Faʻailoga Microsoft Outlook 2010: e le mafai ona tatalaina le seti seti

I le le mafai, o le YouTube hosting hosting service e lavelavea ai lau vitio matamata ma tusi ulufale, pe afai e te ulufale i totonu o lau teugatupe. O nisi tagata faaaoga e le manaʻomia lenei galuega pe na ona latou mananao e faʻamalo le lisi o faamaumauga na vaʻaia. I lenei tusiga o le a tatou auʻiliʻili faʻamatalaga pe faapefea ona faia lenei mea mai se komepiuta ma e ala i se telefoni feaveaʻi.

Faʻamālo le talafaʻasolopito o YouTube ile komepiuta

Aveese faʻamatalaga e uiga i le sailiga ma vaʻavaʻai ata vitio i le atoatoaga o le 'upega tafaʻilagi e matua faigofie lava, e manaʻomia le tagata faʻaoga e fai na o ni nai laasaga faigofie. O le mea autu ao leʻi faʻamamaina o le a mautinoa ua e ulufale saʻo i lau talaaga.

Vaʻai foi: Fofoina o faafitauli i le togitogi atu i totonu o lau faʻamaumauga YouTube

Talosaga Talosaga Talosaga

O le mea e leaga ai, e le mafai ona faʻamautinoa e le o faasaoina ia fesili i le nofoaga suʻesuʻe, o lea e tatau ai ona e tapeina ma le lima. O le aoga o le faia o lenei mea e le faigata. Naʻo le kiliki i luga o le pusa saili. O le a faʻaalia vave loa le talosaga fou. Tau lava kiliki i luga "Aveesea"ina ia le toe i ai. E le gata i lea, e mafai ona e ulu atu i se upu poʻo se tusi ma faʻamalo nisi laina mai le sailiga.

Faʻamālo faʻamalo talafaasolopito

Vaavaai ata vitio i se isi lisi ma faʻaalia i luga o masini uma e te i ai i totonu o lau teugatupe. E mafai ona e faʻamaonia lenei lisi i ni nai laasaga faigofie:

  1. I le lisi i le itu tauagavale i le vaega "Faletusi" filifili "Talafaasolopito".
  2. O lea ua e i ai i se faamalama fou, lea e faʻaalia ai faamaumauga uma. Kiliki i luga o le satauro i autafa o le papa e aveese mai ai i latou na laveaiina.
  3. Afai e te manaʻomia vave aveese uma vitio mai le faletusi, ona fesoasoani lea ia te oe. "Faʻasalalau le talafaasolopito o le sailiga".
  4. O le a faʻaalia se faamalama o le lapataiga i le mea e te manaʻomia e faʻamaonia ai au taga.
  5. Ina ia taofia vitio mai le faaopoopo i le faletusi, ia faatoa faʻaagaga le mea "Aua le faasaoina le talafaasolopito o le sailiga".

Faʻamālo le talafaasolopito i le polokalama feaveaʻi YouTube

O le toʻatele o tagata e faʻaaoga YouTube e masani lava i luga o telefoni feaveaʻi poʻo matamata, matamata i vitiō e ala i le telefoni feaveaʻi. E mafai ai foʻi ona e faʻamamāina fesili ma manatu. Seʻio tatou tilotilo totoa i lenei mea.

Talosaga Talosaga Talosaga

O le sailiga sailiili i le telefoni feaveai YouTube e toetoe lava tutusa ma le atoaga o le tulaga o le 'upega tafaʻilagi. O le faʻamamaina o le sailiga ole talafaasolopito e faia i ni nai tapes:

  1. Faʻatoaga le laina sailiili e ala i le kiliki i luga, ulu i le upu e manaʻomia poʻo le tusi ina ia maua ai talosaga fou. Taofi lou tamatamailima i luga o le afi tutusa i le itu tauagavale o le laina seʻia oʻo mai se lapataiga.
  2. A uma ona tatala le faamalama o le lapataiga, ia filifili "Aveesea".

Faʻamālo faʻamalo talafaasolopito

O le fesoʻotaʻiga o le telefoni feaveaʻi e ese lava le eseesega mai le faʻaoga komipiuta komepiuta o le 'upega tafaʻilagi, ae peitai o galuega uma e sili ona talafeagai o loʻo teuina iinei, e aʻafia ai le mafai ona faʻamalo le mea na vaʻaiina vitio. Ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo:

  1. Faʻasaʻo le talosaga, alu i "Faletusi" ma filifili "Talafaasolopito".
  2. I le itu taumatau o le vitio, tapuni le icon i le tulaga o ni laina se tolu sikuea ina ia aliali ai se lisi o mea popoto.
  3. I le lisi e tatala, filifili "Aveese mai le lisi o le" History View ".
  4. Afai e te manaʻo e faʻamalo uma vitio i le taimi e tasi, ona oʻo lea i le pito i luga, kiliki i luga o le ata lava e tasi i le tulaga o le tolu laina tututumu ma filifili "Faʻasalalau le talafaasolopito o le sailiga", ma o lea e le o toe i ai - "Aua le faamaumauina talafaasolosolo talafaasolopito".

E leai se mea faigata i le faʻamamaina o talafaasolopito ile YouTube, o mea uma lava e faia i ni nai laasaga faigofie, i luga o se komepiuta ma se telefoni feaveaʻi. E le gata i lea, ou te fia iloa le galuega "Aua le faasaoina le talafaasolopito o le sailiga", o le a faʻatagaina ai oe e aua le faʻamaonia le fufulu mama i taimi uma.

Vaʻai foi: Faʻamalamalama talafaasolopito i totonu o le masini