Faʻapipiʻi le Photoshop version CS6

Ina ia mautinoa le malupuipuia o faʻamatalaga eseese ma faʻamatalaga, e fautuaina e suia le upu faʻamaonia mai ia i latou mai lea taimi i lea taimi. O se polokalama lauiloa e pei o Skype e le o se faʻasesega i lenei tulafono manino, ae taua tele. I la tatou tusiga i lenei aso o le a tatou faʻamatalaina pe faapefea ona suia le faʻasologa o tulafono e manaʻomia e teu ai i lau teugatupe.

Manatua: Afai ua galo ia te oe pe ua leiloa le uputatala mai lau telefoni Skype, e tatau ona e alu i le faagasologa o le toe faaleleia nai lo le suia. Sa matou taʻuina atu muamua i se isi mea.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaleleia lau faʻamatalaga i Skype

Suia le faʻamaonia i le Skype 8 ma luga

I le taimi nei, o Skype ma faʻamatalaga a Microsoft e fesoʻotaʻi, o lona uiga, o le saini mai le tasi e mafai ona faʻaaogaina e te ulufale ai i le isi, ma le isi itu. E tutusa foi le faaaogaina i upu ole upu - suia o le tuufaatasiga puipuiga mai se tasi tala o le a suia i se isi.

Afai oe faʻaaogaina se faʻafouga fou o Skype, e tatau ona e faia mea nei e foia ai lenei faafitauli:

  1. Tatala i luga "Faʻatonu" polokalame, kiliki i le faamaumatau o le kusi (LMB) ile tolu pito i tua o lou igoa ma filifili mea e tutusa i totonu o le lisi laʻititi laʻititi. I le vaega "Teugatupe ma le Talaaga"lea e tatala e aunoa ma se totogi, kiliki i le mea "O lau talaaga"i totonu o se poloka "Pulega".
  2. I le masini e te faʻaaogaina o le autu, o le a tatalaina le itulau. "Faamatalaga Patino" Skype site. I le vaega "Faamatalaga Patino" kiliki i le ki "Suia le upu motusia".
  3. I le isi itu, e manaʻomia ona e ulufale i totonu o lau 'upega taʻavale Microsoft, muamua faʻamaonia le imeli e fesoʻotaʻi ma le kiliki "Lisi",

    ona e ulufale atu lea i le faʻamaufaʻailoga faʻatasi mai le kiliki ma kiliki i luga "Faʻatasi".

  4. A maeʻa ona e ulu i totonu, o le a toe faʻafeiloaia oe i le itulau o le suiga o le motusia. Ulufale muamua le tau oi ai nei, ona faʻaluaina lea o le tuʻufaʻatasiga fou i vaega talafeagai. Ina ia faʻaaoga suiga, kiliki "Faasaoina".

    Mo se faʻaopoopoga faʻaopoopo, e mafai ona e siakia le pusa. "Suia le password i aso 72 uma", lea o le a fuafua e fai pe a uma lenei vaitau.

  5. I le taimi nei, ina ia mautinoa ua manuia le faʻatinoga, faʻapipiʻi i lau faʻamatalaga Microsoft,

    faʻamaonia lana faʻamaloilo ma kiliki i le ki "Faʻatasi".

    E ala i le faʻapipiʻi atu i lau faʻamatalaga i luga o le 'upega tafaʻilagi, e mafai ona e alu tuusao i le talosaga, mai le auala, i le ala, o le a "lafoina oe" i le taimi lava na uma ai le manipulations i luga o le upega tafaʻilagi.

  6. E ala i le faʻalauiloaina o Skype, filifili lau tala i le matala faʻafeiloaʻi,

    faʻamaonia se tuʻufaʻatasiga fou ma kiliki le ki "Faʻatasi".

  7. O le a faʻamaonia lelei oe i le tusi talosaga, a maeʻa, e mafai, e pei ona i ai muamua, e faʻaaogaina mo le fesoʻotaʻiga.
  8. Suia o le upega tafailagi e manaomia e te ulufale ai i Skype - o le taualumaga e matua faigofie lava. E le mafai ona faʻalavelaveina tagata faʻapitoa e le masani ai i le mea moni o gaoioiga uma sei vagana ai le "laasaga muamua" e faia i totonu o le masini, tuusao i luga o le itulau a le Microsoft, ae le oi le polokalama. Ae o le a le eseesega pe afai o le mea tonu lea e mafai ai ona ausia se taunuuga lelei?

