Foia faafitauli i le ichat.dll

O telefoni feaveai o le Apple e avea ma taʻiala mo le malupuipuia ma le faʻamalosia o meafaigaluega ma masini komepiuta i gaioiga uma na faʻatagaina i le lalolagi. I le taimi lava e tasi, i le faagasologa o le taotoga e oo lava i masini e pei o iPhones e mafai ona mafua ai ni faaletonu e lei faamoemoeina e faatoa mafai ona faamautuina e ala i le toe faaleleia atoatoa o le masini komepiuta a le masini. O le mea o loʻo i lalo o loʻo faʻamatalaina ai metotia o le firmware o se tasi o polokalama sili ona lauiloa a Apple - iPhone 5S.

O le maualuga o le puipuiga o manaoga na tuuina atu e Apple i luga o masini masini e le faatagaina le faaaogaina o se tele o metotia ma mea faigaluega mo le iPhone 5S firmware. O le mea moni, o faʻamatalaga o loʻo i lalo o faʻamatalaga o metotia aloaʻia faigofie mo le faʻapipiʻiina o iOS i polokalama a Apple. I le taimi lava e tasi, o le faʻaleleia o le masini e faʻaaogaina e se tasi o metotia o loʻo faʻamatalaina i lalo e masani ona fesoasoani e foia ai faafitauli uma e aunoa ma le alu i le nofoaga autu.

O faʻataʻitaʻiga uma e tusa ai ma faatonuga i lenei tusiga o loʻo faʻatinoina e le tagata faʻaaogaina i lona lava lamatiaga ma aʻafia! O le faʻafoega o le punaoa e le o le mafuaʻaga mo le mauaina o taunuʻuga e manaʻomia, faʻapea foʻi ma le faaleagaina o le masini ona o se mea sese!

Saunia mo le firmware

Aʻo leʻi faʻaauau le toe faʻaofiina o iOS i le iPhone 5S, e taua le faia o nisi aʻoaʻoga. Afai e faia ma le faʻaeteete ia galuega sauniuni nei, o le firmware o le gadget e le tele se taimi ma e pasi e aunoa ma ni faafitauli.

iTunes

E le o se tuusaunoaga lenei i le iPhone 5S ma lona firmware, o loʻo faia faʻatasi ma le fesoasoani a se meafaigaluega multifunctional mo le tuʻufaʻatasia o masini faʻapipiʻi ma se PC ma le puleaina o galuega o le sili ona lata mai - iTunes.

E tele naua mea na tusia e uiga i lenei polokalama, e aofia ai luga ole la matou upega tafaʻilagi. Mo faʻamatalaga atoa e uiga i gafatia o le meafaigaluega, e mafai ona e vaʻai i se vaega faapitoa ile polokalama. I soo se tulaga, aʻo leʻi amataina le faʻaaogaina o le toe faʻaaogaina o le masini komepiuta i se telefoni, faitau:

Lesona: Faʻapefea ona faʻaaoga le iTunes

Ae mo le iPhone 5S firmware, mo le taotoga e te manaʻomia e faʻaaoga ai le lomiga fou o iTunes. Faʻatonu le talosaga e ala i le siiina mai o le mea na faʻapipiʻiina mai le upega tafaʻilagi aloaia a Apple poʻo le faʻafouina o le pepa o le meafaigaluega faʻapipiʻi ua uma ona faʻaoga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻafouina iTunes i lau komepiuta

Pepa faʻamau

Afai e te faʻaogaina se tasi o metotia o loʻo faʻamatalaina i lalo mo le leoleoina o le iPhone 5S, e tatau ona malamalama o faʻamaumauga o loʻo teuina i le mafaufauga o le telefoni o le a faʻaumatia. O le toe faʻaleleia o faʻamatalaga o tagata e manaʻomia ai se faʻamaumauga. Afai ua faʻatautaia le telefoni e faʻafetaui ma iCloud ma iTunes, ma / poʻo se saulaiga faʻapitonuʻu o le masini komepiuta ua fatuina i luga o se komepi PC, o mea taua uma ua toe faʻaleleia.

I le tulaga e leai ni faʻamaumauga, e tatau ona e faia se kopi kopi e faʻaaoga ai le faʻasinoala aʻo leʻi amataina ma toe faʻaleleia iOS.

