Faʻasaʻoina le faʻatulagaina o le au Peleni

E le masani ona gauai tagata faaaoga i le faafouina o le Microsoft Office package. Ma o lenei mea e matua leaga lava, ona e tele naua mea lelei mai lenei faagasologa. O nei mea uma e sili atu ona taua le talanoaina i auiliiliga auiliili, faʻapea foʻi ma le vaʻavaʻai atili i le faʻafouina o le faʻagasologa.

Faʻamanuia mai le faʻamatalaga

O faʻafouga taʻitasi ua i ai le numera tele o faʻaleleia atili mo le ofisa:

  • Siitia le saoasaoa ma le mautu;
  • Faʻasalaga o sese sese;
  • Faaleleia fesootaiga ma isi polokalame;
  • Toe faʻaleleia galuega poʻo le faʻamalosia, ma sili atu.

E pei ona e malamalama, o faʻamatalaga e maua ai le tele o faʻamatalaga aoga i le polokalama. O le tele lava o taimi, ioe, faamatuu atu le MS Office mo le faasaʻoina o soo se mea sese e fesootaʻi ma le faʻatinoga ma galuega, faʻapea foʻi le fetaui lelei ma le tele o talosaga.

O le mea lea, e le talafeagai le tolopoina o lenei faiga e faʻavavau, pe afai e mafai ona taitaia.

Metotia 1: Mai le nofoaga aloaia

O le auala sili e download ai le pusa fou mo lau faʻamatalaga a MS Office mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a Microsoft o le a mautinoa o le a aofia ai i le PowerPoint faʻamau pe afai e saunia mo.

  1. Muamua e tatau ona e alu i le ofisa aloaia aloaia a Microsoft ma alu i le vaega mo faʻamatalaga a MS Office. Ina ia faafaigofie le galuega, o le sootaga tuusao i lenei itulau o loo i lalo.
  2. Vaega ma faʻamatalaga mo MS Office

  3. O iinei tatou te manaʻomia ai se pusa suʻesuʻe lea o loʻo i le pito i luga o le itulau. E tatau ona e ulufale i le igoa ma le lomiga o lau pusa polokalama. I lenei tulaga o le "Microsoft Office 2016".
  4. I luga o le faʻavae o le suʻega o le a maua ai ni faʻamatalaga. I luga o le pito i luga o le a sili atu ona faʻaogaina le pusa mo le talosaga. O le mea moni, e tatau ona e siaki muamua le faiga e alu i ai lenei pusa - 32 poʻo le 64. O lenei faʻamatalaga e masani lava i le igoa o le faʻafouga.
  5. A uma le kilikiina o le filifiliga e manaʻomia, o le a alu le 'upega tafaʻilagi i le itulau e mafai ona e maua ai faʻamatalaga auiliiliga e uiga i mea e aofia ai i totonu o lenei patch, faʻapea foʻi ma isi faʻamatalaga e fesootaʻi atu. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faalauteleina vaega talafeagai, e taʻu mai e lio ma se faʻailoga faaopoopo i totonu ma le igoa o le vaega e sosoo ma ia. Will press the button "Download"e amata le faagasologa o le sii mai o le faʻamatalaga i lau komepiuta.
  6. A maeʻa lena, o le a tumau e faʻatautaia le faila faila, talia le maliliega ma mulimulitai i faatonuga a le faʻapipiʻi.

Metotia 2: Faʻafouina vave

O ia faʻamatalaga e masani lava ona sii mai i se tulaga tutoatasi pe a toe faʻafouina Windows. O le mea sili e fai i lenei tulaga o le siakiina ma faʻatagaina le polokalama e faʻaleleia faʻamatalaga mo le MS Office, pe afai o lenei faʻatagaga ua misi.

  1. Ina ia faia lenei mea, alu i "Filifiliga". Lenei e tatau ona e filifilia le mea aupito lata mai - "Faʻafouina ma le Puipuiga".
  2. I le faamalama e tatala, e te manaʻomia i le vaega muamua ("Faʻafouina faʻafouga") filifili "Filifiliga Maualuga".
  3. O iinei e alu ai le mea muamua lava "Aʻo faʻafouina Windows, tuʻuina atu faʻamatalaga mo isi oloa a le Microsoft". E tatau ona siaki pe oi ai se pepa iinei, ma faʻapipiʻi, pe a leai.

