Na tuulafoaia e se tasi o le atinaʻe lana poloketi ina ua mavae le ono tausaga o galuega.

I le ono tausaga talu ai, na amata ai e Josh Parnell ona atiaeina se avanoa simulate e taua o Limit Theory.

Na taumafai Parnell e faatupe lana poloketi i Kickstarter ma aoina le sili atu ma le 187,000 tala ma se sini faamoemoeina e 50.

I le taimi muamua, na fuafuaina e le atiae le tatalaina o le taaloga i le 2014, ae na le manuia i le taimi lena pe oo foi i le taimi nei, ina ua mavae le ono tausaga o le atinaʻeina o le taaloga.

Na saunoa talu ai nei Parnell ia i latou o loo faamoemoe e o ese mai le Limit Theory, ma fai mai o loo taofi le atinae. E tusa ai ma le saunoaga a Parnell, o tausaga uma lava e malamalama atili ai o ia ma ua le mafai ai ona ia iloa lana miti, ma o le galue i le taaloga ua liua i faafitauli i le soifua maloloina ma mea tautupe.

Ae ui i lea, o le au le fiafia na lagolagoina Iosua, faafetai atu ia te ia mo le mea na ia taumafai faamaoni e faatino le poloketi.

Na folafola foi e Parnell e mulimuli ane tuu le tulafono autu o le taaloga i le avanoa avanoa, ma faaopoopo atu: "Ou te le manatu o le a aoga i soo se tasi, vagana ai le tumau i le manatuaina o se miti e le i faataunuuina."