Aveese mea sese i le faila file msvcr90.dll


O le Initaneti o se vaega taua o le olaga o se tagata faʻaonapo nei o le PC. Mo nisi, o se auala o fesoʻotaʻiga ma se auala faʻafiafiaga, ma o se tasi, faʻaaogaina se fesoʻotaʻiga i le lalolagi, maua ai se ola. O lenei tusiga o le a talanoa pe faapefea ona faʻafesoʻotaʻi lau komepiuta i le Initaneti i auala eseese.

Matou te faafesootai le Initaneti

E tele auala e faʻafesoʻotaʻi ai i fesoʻotaiga i le lalolagi, e faʻalagolago lava i ou gafatia ma / poʻo manaʻoga.

  • Fesoʻotaʻiga o laina. O le mea sili ona taatele ma sili ona faigofie. O le auʻaunaga i lenei tulaga e maua ai le tagata fai saofaga i se laina - o le uaea e tau atu i le potu e fesoʻotaʻi i le PC poʻo le router. E tolu ituaiga o fesootaiga - masani, PPPoE ma VPN.
  • Lelei. O loʻo maua le fesoʻotaiga i luga o se roea Wi-Fi, lea e fesoʻotaʻi uma i ai le uaea o loʻo tuʻuina atu. O auala eletise e aofia ai foi ma le 3G / 4G i luga o le initaneti.
  • O le a tatou talanoaina eseese le mafai ona faʻaaogaina se telefoni feʻaveaʻi e avea ma se modem poʻo se avanoa avanoa.

Metotia 1: Ethernet

O lenei ituaiga auaunaga i luga o le Initaneti e le maua ai ni mea faʻapitoa e mafai ona maua - o le initaneti ma le password. I lenei tulaga, o le uaea e fesoʻotaʻi saʻo i le LAN-fesoʻotaʻiga i luga o le komepiuta poʻo le uila.

I le tele o tulaga, faatasi ai ma se fesoʻotaʻiga, e leai ni faʻatonuga e manaʻomia, ae o loʻo i ai se tasi faʻasesega - pe a tuʻuina atu e le 'auʻaunaga le faʻasalalauga i se isi ip ip ma lona lava DNS server. O lenei faʻamatalaga e talafeagai e lesitala i totonu o fesoʻotaiga i Windows. E tatau foi ona faia pe a fai ua i ai se suiga o le faalapotopotoga, o lona uiga, ia maua poo le a le IP na tuʻuina mai e le tasi na muamua ma tuuina atu e le kamupani o loʻo iai nei.

  1. Muamua e tatau ona tatou oʻo i le poloka faʻatusa o tulaga. Faʻasani-saʻo i luga o le 'upega tafailagi i le nofoaga faʻalauiloa ma alu i "Nofoaga Faʻatonu o Fesootaiga".

  2. Le isi, mulimuli i le sootaga "Suiga o mea fetuunai".

  3. O iinei tatou te kiliki ai le PKM "Ethernet" ma taomi le faamau "Meatotino".

  4. Ole taimi nei e tatau ona e fetuunai ia vaega ole tapulaa TCP / IP version 4. Filifili i le lisi o vaega ma alu i meatotino.

  5. Matou siaki le IP ma le DNS data. Afai e maua e le 'auʻaunaga le tuʻuina atu o le tuatusi o le tuatusi o le tuatusi, ona tatau loa lea ona faʻaaoga uma "Aunoa".

    Afai e maua ni faʻamatalaga faaopoopo mai i lea mea, ona matou ulufale lea i totonu o le fanua talafeagai ma kiliki OK. I lenei tulaga ua maeʻa, e mafai ona e faʻaaoga le fesoʻotaiga.

  6. E i ai le mea e tasi a le Ethernet - o le fesoʻotaʻiga e masani lava. Ina ia mafai ona e suʻe ese ma le lima ma fai vave (e ala i le lē mafai, e tatau ona e alu i faʻafesoʻotaʻiga i taimi uma), fatuina se alalaupapa i luga o lau laulau.

    Ia, afai e fesoʻotaʻi le Initaneti, ona e lafoaʻiina lea o le alalaupapa, o le a ma vaʻai i se faamalama "Tulaga-Ethernet"lea e mafai ona e maua ai nisi faʻamatalaga ma vavae ese mai le upega tafailagi. Ina ia toe fesoʻotaʻi, toe faʻasolo le alavaʻa ma o le a tupu lava mea uma.

Metotia 2: PPPOE

PPPOE o se fesoʻotaʻiga televavave, na o le tasi lava le eseesega mai le taimi muamua o le manaʻoga lea e faʻapitoa le faia o se fesoʻotaiga ma le faʻasinomaga ua tuʻuina atu ma le upega tafailagi na tuʻuina atu e le 'auʻaunaga. Ae ui i lea, o loʻo i ai se isi faʻataʻitaʻiga: O le PPPOE e mafai ona faʻamalosi ma faʻasologa faʻamatalaga. E pei ona uma ona taʻua, o le faʻaogaina o fesoʻotaiga e faʻaalia pea e ala i le uaea e fesoʻotaʻi i le PC poʻo le router.