O le taimi nei o le a siakiina pea, siakiina ma faʻaleleia le faʻaleleia mo le MS Office i le faʻatulagaga aunoa.

Metotia 3: Faʻafouina o le lomiga fou

O se laina tutusa e mafai ona avea ma sui o le MS Office mo se isi. Aʻo faʻapipiʻiina, o le telefoni lata mai o le oloa e masani lava ona faʻapipiʻiina.

Tikiala le fou fou o MS Office

  1. E ala i le fesoʻotaʻiga o loʻo i luga e mafai ona e alu i le itulau e te download ai ituaiga eseese o Microsoft Office.
  2. O iinei e mafai ona e vaʻai i se lisi o faʻamatalaga e avanoa mo le faʻatauina ma le download. I le taimi nei, 365 ma le 2016 e talafeagai, ma ua fautuaina e Microsoft e faʻapipiʻi.
  3. Le isi o le a avea ma se fesuiaiga i se itulau e mafai ona e siiina ai le masini faʻapipiʻi manaʻomia.
  4. O le a naʻo le faʻapipiʻi le downloaded MS Office.

Faitau atili: Faʻatuina o le PowerPoint

Filifiliga

O nisi faʻamatalaga faaopoopo e uiga i le faagasologa o le faafouina o le MS Office.

  • O lenei tusiga o loʻo faamatalaina ai le faagasologa o le faʻafouina o le pusa laiseneina o le MS Office. O taʻavale faʻataʻavaleina e masani lava e le faʻafefe. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te taumafai e faʻapipiʻi se faʻafouina o le downloadina lima, o le faiga o le a tupu ai se mea sese ma le tusiga e taʻu mai ai o le mea e manaʻomia mo le faʻafouga o loʻo misi i luga o le komepiuta.
  • O le faiga fagotaina o le Windows 10 e le o toe faʻafouina ai foi le faʻataunuʻuina o faʻaupuga o MS Office ma le manuia. O uluai lomiga o lenei faiga faʻaleaoga na maua mai ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi mo se seti o talosaga a le ofisa mai Microsoft, ae i le 10-i le le toe galue lenei taumafaiga ma taumafai e masani ona taʻitaʻi atu i mea sese.
  • E seasea ona faʻatagaina e le au atinaʻe suiga o galuega i a latou faʻaopoopoga. O le tele o taimi, o ia suiga tetele o loʻo aofia i totonu o lomiga fou. E le faʻaaoga lenei mea sei vagana ai le Microsoft Office 365, lea o loʻo faʻamalosia lelei ma suia i taimi uma ona foliga. E le tele taimi, ae e tupu. O le mea lea, o le tele o faʻamatalaga e faʻapitoa i le natura ma e fesoʻotaʻi ma le faʻaleleia o le polokalame.
  • E masani lava, pe a oʻo mai se faʻalavelave lē fuafuaina o le faagasologa o le faʻafouina o le pusa software e mafai ona faʻaleagaina ma taofia le galue. I se tulaga faʻapea e mafai ona fesoasoani i le toe faʻafouina atoatoa.
  • O faʻataʻitaʻiga faʻatulagaina a le MS Office (o lona uiga, 2011 ma le 2013) e le mafai ona sii mai i le aso 28 o Fepuari, 2017, ma maua se saofaga i le MS Office 365, e pei ona i ai muamua. O nei polokalama e faʻatau eseese. E le gata i lea, ua fautuaina malosi e Microsoft le faaleleia o ia ituaiga lomiga i le 2016.

Faaiuga

O se taunuuga, e talafeagai le faʻafouina o le PowerPoint e avea o se vaega o le MS Office i soo se avanoa faigofie, taumafai e aua le faʻatuai i lenei. E pei ona faʻapipiʻi faʻapipiʻi nei i aso nei e mafai ona taʻitaʻia ai le mea moni o le a le faʻafefea e le tagata faʻapitoa se faʻafitauli i le polokalame taeao, e mautinoa lava na tupu ma faʻaaoga uma galuega. Ae ui i lea, o le talitonu poʻo le le talitonu i le mea e tupu o se mataupu o tagata taitoatasi. Ae o le tausia lelei o lona polokalama o le tiute o tagata uma o le PC.