Suia le faʻamatalaga i le Skype 7 ma lalo ifo

E le pei o le lomiga fou o le Skype, i le mea muamua "fitu" mea mo le suiina o le upega tafailagi o loʻo tuʻu saʻo mai i le lisi o tusi talosaga (o taʻaloga ia i luga o le laulau pito i luga, lea e le atoa i le "valu"). Ae ui i lea, o isi gaoioiga o loʻo faia pea i luga o le 'upega tafaʻilagi - e pei ona i ai i le metotia muamua, ua suia le password i le faʻamatalaga a Microsoft. Faamatala puupuu pe faʻapefea ona faʻaauau lenei mea.

  1. I le faamalama autu o le talosaga, kiliki i luga o le lisi "Skype" ma filifili mai le lisi o le pa'ū "Suia le upu motusia".
  2. E pei o le version lona valu o le Skype, o le a teu le itulau o tala i le masini komepiuta, ae ui i lea, i se ofo tuusaʻo e teu ai i lau 'upega taʻavale Microsoft, muamua faʻamautuina le imeli ma le palakalafa o loʻo i ai nei.
  3. O isi gaioiga e leai se eseesega mai na na matou faʻamatalaina i le vaega muamua o le tusiga: mulimuli i laasaga # 3-7, ona ulufale ai lea i le Skype e faʻaaoga ai le upu faʻaulu ua leva ona suia.
  4. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se eseesega moni i le auala e suia ai le upega tafailagi mo le tala i le fitu ma le valu o version o Skype. O gaioiga uma e faia i le masini, e tuusaʻo mai le polokalama na o le fesuiaiga i le itulau uepi talafeagai e amataina.

Skype mobile version

I Skype mo masini feaveaʻi, lea e mafai ona e faʻapipiʻi mai i faleoloa o oloa i Android ma iOS, e mafai foi ona e suia lau faʻaupuga. O le algorithm o gaioiga e tatau ona faia e foia ai lenei galuega e eseese lava mai lena i le tulaga o lona tuagane matua, o le lona valu o polokalama o le komepiuta. O le eseesega laitiiti e taatia i le faiga ma le tulaga o le atinaʻe, ma e tatau foi ona tatou "fesili" le talosaga mo i tatou lava e tatalaina le upega tafailagi a le Microsoft i le masini.

  1. Mai le lisi "Talitonuga", lea e faʻafeiloai ai oe pe a amataina se Skype feaveaʻi, alu i le vaega o faʻamatalaga e uiga i lau talaaga e ala i le taʻavale i luga o lana avatar i le pito i luga.
  2. O lenei tatala "Faʻatonu" tusi talosaga e ala i le kilikiina o le kesi i le pito i luga taumatau poʻo le filifiliina o le meataitasi i le poloka "Isi"o loʻo i lalo.
  3. Faʻamau le vaega "Teugatupe ma le Talaaga".
  4. I poloka "Pulega"lea o loʻo i le pito i lalo o avanoa avanoa, filifili "O lau talaaga".
  5. O se itulau o le a tatalaina i totonu o le 'upega tafaʻilagi faʻatasi i le Skype mobile browser. "Faamatalaga Patino" nofoaga aloaia.

    Faʻasalaga iinei, mo mafuaʻaga e le mafaamatalaina, e le mafai ona e suia le upega tafaila, o lea e tatau ai ona e tatalaina le lava itulau, ae i totonu o le initaneti atoa. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le laina i luga o le laina i luga o le tulimanu pito i luga, ma i le lisi lapopoa e aliali mai, filifili "Tatala i luga o le suʻega".

  6. Faʻamau i lalo le itulau "Faamatalaga Patino" lalo i le faamau "Suia le upu motusia" ma tape i ai.
  7. O le a uunaia oe e teu i totonu o lau faʻamatalaga Microsoft e ala i le faʻamaoti muamua o le meli meli e fesoʻotai i ai, ona sosoo ai lea ma le upega tafailautusi. Pe a uma ona kiliki se ki "Faʻatasi" e tatau ona e faia laasaga 4-7 o le vaega "Suia le faʻamatalaga i le Skype 8 ma luga aʻe o le".
  8. O le auala lenei e mafai ai ona e suia le upega tafailagi mo Skype, pe ae faʻaaoga i lau masini feaveaʻi. E pei o le tulaga o le PC, o faatinoga autu o loʻo faia i totonu o se upega tafaʻilagi, ae e mafai ona maua mai i le atinaʻe faʻaoga.

Faaiuga

Matou te tilotilo i le auala e suia ai le upega tafailagi mo le tala i le Skype i itu uma o lenei talosaga - o le mea tuai, fou ma la latou vaʻavaʻavaʻa. Matou te faʻamoemoe o lenei tusiga e aoga mo oe ma fesoasoani e foia le galuega.