E faʻafefea ona aveese KingRoot ma Superuser avanoa mai se masini Android

O meafaigaluega faʻaonaponei faʻaonaponei vave vave, e aunoa ma se taumafaiga faapitoa, maua ni aʻa-aia tatau i luga o se numera tele o Android-devices. I le lisi o auala sili ona lauiloa e maua ai se avanoa, o KingRoot o loʻo i ai se nofoaga mamalu. E tatau ona maitauina o le aʻafiaga o le faʻaaogaina o galuega e le o taimi uma e aumaia ai le faʻamoemoega ma le mamao mai tagata uma e manaʻomia le Superuser avanoa i taimi uma. Mafaufau i vaifofo talafeagai i le galuega o le aveesea o aʻa-aia ma KingRuth mai masini Android.

O le tusiga na tuʻuina atu i lou mafaufau e faʻaalia ai pe faapefea ona aveese le talosaga a le KingRoot, faʻapea foi ma le aveesea mai i le aʻafiaga o aʻafiaga o loʻo maua e faʻaaoga ai lenei meafaigaluega.

Vaʻai foi: Faʻatau aʻafiaga e faʻaaoga ai KingRoot mo le PC

E le tatau ona e iloa le meafaigaluega faapitoa ma mea aoga e maua ai se igoa talitutusa (mo se faataitaiga, Kingo Root), e ui lava o le aveeseina o algorithms o le Superuser aia tatau ma pule o avanoa faʻapitoa e tutusa lava!

O faʻamatalaga uma e pei ona taua i lalo o loʻo faia e le tagata faʻaaoga i ou lava tulaga lamatia ma lamatia, mo soʻo se taunuuga le talafeagai o le faʻaaogaina o faatonuga, e le noatia le tusitala o le tusiga ma le Pulega o le lumpics.ru!

Faʻafefea ona aveese KingRoot mai le masini Android

I le tele o tulaga, e mafai ona aveese vave le KingRuth mai le masini ma "le faʻaleagaina", ae o nisi taimi e tupu ai e le faatagaina e le talosaga le faʻanofoina o ia lava, pe a maeʻa le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le masini. A filifilia filifiliga mai mea o loʻo fautuaina atu i lalo, e fautuaina e alu i lea laʻasaga i lea laasaga e faʻaaoga ai metotia e amata mai i le muamua ma seia oʻo ina ausia le taunuʻuga e manaʻomia - o se masini ma le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le Superuser privileges ma le misi o KingRoot.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona siaki aʻa-aia tatau i le Android

Metotia 1: Talosaga Android KingRoot

O le auala sili ona faigofie e aveesea ai KingRuth mai se masini o le faʻaogaina lea o le meafaigaluega e aofia ai i lenei polokalama Android.

  1. Tatala le KingRoot mo le Android, faʻalautele le lisi lisi e ala i le paʻi atu i vaega e tolu i le pito i luga o le mata i le agavale. Filifili se mea "Faʻatonu".
  2. Faʻasalalau i le lisi o filifiliga ile pito i lalo, tatou maua le mea "Aveʻese aia-mau", alu i lenei galuega. I lalo o le talosaga mai le kiliki, kiliki "Faaauau". I le isi faʻamalama, aveese le faailoga "Faʻasaoina le aʻafiaga faila" (pe afai e te le fuafua e toe maua avanoa i le lumanaʻi) ma kiliki "Lelei".
  3. Matou te faʻamoemoe le taunuʻuga o le taotoga "leai se tasi" - o le a otometi le amataina o le masini, faʻaalia se itulau uepi ma se talosaga e faʻamautinoa le mafuaaga mo le teenaina o KingRouth. Filifili pe leai se toe iloiloga pe tapunia le masini. O lenei mea ua maeʻa ai le aveeseina o le meafaigaluega na fuafuaina, - o lona ata, i le ala, ua mou atu mai le lisi o mea faʻaogaina Android.

Mo le talitonu atoatoa i le aoga o le faʻaaogaina o galuega, ua fautuaina e toe faʻafouina le masini ma siaki le le lava o aia tatau a Superuser, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o le Root Checker application.

Metotia 2: Muamua Suesue

O le lona lua, o le auala sili ona taua o le faʻaaogaina o KingRoot ma le faʻaaogaina o le gafatia e faʻaaoga ai le Superuser privileges i luga o se masini o le tape faʻamalosi lea o le talosaga ma ona vaega faʻatasi. O lenei mea o le a manaʻomia ai se faila faila e maua ai le aʻa. I le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo, faʻaaogaina le faʻaaogaina o le lauiloa ma matua faigofie. ES Explorer mo le Android.

