E faʻapefea ona faia se pepa lautele i le Upu?

E le mafai, e faʻaaogaina e le Upu le masani masani o le pepa: A4, ma o loʻo taoto saʻo i ou luma (o lenei tulaga ua taua o le tulaga faʻatusa). O le tele o galuega: pe o le tusigaina o tusitusiga, lipoti tusitusi ma galuega, ma isi - ua fofoina i luga o sea pepa. Ae o nisi taimi, e manaʻomia le tuʻuina o le laupepa i lalo o le laupepa, mo se faʻataʻitaʻiga, pe afai e te manaʻo e tuu se ata e le talafeagai lelei i le faatulagaga masani.

Manatu i le 2 mataupu: o le faigofie tele ona fai se pepa lautele i totonu o le Upu 2013, ma pe faapefea ona faia i le ogatotonu o se pepa (ina ia salalau le isi vaega i totonu o le tusi).

1 mataupu

1) Muamua, tatala le faʻailoga "PAGES MARI".

2) I le isi itu, i le lisi e tatala ai, kiliki i le "Faʻasalalauga" laupepa ma filifili le pepa o le album. Vaʻai ataata i lalo. O pepa uma i totonu o lau pepa o le a taoto nei i lalo.

2 mataupu

1) I lalo ifo i le ata, o le tuaoi o pepa e lua o loʻo faʻaalia - i le taimi lava o loʻo i ai uma ia laufanua. Ina ia faia le pito maualalo o latou i le ata faataʻitaʻi (ma itulau uma e mulimuli i ai), tuu le pala i luga ma kiliki i luga o le "uʻamea", e pei ona faaalia i le uʻumu mumu i le kiliva.

2) I le lisi e amata ai, filifili le faʻatusa o le ata ma le "faʻaoga i le pito o le pepa" filifiliga.

3) I le taimi nei, o le ae maua i se pepa e tasi - o laupepa eseese ma faʻalautelega: o le fanua ma le tusi. Vaʻai i lanu lanumoana i lalo o le ata.