Aveese se savali i Viber mo Android, iOS ma Windows

Kata vitio poʻo ata vito - se tasi o masini, e aunoa ma se mea e le mafai e le komepiuta ona galue. O lenei masini e faʻagasolo ai faʻamatalaga ma faʻaalia i luga o le mata mata e pei o se ata. Ina ia mafai ona toe gaosia le ata, vave ma aunoa ma ni mea taua, e tatau ona faʻapipiʻi avetaavale mo le kata vitio ma faʻafouina i le taimi. Seʻio tatou tilotilo totoa i lenei faiga e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o le nVidia GeForce 9600 GT video card.

O fea e download ma pe faapefea ona faʻapipiʻi avetaavale mo le nVidia GeForce 9600 GT kata vitio

Afai e te manaʻo e sii mai le polokalama mo le ata vitio ua uma ona taʻua, e mafai ona e faia i se tasi o auala.

Metotia 1: Mai le nofoaga aloaia

O le auala sili ona lauiloa ma faʻamaonia. O le mea lenei tatou te manaʻomia mo lenei:

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa o le kata vitio.
  2. O le itulau o le download o le a tatalaina. I luga o lenei itulau e tatau ona e faʻatumu i le fanua faʻamatalaga talafeagai. I laina "Ituaiga oloa" faamaoti le tau "GeForce". I laina "Faasologa o oloa" e tatau ona filifili "GeForce 9 Series". I le isi itu, e tatau ona e faʻamaonia le faʻaogaina o lau masini komepiuta ma mautinoa o loʻo loloto. Afai e tatau ai, sui le gagana o le faila i luga o le fanua "Gagana". I le faaiuga, e tatau ona foliga uma fanua e pei o le ata o loʻo faʻaalia i le faʻamalama. A maeʻa lena, kiliki le ki "Saili".
  3. I luga o le itulau e sosoo ai e mafai ona e iloa faʻamatalaga e uiga i le avetaavale na maua: faʻamaumauga, aso tuʻufaʻatasia, faʻalauteleina o le faʻatinoga, ma le tele. Aʻo le i sauina, e mafai ona e faʻamautinoa ua saʻo lelei uma laufanua muamua ma e talafeagai le avetaʻavale mo le kata vitio GeForce 9600 GT. E mafai ona maua lenei mea i le lisi "Mea Lagolagoina". Afai e sao mea uma, kiliki le faamau "Download Now".
  4. I le itulau e sosoo ai o le a uunaia oe e faitau le maliega o laisene. Matou te faia i le loto ma amata le downloadina o le avetaavale kiliki "Talia ma Download". Ua amata le faagasologa o masini komepiuta.
  5. A maeʻa le faila, fai loa. O se faamalama o le a tatalaina ai le mea e te manaʻomia e faʻamaonia ai le nofoaga o le a faʻapipiʻi ai faila faila. E mafai ona e tuua le nofoaga e le faʻaaogaina ai le faaletonu. Toto "Lelei".
  6. Faʻasalaga le faʻasalaga saʻo.
  7. A maeʻa lena, o le a amata le faagasologa o le siakiina o lau masini mo le fesoʻotaʻiga ma avetaavale faʻapipiʻi. E manaʻomia se minute.
  8. O le isi laasaga o le talia lea o le maliega laisene lea e aliali i luga o le lau. Afai e malilie faatasi ma ia, ona kiliki lea o le ki "Ou te taliaina. Faaauau ".
  9. I le isi faʻasalaga o le a uunaia oe e filifili le ituaiga o mea faʻapipiʻi. Afai e te manaʻo i le faiga e fai mea uma lava, filifili le mea Faʻaalia. Mo le filifilia e le tagata lava ia o vaega mo le faʻatulagaga ma le faʻataʻitaʻiga avetaʻavale, filifili "Faʻatulagaina Faʻamau". E le gata i lea, i lenei tulaga, e mafai ona e faʻapipiʻiina le avetaavale mama, toe faʻafaʻotoina uma tulaga faʻaaogaina ma faʻamatalaga. I lenei faataitaiga, filifili le mea Faʻaalia. A uma lena ona matou taomi lea o le faamau "Lisi".
  10. O le isi, o le a faʻaalia le faʻapipiʻiina o le faʻatulagaina o avetaavale A o faʻapipiʻi, o le a manaʻomia le toe amata. O le a ia faia foi ia lava. A maeʻa le faʻaaogaina o le masini, o le a faʻaauau le toe faʻatulagaga. O le iʻuga, o le ae vaaia se faamalama ma se savali e uiga i le faʻatulagaina lelei o le avetaavale ma vaega uma.

Ua maeʻa lenei faʻatulagaga.

Metotia 2: Faatasi ai ma le fesoasoani a se auaunaga faʻapitoa mai nVidia

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi o le gaosi oloa o le kata vitio.
  2. Matou te fiafia i le vaega faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o polokalama komepiuta. Saili ma taomi le ki. "Avetaavale Ata".
  3. A maeʻa ni nai sekone, pe a faʻatulagaina e le 'auʻaunaga le ata o lau kata vitio ma le faʻatinoga o le polokalama, o le a e vaʻai i faʻamatalaga e uiga i le polokalama faʻapipiʻi e ofoina atu e te siiina. I le le mafai, o le a ofoina atu oe e sii mai le lomiga aupito lata mai o le polokalama e fetaui ma oe ile vaega. A uma ona faitau le faʻamatalaga e uiga i le avetaavale filifilia, e tatau ona e kiliki Tatalo.
  4. O le a aveina oe ile itulau o le avetaavale. E talitutusa ma lena na faamatalaina i le auala muamua. O le mea moni, o isi gaioiga uma o le a tutusa lava. Push button Tatalo, faitau le maliega laisene ma download le avetaavale. Ona faʻapipiʻi lea e tusa ai ma le polokalame o loʻo faʻamatalaina i luga.

Faamolemole ia matau, ina ia mafai ona faʻaaoga lenei tautua, e tatau ona e faʻatino Java i lau komepiuta. O le a e vaʻai i se feʻau fetaui i le toesea o Java, pe a taumafai le 'auʻaunaga e fuafua lau kata vitio ma le faʻaogaina o le polokalama. E tatau ona e kiliki i le moli moli e alu i le itulau download download Java.

I luga o le itulau e tatala ai, kiliki le faamau "Download Java mo le saoloto".

O le isi laasaga o le faʻamaonia le taliaina o le maliega o laisene. Push button "Malilie ma amata se free download". O le faagasologa o le sii mai o le faila o le a amata.

A maeʻa ona tuʻuina mai le laupepa faʻatulagaina Java, faʻatautaia ma faʻapipiʻi i luga o le komepiuta. O lenei faiga e matua faigofie lava ma o le a le itiiti ifo ma le minute. A maeʻa ona faʻapipiʻi Java i luga o lau komepiuta, toe uta le itulau lea e tatau ona faʻaalia e lau auaunaga lau kata vitio.

Le Google Chrome e le fautuaina mo lenei auala. O le mea moni, e amata mai i le itulau 45, ua taofia e le polokalama le lagolagoina o le tekonolosi NPAPI. I se isi faaupuga, o Java i Google Chrome o le a le galue. Ua fautuaina Internet Explorer mo lenei metotia.

Metotia 3: Faʻaaogāina o le GeForce Experience

Afai ua uma ona faʻaogaina lenei polokalama, e faigofie ona e faʻaaogaina e faʻafou ai le avetaavale mo le kata vitio nVidia. Ina ia faia lenei mea, fai mea nei.

  1. I le faletusi, matou te maua ai le ata o le polokalame GeForce Experience ma kiliki i luga i le itu taumatau po o le taumatau. I le lisi autu, filifili le aitema "Siaki mo faʻamatalaga".
  2. I le faamalama e tatala, o le ai ai faʻamatalaga pe tatau ona faʻafou le avetaʻavale pe leai foi. Afai e le talafeagai lea mea, o le a e vaʻai i se savali e uiga i lenei i le pito i luga o le polokalama.
  3. A leai, o le ae vaʻai i se faamau. Tatalo faʻafeagai ma le faʻamatalaga o le faʻataʻitaʻiga. Afai o iai se ki, kiliki.
  4. I le laina lava e tasi, o le a e vaʻai i le faagasologa o le siiina mai o faila faila.
  5. I lona maeʻa, o le a faʻaalia ai faʻamau e lua mo le filifilia o le faʻatulagaina o le faʻatulagaga. Matou te taomi le faamau "Faʻaalia le faʻapipiʻiina". O lenei mea o le a faafouina ai polokalama uma e maua i le kata vitio.
  6. A maeʻa lena, o le faʻapipiʻi e amata i le taimi tonu lava i le faiga faʻapitoa. I lenei tulaga, e le tatau ona toe faʻafou le polokalama. I le faaiuga o le faʻapipiʻiga o le a e vaʻai i se savali e uiga i le manuia manuia o le taotoga.

Metotia 4: Faʻaaogaina o mea faʻaaogaina avetaavale

O lenei metotia e sili atu nai lo le tolu tausaga muamua. O le mea moni, pe a faʻapipiʻi avetaavale i auala muamua e tolu, ua faʻapipiʻiina foi le polokalama GeForce Experience i luga o le komepiuta, lea o le a logoina oe i le lumanai i le i ai o ni avetaavale fou ma ave i ai. Afai e faʻapipiʻi avetaavale e ala i fesoʻotaʻiga lautele, o le a le faʻapipiʻi le Experience GeForce. Ae peitai, o le iloa e uiga i lenei metotia o loo aoga pea.

Ina ia faia lenei mea, matou te manaʻomia soʻo se polokalama e otometi ona suʻeina ma faʻapipiʻi avetaavale i luga o le komepiuta. E mafai ona e vaʻai i se lisi o ia polokalama, faʻapea foʻi ma latou lelei ma faʻafitauli, i se lesona faʻapitoa.

Lesona: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

O le filifiliga pito sili ona lelei o le faʻaaogaina lea o DriverPack Solution, o se tasi o polokalame sili ona lauiloa o lenei ituaiga. O faʻamatalaga auiliili ma laasaga i lea laasaga mo le faʻafouina o avetaavale e faʻaaoga ai lenei aoga o loʻo lisiina i totonu oa tatou tusiga faʻamau.

Lesona: Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

E le gata i lea, na matou talanoa pe faʻapefea ona suʻeina le masini komepiuta mo masini, ma iloa na oa latou ID.

Lesona: Mauaina o avetaavale e le ID ID

Ata vitio nVidia GeForce 9600 GT ID numera

PCI VEN_10DE & DEV_0622 & SUBSYS_807A144D
PCI VEN_10DE & DEV_0622 & SUBSYS_807B144D
PCI VEN_10DE & DEV_0622 & SUBSYS_807C144D
PCI VEN_10DE & DEV_0622 & SUBSYS_807D144D

Metotia 5: E ala i le pule o masini

  1. I luga o le pine "O laʻu komepiuta" poʻo "O lenei komepiuta" (faʻalagolago i le OS OS), kiliki-saʻo ma filifili le laina mulimuli "Meatotino".
  2. I le faamalama e tatala, filifili le aitema "Pule Sili" i le itu tauagavale.
  3. I le taimi nei i totonu o le laau masini e tatau ona e maua "Ata o ata vitio". Tatala lenei filo ma vaʻaia lau kata vitio iina.
  4. Filifili ma kiliki le ki o le kuki saʻo. Alu i le vaega "Faʻamaumau taʻavale ..."
  5. Le isi, filifili le ituaiga o avetaavale suʻesuʻe: faʻapitoa poʻo le lima. E sili le filifilia o le suʻesuʻega aunoa. Kiliki i le vaega talafeagai i le faamalama.
  6. O le polokalama o le a suʻeina faila avetaavale autu mo lau kata vitio.
  7. I le tulaga o le sailia o le faafouga lata mai, o le polokalama o le a faʻaeʻeina. I le iʻuga o le a e vaʻaia se feʻau e uiga i le faʻaleleia o polokalama faakomepiuta.

Manatua o le auala sili lea ona le lelei, talu ai i lenei tulaga ua na o faila avetaavale e faʻapipiʻi e fesoasoani i le polokalama e iloa le kata vitio. O isi polokalama faʻapipiʻi e manaʻomia mo le faʻatinoga atoa o le kata vitio e le faʻapipiʻiina. O le mea lea, e sili atu le download o le masini komepiuta i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, poʻo le faʻafouina i polokalama a le gaosiga.

Ou te fia matauina o metotia uma o loʻo i luga o le a fesoasoani ia te oe i le tulaga o se fesoʻotaʻiga Intaneti. O le mea lea, matou te fautuaina oe ia i ai i taimi uma se masini faʻapipiʻi USB flash poʻo se puʻupuʻu faʻatasi ai ma polokalama sili ona taua ma taua mo le saulaiga. Ma ia manatua, o le taimi lata mai o le faafouina o polokalama o le ki i le mautu o au masini.