O faʻatau atu ma faʻaulufale mai ata i iTunes, ma faʻafitauli le faʻaalia o le "Ata" vaega i lau komepiuta


Ona o le atiaeina o le tulaga lelei o ata pueata feaveaʻi, o le tele o le tele o tagata faaaoga o smartphones Apple ua amata ona aafia i le fatuina o ata. O le aso o le a tatou talanoa atili e uiga i le vaega "Ata" i le iTunes.

iTunes o se polokalama lauiloa mo le puleaina o masini Apple ma le teuina o faʻamatalaga faʻamaumauga. I le avea ai o se tulafono, o lenei polokalama e faʻaaoga e fesiitai ai musika, taʻaloga, tusi, tusi talosaga, ma, ioe, ata mai le masini.

Faʻafefea ona faʻafeiloaʻi ata i le iPhone mai le komepiuta?

1. Lafoina iTunes i luga o lau komepiuta ma faʻafesoʻotaʻi lou iPhone i le faʻaaogaina o le USB cable poʻo le Wi-Fi sync. A maeʻa ona faʻatonuina le masini e le polokalama, i le pito i luga agavale kiliki i luga o le ata o le masini.

2. I le itu tauagavale, alu i le lisi "Ata". O iinei o le ae manaomia ai le togiina o le pusa. "Faʻatasi"ona sosoo ai lea ma le fanua "Kopi ata mai le" filifili se faʻailoga i luga o lau komepiuta lea e teuina ai ata poʻo ata e te manaʻo e faʻafeiloaʻi i le iPhone.

3. Afai o le pusa na e filifilia e aofia ai vitio e te manaomia foi e kopi, siaki le pusa i lalo "Faʻatonu sync video". Faasolo le faamau "Faaaoga" e amata ai le faʻasologa.

Faʻafefea ona faʻafeiloaʻi ata mai le iPhone i le komepiuta?

E sili atu ona faigofie le tulaga pe afai e te manaʻomia le tuʻuina atu o ata i lau komepiuta mai se masini Apple, aua o le mea lea e te le toe manaʻomia le iTunes.

Ina ia faia lenei mea, faʻafesoʻotaʻi lou iPhone i lau komepiuta e faʻaoga ai se cable USB, ona tatala ai lea o Windows Explorer. I le tagata sailiili, i totonu o au masini ma au, o le a aliali mai lau iPhone (poʻo se isi masini), i totonu o laupepa o le a ave ai oe i le vaega ma ata ma vitio o loʻo maua i luga o lau masini.

O le a le mea e fai pe afai e le o faʻaalia le "Ata" i le iTunes?

1. Ia mautinoa o loʻo e maua le lomiga aupito lata mai o iTunes faʻapipiʻiina i lau komepiuta. Afai e manaʻomia, faʻafou le polokalama.

Faʻafefea ona faʻafouina iTunes i lau komepiuta

2. Toe toe fai le komipiuta.

3. Faʻateleina le faamalama iTunes i le atoa atoa i le kiliki o le ki i le tulimanu pito i luga o le faamalama.

Ae faʻapefea pe afai e le o iai le iPhone i Explorer?

1. Toe amata le komipiuta, faʻamalo le galuega a lau antivirus, ona tatala ai lea o le lisi "Lisi Pulea"tuu se mea i le tulimanu pito i luga "Ata Laiti"ona alu lea i le vaega "Meafaigaluega ma Lolomitusi".

2. Afai i poloka "Leai se faʻamatalaga" O le avetaavale o lau gadget e faʻaalia, kiliki i luga-saʻo ia i latou ma i totonu o le lisi o mea e faʻapipiʻi ai le mea e filifili ai le mea "Aveese le masini".

3. Leʻi ese le gaosi Apple mai le komepiuta, ona toe faʻaoga lea - o le a faʻapipiʻiina le eletise i le masini, pe a maeʻa, atonu o le a foia le faafitauli i le faʻaaliga o le masini.

Afai ei ai ni au fesili e faʻatatau i le auina atu i fafo ma le faaulufale mai o ata-ata, fesili ia i latou i faamatalaga.