Sefulu o taaloga e sili ona fiafia i ai ia Tesema 2018

O taaloga e sili ona fiafia i ai ia Tesema 2018 o le a mafai ai e oe ona faʻaalu se taimi e le gata o se mea manaia ae aoga foi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a latou tuʻuina atu lesona ola i se megacity, faʻaleleia le tali, ma, e le gata i lea, e 20 aai eseese o le lalolagi o le a fesoasoani ia faamasani lelei ma vaaiga i le taimi e tasi.

O le anotusi

  • O le 10 pito sili ona faʻamoemoeina o Tesema 2018
    • Mutuale Tau Tausaga: Ala i Etena
    • Faʻafouina: Sandstorm
    • Naʻo le Faʻatonu 4
    • Bum simulator
    • Tourist Bus Simulator
    • Nippon marathon
    • DYSTOA
    • Luga o le faavavau
    • Jagged Alliance: Faʻamasala!
    • Pax tausaga

O le 10 pito sili ona faʻamoemoeina o Tesema 2018

O le taʻaloga muamua o le Tausaga Fou e 10 o loʻo faʻamoemoeina na avea ma tamaoaiga i mea fou mo i latou e fiafia e faʻamatalaina mea lilo. I lenei tulaga, o loo faatalitali tagata taaalo mo ni eseesega eseese - mai mealilo o le lalolagi mulimuli-apocalyptic i mystics o lalolagi mamao.

Mutuale Tau Tausaga: Ala i Etena

Taʻaloga Tau Tausaga Tausaga: O le auala i Etena o le a ofoina atu ai le tagata taalo e oso i totonu o le lalolagi o le post-apocalypse

O le taaloga e faia i le lalolagi pe a maeʻa se apocalypse faanatinati. O le tagata taalo o le a fesoasoani i le saofaʻiga o monsters e alu i le malutaga ma faʻavae ai le ola i se nofoaga fou: ia maua ni punavai inu ma faatulaga puipuiga mai fili mai le faʻapotopotoga e faamama ai le teritori. O le a avanoa gaoioiga faʻatino mo PC, PlayStation, Xbox One ma Mac.

Faʻafouina: Sandstorm

Faʻafouina: O Sandstorm e matua taua lava le taumafai mo tagata e puʻe fana

Faʻafouga: Sandstorm o se aufaʻalo fanafana masani lea e faia i se mea i totonu o Sasaʻe Tutotonu. E lua vaega o tagata taaalo (16 tagata taitoatasi) e tau faasaga i le tasi ma le isi e faaaoga ituaiga eseese o auupega. O tagata na faia le taaloga na mafai ona faʻamatalaina se ata moni o se vevela nuʻu ma ona auala. Taʻalo Atisiga: Sandstorm o le ai luga o PC, PS4, Xbox One ma Mac. O le taaloga o loʻo i ai se isi auala faʻapitoa mo le tau faasaga i AI, faʻapea foʻi ma miti faʻataʻitaʻi.

Naʻo le Faʻatonu 4

Naʻo le Faʻatonuga 4 - faʻaauau pea o le faʻatagaina aloaʻia

O le isi vaega o le gaoioiga faatosina lea na toe laveaiina ai le lalolagi e le sui faapitoa o Rico Rodriguez. O le taimi nei o le gaioiga na fesiitai atu i Amerika i Saute, i luga o se tala fatu e igoa ia Solis. O lea, o se sooupu e umia ma le atamai se fana ma se lima matau e tatau ona taulimaina na o ia ma le taʻavale solitulafono uma. O se tasi o meataalo o le taʻaloga o le suiga faifaipea o le tau: mai le la ma le lagi e leai se aogā i afa e leʻi faʻafuaseʻi ma asiosio. Naʻo le Faʻatonuga 4 ua fuafuaina mo PC, PS4 ma Xbox One

Bum simulator

O faʻataʻitaʻiga faʻafiafiaga ua amata ona lauiloa ma moni.

Faatasi ai ma lenei simulator, e mafai e le tagata taalo ona lagona o ia lava i le matafaioi a le Amerika e leai ni aiga ma feagai ma "alofa" uma o le olaga o se taʻaloga: o le tauiviga mo le ola, o le sailiga mo meaai ma fale, faapea foi feeseeseaiga masani ma leoleo. E le gata i lea, o le toa o le Bum Simulator e le gata ina ola i se aai tele ma le le fiafia tele, ae taumafai foi e tauimasui i latou uma na faaleagaina lona ola manuia ua tuanai. E mafai ona e taina le simulator i ata matagofie i PC, PlayStation 4, Xbox One ma Mac.

