E faapefea ona siaki le iPhone e IMEI


Afai o loʻo e faʻaaogaina le Mozilla Firefox browser, o lenei 'upega tafaʻilagi' ua i ai se fale e faʻaopoopoina i totonu ma se tele o mea aoga aoga e matua faʻaleleia ai le gafatia o le masini. O se tasi o na faʻaopoopoga o le Video DownloadHelper.

Vitio DownloadHelper o se faʻalauiloa lauiloa o le masini e mafai ai ona e siiina faila o le aufaasālalau mai punaoa lauiloa a le initaneti. O le mea lea, afai muamua e mafai ona e matamata i ata tifaga ma faʻalogo i musika i luga o le initaneti i luga o nofoaga, i le taimi nei, pe a manaʻomia, faila o tului e mafai ona sii mai i se komepiuta.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Ata Vitio DownloadHelper mo Firefox?

E mafai ona e alu e faʻafeiloaʻi le Vitio DownloadHelper mo Mozilla Firefox i le taimi vave o le fesoʻotaʻiga i le pito o le tusiga, ma alu i ai oe lava.

Ina ia faia lenei mea, tatala le lisi o mea e fai i le pito i luga taumatau ma alu i le vaega i le faamalama e aliali mai. "Faʻaopoopoga".

I le faamalama e tatala, i le tulimanu taumatau, ia tusia le igoa o le mea ua manao i ai ma kiliki le ki o le Ini.

I faʻamatalaga faaalia, o le muamua i totonu o le lisi o le faʻaopoopoga o loʻo matou sailia. Ina ia faaopoopo i Mozilla Firefox, kiliki le faamau i le taumatau. "Faʻamau".

O le taimi lava e maeʻa ai le faʻaopoopoina o le faʻaopoopoga, o le a maua ai se ata faʻaopoopo i luga o le ata DownloadHelper i le pito i luga taumatau.

Faʻafefea ona faʻaaoga le Video DownloadHelper?

O le numera o loʻo faʻaalia i luga o le faʻamaufaʻailoga e faailoa ai le numera o faila o loʻo avanoa mo le siiina. Mo se faʻataʻitaʻiga, matou te mananao e sii se faasologa o laasaga sili ona e fiafia i ai. Ina ia faia lenei mea, alu i le itulau ma le vitio, tuu le vitio i le toe taʻalo, ona kiliki lea i luga o le ata Vitio DownloadHelper.

Ma o iinei e tulaʻi mai ai se faʻalavelave laitiiti - o le faʻaopoopoga e mafai ona faʻaalia ai le ata vitio matou te mananao e siiina, ae o faʻasalalauga, isi vitiō, faʻapea foʻi isi ata vitio ma mea faʻalogo o loʻo maua i le itulau.

O iinei e tatau ona e filifilia le faila e sii mai e faavae i lona igoa, laititi ma le lelei. A uma ona filifilia se faila, kiliki i le taumatau o luga o le atigipusa ma se faʻailoga faaopoopo. Peitai, i la matou mataupu, e na o le tasi le faila e maua i luga o le itulau, o lea ua ofoina mai ai matou e sii mai na o ia.

O se faamalama faaopoopo o le a aliali mai i luga o le lau, ma kiliki ai le ki. "Tetela Download".

O le a amataina le download. O le taimi lava e sii mai ai, e aliali mai se savali i luga o le mata e uiga i le maeʻa manuia o le download.

O le a maua se faʻamaufaʻailoga faaopoopo i le taumatau o le ata Vitio DownloadHelper, lea o le a mafai ai ona e alu sao e taina le faila download.

Fesoasoani Fesoasoani mo Mazila e le o se faʻaopoopoga sili ona talafeagai ma faʻamalosi mo le Mozilla Firefox browser. Ae peitai, ua na o le pau lea o le faaopoopoga e mafai ai ona e sii mai le leo ma le vitio mai le toetoe lava o nofoaga uma i luga o le Initaneti, lea e le mafai ona e matamata ai (faalogologo) i luga o le initaneti.

Tikiake Mozilla Firefox Video DownloadHelper mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia