Tikia ma faapipii le avetaavale mo le lomitusi Canon MP 230

O le auaunaga a le Yandex Disk e faigofie e le gata ona o le malosi e mafai ona maua ai faila i faila mai soʻo se masini, ae o le mea moni foi e mafai ona faʻasoa faʻamatalaga i uo.

E matua aoga lava lenei mea pe a manaʻomia le auina atu o faila faila i le tele o tagata faaaoga i le taimi e tasi - ia na o le lafoina i luga o le faaputuga ao ma ia na o le tufatufaina atu o se sootaga i ai.

Auala e faʻafefe ai faila i le Yandex Disk

Muamua lava, faia se fesoʻotaʻiga o le a taʻitaʻia ai se faila po o se pusa i lau "ao". A oʻo mai le fesoʻotaʻiga, e tatau ona e kiliki, ona maeʻa lea o se lisi o avanoa uma mo lona faʻafesoʻotaʻi i isi tagata faʻapipiʻi.

Mafaufau i auala taʻitasi i auiliiliga.

Metotia 1: Tuuina atu e ala i fesoʻotaʻiga lautele

I le Yandex Disk, o le auina atu o se fesoʻotaʻiga e avanoa e ala i auaunaga e pei o:

  • VKontakte;
  • Facebook;
  • Twitter;
  • Vasega;
  • Google+;
  • O loʻu lalolagi

Mo se faʻataʻitaʻiga, ave le VKontakte o se sosaiete faʻasalalau sili ona lauiloa.

  1. Kiliki i luga lona igoa ile lisi.
  2. O le a tatalaina se faamalama fou. O iinei e mafai ona e filifili po o ai o le a vaʻai i le fesoʻotaʻiga i mea o loʻo i totonu o lau fale teu oloa. Afai e te manaʻo e lafo se mea i se tasi tagata, tuʻu se maka "Auina atu e ala i savali patino" ma filifili se uo mai le lisi.
  3. Afai e talafeagai, tusi se faʻamatalaga ina ia malamalama le tagata o loʻo talia le mea o loʻo e lafoina. Kiliki "Auina atu".

I le lava lava mataupu faavae, e mafai e tagata faaaoga o isi fesoʻotaʻiga faʻasalalauga ona maua avanoa i mea o loʻo i totonu o lou "ao".

I le auala, e le o se mea talafeagai mo lau uo ona lesitala i le Yandex Disk ina ia mafai ona e siiina le faila i lau komepiuta.

Metotia 2: Tuuina atu e ala i le Yandex Mail

Afai o oe o se tagata e faʻafesoʻotaʻi meli mai Yandex, ona mafai loa lea ona e faʻapipiʻi vave atu le sootaga fiafia i le E-Mail.

  1. Filifili se mea i le lisi. "Meli".
  2. O se faamalama e amataina i le faiga o le auina atu o se tusi o le auaunaga Yandex Mail. O le autu ma le faʻamatalaga i le fesoʻotaʻiga o le a otometi lava ona faamauina iinei. Afai e talafeagai, suia ma ulufale i le tuatusi imeli a lau uo. Kiliki "Auina atu".

Faamolemole ia maitauina afai tatou te talanoa e uiga i le auina atu o se laupepa Yandex Disk atoa, ona avanoa lea mo le siiina mai i se archives ZIP.

Metotia 3: Kopi ma Auina le Lisi

E mafai ona e kopiina le tuatusi o le faila i le fale teu oloa ma auina atu oe lava i totonu o se feau e ala i fesoʻotaʻiga lautele, meli, poʻo soʻo se isi lava auala e leʻi saunia mo le lisi o le Yandex.

  1. Kiliki "Kopi le Fesootaiga" poʻo le faʻaaogaina o le pikiapu kesi Ctrl + C.
  2. Faʻapipiʻi se fesoʻotaʻiga i le pepa o le faʻailoga e ala i le kiliki Pasili i le lisi autu po o ki Ctrl + Vma auina atu i se isi tagata e faaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e pei Skype pei o lenei:

O lenei metotia o le a talafeagai mo i latou o loʻo faʻaaogaina le polokalama Yandex Disk i luga o se komepiuta, aua e leai se lisi o le auina atu o filifiliga i totonu, e pei o le upega tafaʻilagi o le fale teu oloa - ua na o se avanoa e kopi ai le sootaga i totonu o le laupapa.

Metotia 4: Faaaoga le QR code

I le isi itu, e mafai ona e faia se QR code.

  1. Filifili se mea "QR code".
  2. O le sootaga e vave ona liua i se ata faʻailoga. E mafai ona sii mai i se tasi o ata ma auina atu i se uo o le, faʻaaogaina le talosaga mo le faitauina o le QR code, o le a tatalaina lenei sootaga i lana telefoni.

E mafai foi e lenei mea ona faigofie mo oe pe afai e te manaʻomia le vave auina atu o se fesoʻotaʻiga e ala i le SMS poʻo se avefeau vave i luga o se telefoni: faitau le numera, talia i le faatulagaga o tusitusiga ma auina atu le toʻa.

Ua faʻamautinoa e le au atinaʻe o Yandex Disk e mafai ona e faʻasoa faila i soʻo se auala faigofie. I le itiiti ifo ma le minute talu ona e fatuina le sootaga, o le a mafai e lau uo ona matamata, sii mai pe teu le faila na teuina i luga o lau disk i lau disk.