DupKiller 0.8.1


O se tasi o filifiliga mo fesootaiga i luga o le Instagram, lea na aliali mai mai le uluai faʻatagaina o le tautua, o faʻamatalaga. I le aluga o taimi, e manaʻomia e le tele o tagata e sailia se feʻau na tuʻuina muamua i tua o se lomiga. O le asō o le a tatou tilotilo pe faʻapefea ona faia lenei mea.

Vaʻai mo au faʻamatalaga i le Instagram

Ae paga lea, e le o saunia le Instagram e avea o se mea faigaluega mo le sailiga ma le maimoaina o au tala tuai, ae peitai e mafai ona e taumafai e maua faamatalaga talafeagai i ni auala se lua. O le a na o le pau lava le mea o le a aoga pe afai e te iloa tonu po o le fea lomiga o loʻo suʻeina.

Metotia 1: Upega Tafaʻilagi

  1. Faʻasaga i soʻo se masini mai lau komepiuta poʻo lau telefoni i le site o le Instagram. Afai e tatau ai, ia e ulufale i totonu o lau teugatupe.
  2. Tatala le pou i le mea o loʻo e suʻe ai lau faʻamatalaga. Afai o loʻo e galue faʻatasi ma se upega tafaʻilagi i luga o se komepiuta, faʻapipiʻi le kesi piano i luga o le komepiuta Ctrl + Fe faʻaaoga le pusa saili. E mafai foi ona e kiliki i le masini autu o le masini, ona filifili lea "Suʻe i lau itulau". (e mafai foi ona maua le lava faamau i luga o masini feaveaʻi).
  3. Amata le taina o lou igoa i totonu o le paʻamau suʻesuʻe. O le taunuuga o le a vave ona aliali mai i luga o le lau - e pei o le manatu na e tuua muamua.

I le faʻamatalaga: ina ia aua neʻi galo lomiga faʻasalalau, ia vave ona faaopoopo i lau tusi tusi. Ina ia faia lenei mea, tatala le pou ma filifili le atigipusa o loo i lalo.

Metotia 2: Instagram application

O le mea moni, o le filifiliga lona lua o le ofoina atu lea ia te oe e maua lau faʻamatalaga e ala i le Instagram app.

  1. Amata Instagram. Tatala le pou na manaʻomia.
  2. I le le mafai, o le faʻamatalaga o le a faʻaalia loa se tasi o lau lafoina lafo. Ina ia tatalaina se filo ma ni manatu, tapuni lenei pou.

Ae paga lea, e leai lava se isi filifiliga mo le sailia o au faʻamatalaga i le Instagram i le asō. Matou te faʻamoemoe o le lumanaʻi, o le au atinaʻeina o le lauiloa lauiloa o le a faʻaaogaina se upega tafaʻilagi e mafai ai e oe ona suʻesuʻe uma savali na tuʻuina muamua i lalo o lomiga.