Tutorial: Faʻafefea ona toe faʻaleleia se iPhone, iPod poʻo le iPad

Faʻafouina IOS

I se tulaga lea o le faamoemoe o le faʻaleleia o le iPhone 5S e na o le faʻafouina o le faʻaogaina o le polokalama faʻaoga, ma o le atamai atoa o loʻo galue lelei, o le faʻaaogaina o auala autu o le faʻapipiʻiina o masini komepiuta e le talafeagai. O se faʻafouga faigofie o iOS e masani ona faʻaputuina ai le tele o faafitauli e faʻalavelave ai le faʻaaogaina o se masini Apple.

Matou te taumafai e faʻaleleia le faiga e ala i le mulimulitaʻi i laasaga o se tasi o faʻamatalaga i le mataupu:

Lesona: Faʻafefea ona faʻafouina lau iPhone, iPad poʻo le iPod e ala i iTunes ma le "luga o le ea"

I le faʻaopopo i le faʻaleleia o le OS, e masani ona faʻaleleia le faatinoga o le iPhone 5S e mafai ai le faʻafouina o talosaga faʻapipiʻi, e aofia ai i latou e le lelei le galue.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi mea e faʻaaogaina i le iPhone e faʻaaoga ai le iTunes ma le masini lava ia

Tikiake faitofi

Aʻo le i faia le faʻapipiʻiina o le firmware i le iPhone 5S, e tatau ona e maua se afifi o loʻo aofia ai vaega mo le faʻatulagaga. Faʻamalosi mo le faʻapipiʻi i le iPhone 5S o faila * .vii. Faamolemole ia matau e na o le lomiga lata mai o le polokalama na faamatuu mai e Apple mo le faaaogaina e avea o se masini e faagaoioia ai masini o le a faapipiiina. O tuusaunoaga o fomaʻi faʻamalama e muamua atu i mea fou, ae o le a na o le faʻapipiʻiina i totonu o ni nai vaiaso pe a maeʻa le faʻamalolo aloaia o le vaega mulimuli. Maua le afifi saʻo i ni auala se lua.

  1. iTunes, ao faʻafouina iOS i luga o se masini fesoʻotaʻi, faasaoina le polokalama na faʻapipiʻiina mai se punaoa aloaia i luga o se PC disk ma e tatau ona faʻaogaina faʻapitoa na maua i lenei auala.
  2. Vaʻai foi: O fea na faʻasaʻo ai e iTunes le upega tafaʻilagi

  3. Afai e le maua ia pusa na sii mai e ala i iTunes, e tatau ona e suʻeina le faila talafeagai i le Initaneti. E fautuaina e download le firmware mo le iPhone mai na o punaoa ua faamaonia ma iloa, ma le aua nei galo e uiga i le i ai o ituaiga eseese o le masini. E lua ituaiga o firmware mo le 5S ata - mo GSM + CDMA versions (A1453, A1533) ma GSM (A1457, A1518, A1528, A1530), pe a sii mai, e tatau lava ona e amanaʻia lenei taimi.

    O se tasi o punaoa o loʻo i ai pusa ma iOS o lomiga o loʻo iai, e aofia ai mo le iPhone 5S, o loʻo avanoa i le fesoʻotaʻiga:

  4. Tikiake le fomaʻi mo le iPhone 5S

Faiga faʻamalamalama

A maeʻa le sauniuniga ma le suʻeina o le afifi o loʻo manaʻomia ina ia faʻapipiʻiina i le firmware, e mafai ona e alu atu i le faʻaoga saʻo o le masini manatua. E na o le lua ni metotia o le iPhone 5S firmware e maua i le tagata lautele. E aofia ai uma le faʻaaogaina o iTunes o se mea faigaluega mo le faʻapipiʻiina o le OS ma le toe faʻaleleia.

Metotia 1: Faʻasologa o le Toe Faʻaleleia

Afai o le iPhone 5S ua leiloa lona aoga, o lona uiga, e le amataina, e toe faʻaaogaina, i se tulaga lautele, e le lelei le lelei ma e le mafai ona toe faʻafouina e ala i le OTA, faʻaaogaina le faʻafouina faʻafuaseʻi o faʻalavelave faʻafuaseʻi RecoveryMode.