  1. Tatou te oi "Nofoaga Faʻatonu o Fesootaiga" ma alu i "Matai" fatuina fesoʻotaʻiga fou.

  2. O iinei tatou te filifilia ai le mea muamua - "Initaneti fesoʻotaʻiga" ma tulei "Lisi".

  3. I le isi siata, kiliki le ki lapopoa ua taua "Laasaga Maualuga (i le PPPOE)".

  4. Ulufale i le initaneti ma le upega tafailagi na maua mai i le 'auʻaunaga, mo le faigofie, faʻasaʻo le upu faʻamaonia, seti le igoa ma faʻasoa, ona kiliki ai lea "Fesoʻotaʻi". Afai e saʻo le faia, ona fai lea i ni nai sekone o le a galue le Initaneti.

O le PPPOE e mafai ona pulea lelei i le auala tutusa e pei o le Ethernet e faʻaaoga ai se ala pupuu.

Metotia 3: VPN

VPN o se 'upega tafaʻilagi faʻapitoa' eseʻese pe na o se "alavai" lea e tufatufaina atu ai e nisi o kamupani le Initaneti. O lenei metotia e sili atu ona faʻatuatuaina mai le manatu o le puipuiga. I lenei tulaga, e manaʻomia foi le faʻailogaina o le fesoʻotaiga ma faʻamatalaga avanoa.

Vaʻai foi: Ituaiga ituaiga fesootaiga VPN

  1. Alu i "Lisi o Fesootaiga"e ala i le kiliki i luga o le 'upega tafailagi.

  2. Tatala le vaega "VPN" ma fatuina se fesoʻotaʻiga fou.

  3. Ulufale atu faʻamatalaga faʻamaoni na tuʻuina mai e le 'auʻaunaga, ma kiliki "Faasaoina".

  4. Ina ia fesoʻotaʻi i le fesoʻotaiga, ia toe tatalaina le lisi i le kilikiina o le ata ma filifili le fesoʻotaʻiga.

    O le a tatalaina se faamalama o mea e fai, lea e tatau ona toe kiliki i le matou fesootaiga, ona fai ai lea o le ki "Fesoʻotaʻi".

Vaʻai foi: Fesoʻotaiga VPN i le Windows 10

O se faatonuga mo le Windows 10, i le "fitu" o mea uma lava e tupu laitiiti lava.

  1. Ina ia faia se sootaga, alu i "Lisi Pulea" - "Mea e teu ai mea e teu ai".

  2. Le isi i luga o le lisi "Sooga" kiliki i le ki "Faʻaopoopo VPN".

  3. I le faamalama muamua, ulufale i le tuatusi.

  4. I le lona lua - saini, upufaʻaiga ma kiliki "Fesoʻotaʻi".

  5. Mulimuli ane, o le fesoʻotaʻiga e manaʻomia ai na o ni nai taga: tatala le lisi o fesoʻotaʻiga, filifili le mea e te manaʻomia ma kiliki "Sooga".

Metotia 3: Wi-Fi

O le faʻapipiʻiina o se komepiuta i se uili o le Wi-Fi e faʻaogaina i se televave faigofie: e tupu mea uma i le vave ma le vave e mafai ai. E na o le pau lava le mea e manaʻomia ai se faʻaoga. I totonu o komepiuta, ua uma ona fausia i totonu o le tino, ma mo le PC o le a e faʻatau mai se isi mea. O ia ituaiga masini e lua ituaiga - i totonu, fesootai i le PCI-E fesoʻotaʻiga i luga o le laupapa, ma fafo, mo le port USB.

E taua le matauina o le taugata e ono taugata i avetaavale i luga o auala eseese, ia faitau ma le totoa ia iloiloga e uiga i lenei masini aʻo leʻi faʻatau.

A maeʻa ona tuʻuina le module ma fuafua i le faiga faʻaogaina, o le a iai se fesoʻotaiga fesoʻotaiga fou i le nofoaga o faʻasalalauga, lea o le a matou maua ai le Initaneti, faatoa kiliki ma kiliki "Fesoʻotaʻi".

Faʻamatalaga auiliili:
Auala e sui ai le Wi-Fi i le Windows 7
Faʻafefea ona setiina le Wi-Fi i se komepiuta

O le mea moni, o le Wi-Fi fesoʻotaʻiga e tatau ona faʻatautaia i luga o le uila. E faʻapefea ona faia lenei mea, e mafai ona e faitau i faatonuga o loʻo tuʻu i le router. O le faʻatulagaina o masini faʻaonapo nei, i le tele o tulaga, o le a le mafua ai ni faigata.