Download ES Explorer mo le Android

  1. Tikia ma faʻapipiʻi le ES File Explorer mai le Google Play Store.
  2. Run Explorer ma faʻagaoioi aʻa mai le lisi autu o le talosaga. O le lisi o loʻo taʻua e ala i le taina i luga o laina e tolu i le pito i luga o le tulimanu o soo se mata o le pule o le faila, ma o le filifiliga talafeagai e valaʻaulia "Punaoa Faʻafanua" - o le ki i le agavale o lenei igoa e tatau ona i ai i "Faʻamaonia". A maeʻa ona taumafai e faʻagaoioia le galuega faʻatino, o le a maua se talosaga mai le KingUser mo le tuʻuina atu o le avanoa ES i le Explorer, lea e te manaʻomia e faʻamaonia e ala i le taʻavale "Faataga".
  3. Mai le lisi autū a ES Explorer o loʻo tatalaina le aʻa o le mafaufau o le masini - filifili le mea "Meafaigaluega" i le vaega "Teu oloa i le lotoifale".
  4. Le isi, alu i le lisi "faiga" ma tatala le pusa o loʻo i ai "app"suʻe le faila i totonu o ana mea "KingUser.apk"Faatasi ai ma se pine umi, filifili.
  5. I le lisi o taga o loʻo faʻaalia i le pito i lalo o le lau, paʻi "Aveesea". I le isi itu, matou te faʻamaonia le talosaga mo le manaʻomia e faʻaumatia le faila faila - le ki "Lelei". A maeʻa ona tape le faila apk, toe foʻi i le faila "faiga"e ala i le taina o lona igoa i le auala o loʻo faʻaalia i le pito i luga o le lau.
  6. Tatala le tusi "pini", matou te siakiina lelei le i ai o le faila i totonu "su". Afai ei ai se vaega o loʻo i ai lenei igoa, tape loa i le auala tutusa e pei ona faia i le faila. "KingUser.apk", mulimuli i parakalafa muamua e lua o lenei faatonuga.
  7. Alu i le alafaiga / xbinma tape le faila i ai "su".
  8. I le taimi nei, o le KingRute faʻaeʻeina ma le aʻafiaga o avanoa faʻamaonia ua maeʻa, toe faʻafouina le masini ma faʻamaonia le aoga o manipulations.

I le tulai mai o ni faaletonu i le Android i le maeʻa ai ona aveese le KingRuth e pei ona faamatalaina i luga, e fautuaina le faia o se faʻaopoopoga faʻaopoopo mo le toe faʻafoʻiina o OS i nofoaga fausaga, e faʻaaoga ai le gafatia o le toe faʻaleleia o le siosiomaga (toe faʻaleleia) faʻatasi i le tele o masini.

Faitau atili: Toe faʻafouina faʻavae ile Android

Metotia 3: Toe faʻatulagaina le Android

I se tulaga e faʻaleagaina ai le polokalama o le polokalama a le Android ona o le le faʻaaogaina o le KingRoot ma / poʻo le mafai gafatia e le meafaigaluega, o auala ua taua i luga mo le aveesea o le aʻa ma le avanoa faʻapitoa atonu e le mafai pe leai foi. I lenei tulaga, e tumau pea na o le faamamaina o le mafaufauga o le masini mai mea o loʻo i totonu ma faʻapipiʻi le OS "atoatoa" - e faʻafoʻi le masini.

    O vaega o le komipiuta o loʻo faʻamatalaina i mea o loʻo iai se vaega faapitoa o la matou 'upega tafaʻilagi, o le fesoʻotaʻiga lea o loʻo tuʻuina atu i lalo. Ina ia foia le faafitauli mai lenei tusiga, e mafai ona matou fautuaina le faʻaaogaina o le faʻapotopotoga faʻapitoa a le Ekalesia mo le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nei ma faʻatautaia ai le faʻapipiʻi muamua o vaega o mafaufauga o le masini.

    Vaʻai foi: Firmware Android-smartphones ma PC papa

E pei ona mafai ona e vaʻai, e mautinoa e mafai ona aveese le KingRoot mai soʻo se masini. Afai na faʻaaogaina le meafaigaluega ma le iloa lelei, ma faʻaaogaina aʻafiaga aʻa i le tulaga talafeagai o le lapataiga, o le taualumaga mo le aveesea o ia mea e le mafua ai ni faigata ma faafitauli.