ai. A maeʻa lenei faʻatinoga, e tatau ona e alu e toe faʻafouina le polokalama pe aveese faʻamatalaga.

Faaiuga

Toe faʻafoʻisia le faiga ina ua maeʻa le faʻafouina le manuia e le o se galuega le taua. O le tagata faʻaaoga o loʻo feagai ma se faʻafitauli faapena e tatau ona faʻaeteete ma ia onosai aʻo faia lenei faiga. Afai e leai se mea e fesoasoani, e tatau ona e mafaufau e uiga i le suia o le tufatufaina o Windows ma toe faʻaleleia le polokalama.