  1. Toe tape le iPhone.
  2. Lavea iTunes.
  3. Faʻasalalau ma uu le ki o le iPhone 5S "Aiga", matou te faʻafesoʻotaʻi i le telefoni se uaea e muamua ona faʻapipiʻi i le uaea USB o le komepiuta. I luga o le lau o le masini tatou te matauina mea nei:
  4. Faatali mo le taimi e fuafua ai e le iTunes le masini. E lua ni filifiliga talafeagai:
    • O le a foliga mai se faamalama e talosagaina oe e toe faʻafoʻi le masini fesoʻotaʻi. I lenei faamalama, kiliki le faamau "Lelei", ma i le isi faʻamalama-talosaga "Faaleaoga".
    • iTunes e le faʻaalia ni faʻaaliga. I lenei tulaga, alu i le itulau o le masini e ala i le kiliki i luga o le ki ma le ata o se atamai.

  5. Faasolo le ki "Liliu" luga o le piano ma kiliki le ki "Toe Maua le iPhone ...".
  6. O le matala o le Matalala e tatalaina lea e te manaʻomia e faʻamautinoa ai le auala i le firmware. Faailogaina o le faila * .viipusa tulei "Tatala".
  7. O le a tuʻuina atu se talosaga i luga o le saunia o le tagata e amata le faigamalo. I le faʻailoga o fesili, kiliki "Toe faʻafoʻisia".
  8. O le isi faagasologa o le faalauiloaina o le iPhone 5S ua faia e le aunoa iTunes. E mafai e le tagata faʻapitoa ona matauina faʻamatalaga e uiga i faagasologa faifai pea ma le faʻagasologa o le alualu i luma.
  9. A maeʻa le firmware, ia vaʻai le smartphone mai le PC. Faʻamaumau uumi umi "Enable" Aveese uma le mana o le masini. Ona matou amataina lea o le iPhone e ala lea i le patipati puupuu i le lava faamau.
  10. Ua maeʻa le iPhone 5S. Fai le uluai seti, toe faʻafoʻi faamatalaga ma faʻaaoga le masini.

Metotia 2: Faʻamatalaga DFU

Afai o le iPhone 5S faʻamautinoa mo soʻo se mafuaʻaga e le mafai ona fai i le RecoveryMode, o le faʻaaogaina tele o le manatuaina o le iPhone memo e faʻaaoga - Faiga Faʻavae Faʻamaumauga o le Faamaumau (DFU). E le pei o le RecoveryMode, i le DFU-mode, o le toe faʻaofiina o iOS e matua atoatoa lava. O le faagasologa o loʻo faia e faʻaaogaina ai le polokalama faʻapipiʻi ua i ai i le masini.

O le faagasologa o le faʻatulagaina o le OS OS i le DFUMode e aofia ai laasaga na tuʻuina atu:

  • Faamaumau le uta uta ma amata loa;
  • Faʻatulagaina o se seti o vaega faaopoopo;
  • Toe faʻaleleia le mafaufau;
  • Faʻasalaga o vaega o vaega.

O le metotia e faʻaaogaina e toe faʻaleleia ai le iPhone 5S, lea ua leiloloa ai lo latou gafatia galue e mafua mai i faʻafitauli matuia o polokalama faʻanatura ma afai e tatau ona toe tusia le mafaufauga o le masini. E le gata i lea, o lenei metotia e mafai ai ona e toe foi atu i le firmware aloaia ina ua maeʻa le taotoga o Ieilbreak.

  1. Tatala iTunes ma fesootai le telefoni atamai i le PC.
  2. Aveese le iPhone 5S ma faaliliu le masini i totonu DFU Mode. Ina ia faia lenei mea, ia faia pea mea nei:
    • Tipiʻi i le taimi e tasi "Aiga" ma "Meaai"Faʻaofuofu ia faamau mo le sefulu sekone;
    • A mavae le sefulu sekone, tuʻu loa "Meaai"ma "Aiga" taofi mo le isi sefululima sekone.

  3. E tumau le mata o le masini, ma iTunes e tatau ona fuafuaina le fesoʻotaʻiina o le masini i le auala faʻaleleia.
  4. Fai laasaga № 5-9 o le firmware i le Mode Recovery, mai faatonuga o loo i luga i le tusiga.
  5. I le maea ai o le faʻaaogaina, tatou te maua le telefoni i totonu o le setete "mai le pusa" i le fuafuaga a le polokalama.

O le mea lea, o le firmware o se tasi o smartphones sili ona lauiloa ma tautaua Apple o loʻo faʻapipiʻiina. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e oʻo lava i tulaga ogaoga, e le faigata le toe faʻaleleia o le tulaga talafeagai o le faatinoga o le iPhone 5S.