Tali i faafitauli pe a faʻapipiʻi le avetaavale o le nVidia

O nisi taimi ei ai se tulaga pe a manaʻomia se taʻavale vave, ae e leʻo lata ane. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi o faʻamatalaga tau faʻamaumauga ma lipoti e manaʻomia ai se avega i fafo. I se tulaga faapea, e mafai ona e fatuina se masini e teuina ai le komepiuta.

Faʻapefea ona fatuina se masini komepiuta flash flash

O le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa, e mafai ona fai lenei mea i le tele o auala. Mafaufau i latou taʻitasi taʻitasi i lea laasaga.

Metotia 1: OSFmount

O lenei polokalame laʻitiiti e fesoasoani tele pe a leai ni faʻamalosi masini i luga o lima. E galue i soʻo se faʻamatalaga o Windows.

O le upega tafaʻilagi aloaia a le OSFmount

A uma ona e siiina le polokalama, ia faia lenei mea:

  1. Faʻatulaga le OSFmount.
  2. I le faamalama autu, kiliki le ki. "Mauga fou ..."e fatu ai ala o faasalalauga.
  3. I totonu o le faamalama e aliali mai, fetuunai tulaga mo le siiina o le voluma tioata. Ina ia faia lenei mea, mulimuli i nai laasaga faigofie:
    • i le vaega "Fefaatauaiga" o le a filifili "Faila faila";
    • i le vaega "File File" faamaoti le ala i se faatulagaga patino;
    • faatulagaga i le vaega "Filifiliga Volume" faaseʻe (faʻaaoga e fatu ai se masini pe lafo se ata i le mafaufau);
    • i le vaega "Filifiliga Talavou" i le faamalama "Faʻasalaga Tusi" faʻamaonia le tusi mo lau kilivalaina moli, lalo i le fanua "Pusa Tapa" faʻamaʻoti "Flash";
    • filifili filifili i lalo "Mau e pei o le aufaasālalau aveeseina".

    Kiliki "Lelei".

  4. Malama mamanu mamanu. Afai e te ulu atu i totonu o le pusa "Komipiuta", o le a faʻamoemoeina e le faiga e avea o se faʻamaʻi aveeseina.


I le galulue ai ma lenei polokalame atonu e manaʻomia ai nisi faʻaopoopoga. Ina ia faia lenei mea, alu i le faamalama autu o le mea "Avega Gaoioiga". Ma o le a mafai ona faʻaogaina filifiliga nei:

  • Faʻaitiitia - faʻaitiitia le leo;
  • Faʻasalalauga - faʻatulagaina le leo;
  • Faʻatonu le faitau faʻasalalauga-naʻo - tuʻuina le faʻasaina o tusitusiga;
  • Faʻalautele - faʻalautele le tele o le masini komepiuta;
  • Savetoimagefile - faʻaaogaina e teu ai le faatulagaga manaʻomia.

Metotia 2: Polokalame Puʻupuʻu Flash

Se isi auala lelei i le auala ua taua i luga. Pe a fatuina se masini faʻaleleia televave, o lenei polokalame e mafai ai ona e puipuia faʻamatalaga i luga o se upega tafailagi. O le lelei o lenei mea o lona faʻatinoina lea i vaega tuai o Windows. O le mea lea, afai ei ai sau Windows XP version poʻo lalo ifo i luga o lau komepiuta, o lenei aoga o le a fesoasoani ia te oe e vave saunia se masini e teuina ai komepiuta i lau komepiuta.

Tikiake Virtual Flash Drive mo le leai o se totogi

Faatonuga mo le faʻaaogaina o lenei polokalama e foliga faapenei:

  1. Tikiai ma faʻapipiʻi le Virtual Flash Drive.
  2. I le faamalama autu, kiliki "Mauga fou".
  3. O le a faʻaalia se faamalama "Fausia se fou fou", faʻamaʻoti mai i ai le ala e fatuina ai faʻatalatalanoaga faʻalauiloa ma kiliki "Lelei".


E pei ona mafai ona e vaʻaia, e faigofie tele le faʻaogaina o le polokalama.

Metotia 3: ImDisk

O se tasi lea o polokalame sili ona lauiloa mo le fatuina o se pulou pulou. Faʻaaogaina o se faila ata poʻo se komepiuta komipiuta, e fatuina ai faʻamatalaga manino. A faʻaaogaina faʻapitoa faapitoa pe a utaina, o le a faʻaalia se kiliva afi e avea o se pulou vaʻavavevave.

ImDisk itulau aloaia

  1. Tikia ma faʻapipiʻi le polokalama. Aʻo faʻapipiʻi, o le imdisk.exe console program ma le pusa o le komiti o loʻo faʻatonutonuina faʻapipiʻiina.
  2. Mo le faia o se masini moli ata, faʻaaoga le faʻalauiloaina o le polokalame mai le laina faʻamafanafana. Toa ituaigaimdisk -a -f c: 1st.vhd -m F: -o le rempe afai:
    • 1st.vhd- faila faila e fatu ai se masini faʻaleleia ata;
    • -m F:- le voluma i le mauga, fatuina se masini komepiuta F;
    • -oo se filifiliga filifiliga, mafaʻaa- puʻe faʻamalosi (flash drive), afai e leʻo faʻamaonia lenei parameter, o le a faʻapipiʻi le disiki.
  3. Ina ia faʻasaʻoina ia faʻalauiloa faʻatautaia, faigofie le kiliki i luga o le masini faia ma filifili "Faʻatonu le ImDisk".

Metotia 4: Puipuiga o Ao

O le atinaʻeina o tekinolosi e mafai ai e oe ona fatuina masini komepiuta mamanu, ma teuina faʻamatalaga i luga o le Initaneti. O lenei metotia o se faʻailoga lea i faila e mafai ona maua e se tagata patino mai soʻo se komepiuta e fesoʻotaʻi i le Initaneti.

O ia faʻamaumauga e aofia ai Yandex.Disk, Google Drive ma Mail.ru Cloud. O le mataupu faavae o le faʻaaogaina o nei auaunaga e tutusa.

Mafaufau i le auala e galulue ai ma le Yandex Disk. O lenei punaoa e faʻatagaina ai oe e teuina faʻamatalaga mo le saolotoga e oʻo atu i le 10 GB.

  1. Afai ei ai sau puseli i luga o le yandex.ru, ona e ulufale ai lea i le pito i luga e sue ai le mea "Disc". Afai e leai se meli, ona e alu lea i le itulau Yandex Disk. Faasolo le faamau "Faʻatasi". I le asiasiga muamua e tatau ona e lesitala.
  2. Ina ia maua mai faila fou, kiliki "Download" i luga o le lau. O se faamalama o le a foliga mai e filifili faamatalaga. Faatali seia maeʻa le download.
  3. Ina ia sii mai faʻamatalaga mai le Yandex Disk, filifili le faila oe e fiafia i ai, kiliki-i luga ma kiliki "Faasaoina". I le lisi o loʻo i ai, faʻamaonia le nofoaga i le komipiuta e teu ai.


O le galulue faatasi ma se mea e teu ai le teu malu e mafai ai e oe ona faʻapitoa lau faʻamatalaga: faʻapipiʻi i latou i totonu o laupepa, faʻamalo faʻamatalaga le talafeagai ma faʻasoa foi sootaga ma i latou ma isi tagata faaaoga.

Tagai foi: Faʻafefea ona faʻaaoga Google Drive

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e mafai ona faigofie ona e faia se taʻavale moli ata ma faʻaaoga lelei. Galuega lelei! Afai ei ai ni au fesili, fesili i ai i faʻamatalaga o loʻo i lalo.