Faitau atili: Faʻatonuina o le TP-LINK router

Fesoʻotaʻiga Wi-Fi, mo a latou mea lelei uma, e matua faʻafefe. O loʻo faʻaalia lenei i fesoʻotaʻiga, leai se fesoʻotaʻiga ma masini ma le Initaneti. O mafuaʻaga e eseese - mai i avetaʻavale i tulaga le fesoʻotai.

Faʻamatalaga auiliili:
Fofoina o le faafitauli i le faaletonu o le WI-FI i se komepiuta
Fofoina o faafitauli i se nofoaga ole WI-FI ile komepiuta

Metotia 4: 3G / 4G Modem

O kamupani uma e maua ai fesoʻotaiga i luga o fesoʻotaiga feaveaʻi e tuʻuina atu i tagata faʻapitoa ia modems ua faʻapipiʻiina i totonu o le mafaufau ma le polokalama - avetaavale ma le tagata o tausia - tusia i totonu O lenei mea e faʻatagaina ai oe e faʻafesoʻotaʻi i le upega tafailagi e aunoa ma ni mea e le talafeagai. A e faʻafesoʻotaʻi se ituaiga o modem i luga o le port USB o se komepiuta, e tatau ona e faʻapipiʻi le polokalama ma faʻataʻitaʻi. Afai e le atoatoa le pule a le masini i fafo i le faiga faʻaogaina ma e le amataina le otometi e le faʻapipiʻi, alu i le "Komipiuta", saili le disk i le faʻamaufaʻailoga fetaui, tatalaina ma amata le inisiua i le lima.

O le alu i luga o le initaneti ia kiliki "Sooga" i le polokalama.

Afai e te le manaʻo e faʻaaoga pea le pepa o le kalani, e mafai ona e faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga aunoa ma le fausiaina.

I le tulaga e le o iai se mea fou i totonu o le lisi, e mafai ona e faia se sootaga faʻatasi.

  1. I totonu "Mea e teu ai mea e teu ai" "Lisi Pulea" luga o le lisi "Sootaga" kiliki le faamau "Faaopoopo".

  2. Filifili "Suia".

  3. Ulufale le igoa ole igoa ma le upega tafailautusi. I le tele o tulaga, ua uma ona ulufale le igoa o le tagata galue i itu uma e lua. Mo se faʻataʻitaʻiga "laina". O le numera faʻailoga o le *99#. A maeʻa uma tulaga kiliki "Fesoʻotaʻi".

O le galulue faʻatasi ai ma se fesoʻotaʻiga i le Windows 10 e tutusa lava ma le tulaga o le VPN, o lona uiga, e ala atu i le faamalama o vaega.

I le Windows 7, o mea uma e sili atu ona faigofie. Tatala le lisi, kiliki le igoa, ona kiliki lea o le ki "Sooga".

Metotia 5: Telefoni feaveaʻi

Afai e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi lau PC i le Initaneti e faʻaaoga ai metotia o loʻo i luga, e mafai ona e faʻaaogaina lau telefoni i le avea o se Wi-Fi poʻo se modem USB masani. I le tulaga muamua, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi le telefoni (silasila i luga), ma i le lona lua, e manaʻomia se cable USB.

Faitau atili: Matou te faʻaogaina masini feaveaʻi i le komepiuta

Mo gaoioiga masani o le nofoaga avanoa, e tatau ona e faia ni numera i totonu o le telefoni poʻo le faʻaaogaina o se polokalama faapitoa.

Faitau atili: Tufatufaina le Wi-Fi mai se masini Android

Afai e le faʻapipiʻiina le komepiuta i se masini faʻaeletolo, ona tasi lea o le filifiliga - ia faʻaaoga le telefoni e pei o se modem masani.

  1. Alu i tulaga o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ma filifili le vaega e pulea ai le avanoa ma le modem. I isi faʻatulagaga, o lenei poloka atonu o loʻo i le vaega "Faigaluega - Avanoa Maualuga -faʻapea foʻi "Fesoʻotaʻiga - Faʻasologa o Fesootaiga ma Fesootaiga".

  2. O le isi, matou te tuʻuina se mea e lata ane i le mea "USB-modem".

  3. O le puleaina o ia fesoʻotaʻiga i luga o se PC e talitutusa ma le galue ma le 3G / 4G.

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻai, e tele auala e mafai ai ona maua le fesoʻotaiga i luga o le lalolagi mai se komepiuta ma e leai se mea faigata e uiga i ai. Ua lava le i ai o se tasi o meafaigaluega o loʻo taʻua i luga o loʻo avanoa, ma ia faia foi pe a manaʻomia ni nai laasaga faigofie.