Tourist Bus Simulator

Tourist Bus Simulator o le a ulu atu i le siosiomaga pisinisi o lenei pisinisi

I lenei PC simulator, e faia e le tagata taalo lana lava pasi pasi. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e alu i le tele o laasaga - mai le sailia o avetaavale e faʻasalalau lau oe lava auaunaga fesiitaiga ma faʻalauiloa faletele o paaga. O pasi tafafao maimoa i luga o alatele, manumalo i serpentines ma asiasi i nuu ma mea e fiafia i ai. I le atoaga mo le taaloga mai le faamalama o le pasi e mafai ona e iloa e uiga i le 20 aai, tusiina ma le alofa.

Nippon marathon

Nippon Marathon - o se taaloga lea o le a auai ai le tagata taaalo i le ituaiga tagata taatele

I lenei taaloga malie tele multiplayer ua fuafuaina mo tagata taaalo e toafa, o le tagata o le a auai i le saoasaoa o le tamoʻe. Marathon e le faigofie, ae faʻatasi ma faʻalavelave. O nisi taimi o le faalavelaveina o le a tupu i luga o le auala, ma o nisi taimi o le a faʻafuaseʻi ona paʻu le ulu o le tagata mai se mea i luga. O le manumalo i le tauvaga e mafai ona mafai pe a fai e vave ona faia se mea e le o faamoemoeina e tulaʻi mai ai tulaga faʻafitauli. E mafai ona e taʻalo Nipon Marathon ile PS4, Xbox One, PC poʻo le Mac.

DYSTOA

DYSTOA - o se mea manaia matagofie ma le ea.

Ma toe faʻaosoosoina mai le tagata muamua i le lalolagi mulimuli-apocalyptic. O le gaioiga a le tagata taalo o le suʻesuʻeina lelei lea o auala pito i tua o le aai faʻaumatia ma tagofia mea na tutupu iinei. O se avega mataʻutia e faia i lalo o musika malie, faʻamaopoopoina faʻatasi ma ata o le lalolagi na sao mai se mala mataʻutia. E mafai ona e taʻalo DYSTOA i PC, Android ma IOS.

Luga o le faavavau

Laugatasia o le Faavavau - RPG Iapani o loo maua i luga o fausaga feaveaʻi

Luga o le Faavavau - taaloga taaalo mai Iapani. O lana gaioiga e tupu i le lalolagi moni o Heren, o loʻo ufitia i se faʻamaʻi mataʻutia. E amataina i se maʻi ese, o tagata ua liliu atu i ni mea e sili ona malosi le faia o meaola. Ina ia feagai ma le tulaga, e tatau ona le gata ina maua se vaifofo mo le faamaʻi, ae ia iloa ai foi i latou na faatulagaina le maʻi pipisi. Auai i gaoioiga e faʻaola ai le lalolagi mai le faʻamaʻi o le a avea ma tagata faʻaoga PS4, PS3, Xbox One, Android ma IOS.

Jagged Alliance: Faʻamasala!

Jagged Alliance: Faʻamasala! - faaauauina o se faasologa o taaloga e uiga i fitafita fitafita

Jagged Alliance: Faʻamasala! - O se vaega fou lea o le faasologa o laasaga taʻavale taʻaloga ua uma ona iloa e tagata faʻaoga. I le isi mea e sosoo ai, e maua ai e se 'autau o fitafita se galuega e taitaia se taotoga i le vaomatua. E le gata i lea, o le faʻasalaina o le eria ma le faasaoina o tagata faʻafefea e le gata mai. O le sini o le 'au o le faʻasaʻolotoina lea o le atunuʻu atoa, lea sa tutoatasi. Taʻalo Jagged Alliance: Faʻamasala! o tagata o PC, PS4 ma Xbox One o le a mafai.

Pax tausaga

O Pax Nova o le a mautinoa lava le fiafia i tagata fiafia i taʻiala masani e pei o Warhammer 40,000

Laʻasaga taʻitasi i le laasaga mo faʻalapotopotoga a le tagata lava ia o loʻo faʻafeiloaʻi atu i le lalolagi o le lumanaʻi, lea e sili ai tagata e le ola i luga o le lalolagi, ae o isi paneta. O le galuega a le tagata taalo o le faʻafoeina lea o se vaega o sui o se taʻaloga fou, lea ua fuafua e manumalo ai i paneta ma faʻatautaia e leʻi i ai muamua. O loʻo faʻatali ai i latou e le gata i taua ma Aborigines, ae o loʻo tele foʻi le fausiaina.

I le masina mulimuli o le tausaga, o tagata atiae e masani ona taumafai e tuuina atu le tele o poloketi fiafia i tagata faaaoga pe a mafai ai. O lenei Tesema e leai se faʻalavelave. O le masina o le taimi lea o le faʻatuʻuina o le tele o taʻaloga ua leva ona faʻatali. E mafai e tagata faʻapitoa ona ulu atu i totonu io latou ulu, e le gata ia Tesema, ae faapena foi i le Tausaga Fou o Ianuari aso malolo.