Faʻafefea ona e lesitala i le faʻaaogaina i le Instagram


O le HWiNFO o se polokalama faʻapitoa mo le mataituina o le tulaga o le system ma le faʻaalia o faʻamatalaga e uiga i masini, avetaavale ma masini komepiuta. E i ai le avetaʻavale ma le BIOS faʻafouina galuega, faitau faitau faitauga, tusia fuainumera i faila o ituaiga eseese.

Faʻatonuga faʻapitoa

O lenei poloka o loʻo tuʻuina mai ai faʻamaumauga i luga o le masini komepiuta, e pei o le igoa, taimi ole taimi, faiga faʻapitoa, fuainumera o gaʻo, faʻaoga o le vevela, faʻaaogaina o le eletise, ma faʻamatalaga i luga o faʻamatalaga lagolago.

Tina laupapa

O le HWiNFO o loʻo tuʻuina mai ai faʻamatalaga atoatoa e uiga i le tinaboard - o le igoa o le kamupanī, o le ata o le laupapa ma le chipset, faʻamaumauga i luga o ports ma fesoʻotaʻiga, galuega autu e lagolagoina, faʻamatalaga na maua mai le BIOS.

RAM

Nofoaga "Manatua" o loʻo i ai faʻamaumauga i luga o masini faʻamanatu ua faʻapipiʻiina i luga o le laupapa O le numera lenei o taʻiala taʻitasi, o lona taimi ole taimi, ituaiga o RAM, tagata gaosi oloa, aso o gaosiga ma faʻamatalaga auiliili.

Pusa faʻamaumauga

I poloka "Busi" Saili faʻamatalaga e uiga i pasi o faʻamaumauga ma masini e faʻaaogaina.

Kata vitio

O le polokalama e mafai ai ona e mauaina faʻamatalaga atoatoa e uiga i le faʻapipiʻiina o ata viliina - ata ma igoa gaosimea, voluma, ituaiga ma le lautele o le pasi o le vitio, PCI-E version, BIOS ma le avetaʻavale, faʻamanatuga ma faʻataʻitaʻi ata.

Mataitu

Faʻamatalaga faʻamatalaga "Mataitu" e aofia ai faʻamatalaga e uiga i le mataʻituina na faʻaaoga. O le faʻamatalaga e pei ona taua i lalo: igoa faʻapitoa, numera o le telefoni ma le gaosiga o aso, faʻapea foʻi ma laina laina, iugafono ma ala e lagolagoina e le matrix.

Tino faigata

O iinei e mafai ai e le tagata faʻaoga ona iloa mea uma e uiga i le malosi o le komepiuta i le komepiuta - faʻataʻitaʻiga, voluma, faʻasalalauga o le SATA, faʻavaveina le saoasaoa, faʻailoga, taimi faʻatonutonu ma le tele o isi faʻamatalaga. I le poloka lava e tasi o le a faʻaalia ma faʻaaoga e CD-DVD.

Lelei masini

I le vaega "Audio" O loʻo i ai faʻamaumauga e uiga i masini polokalama e gaosia ai le leo ma e uiga i avetaavale e pulea i latou.

Fesootaiga

Paranesi "Fesootaiga" momoli atu faʻamatalaga e uiga i fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga uma o loʻo maua i le polokalama.

Ports

"Taulaga" - se poloka o loʻo faʻaalia ai meatotino o ports ma masini uma e fesoʻotaʻi atu ia i latou.

Aotelega Faʻamatalaga

O le polokalama faakomepiuta o loʻo i ai le faʻatinoina o faʻamatalaga uma o faʻamatalaga ile tasi faamalama.

Faʻaalia iinei o le faagasologa, tinaboard, kata vitio, faʻaoga faʻapitoa, taʻavale malosi, ma le faʻaogaina o le polokalama.

Sensosi

E mafai e le polokalame ona faitau faitauga mai masini uma e maua i totonu o le tino - vevela, fuaina o le mamafa o mea autu, voltages, tachometers o tagata taʻalo.

Faʻasaoina o talafaasolopito

O faʻamaumauga uma e maua mai ai le HWiNFO e mafai ona faʻaputuina e fai ma faila o faʻatulagaga nei: LOG, CSV, XML, HTM, MHT pe kopiina i luga o le laupapa.

BIOS ma le taʻavale avetaʻavale

O nei faʻamatalaga e faʻatinoina e faʻaaogaina ai polokalama faʻaopoopo.

A uma ona e kiliki le ki, o le a tatalaina se itulau i le mea e mafai ona e siiina ai le polokalama faʻapitoa.

Mama

  • O se aofaiga tele o fuainumera aoga aoga;
  • Faʻavalea o fegalegaleaiga a tagata faʻaaoga;
  • Faʻaalia ata o le vevela, voltage ma le mamafa;
  • Tufatufaina mo le saoloto.

Faʻafitauli

  • Le faʻauiga Luga;
  • E leai ni faʻamalositino faʻatulagaga faʻavae.

HWiNFO o se fofo lelei mo le mauaina o faʻamatalaga auiliiliga e uiga i lau komepiuta. O le polokalama e faʻatusatusa lelei ma ona sui i le tele o faʻamatalaga faʻamatalaga ma le aofaʻi o masini faʻaleleia o loʻo faʻapipiʻiina, aʻo le saʻoloto.

Tikiai le HWiNFO mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

SIV (Faʻamatalaga o Faʻamatalaga o Mea) CPU-Z Vaʻai le maualuga o le CPU i le Windows 10 Faiga faʻapitoa

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
HWiNFO - polokalama e mafai ai e oe ona maua faʻamatalaga sili ona atoatoa e uiga i vaega, avetaavale ma masini komepiuta o se komepiuta patino.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: REALiX
Tau: Faʻatau
Toa: 5 MB
Gagana: Igilisi
Version: 5.82.3410