Kerish Doctor 4.65

Ina ia ausia le maualuga o le malupuipuia o le polokalama, o tagata poto masani ua filifilia le polokalame lea e mafai ona fetuutuunai fetuutuunaiga talafeagai. Tagata atiaeina i ona po nei e maua ai se aofaʻiga talafeagai o ia fofo.

Kerish Doctor - o se fofo lelei mo le faʻaleleia o le OS, lea o loʻo i ai se pito i luga i le lisi o polokalame mo lenei faʻamoemoe.

Faʻasaʻoina o mea sese ma mea e le ogatasi

Afai i le taimi o le faʻaogaina o le faʻaogaina o meafaigaluega, o mea sese e fesoʻotaʻi ma le faʻapipiʻiina poʻo le faʻaleleia o masini komepiuta, faʻapipiʻiina, faʻaopoopoga o faila, faʻapea masini faʻapitoa ma avetaavale masini i totonu o le resitala, o le Kerisi Doctor o le a iloa ma toe faʻaleleia.

Faʻamamaina otaota eletise

Aʻo galue i luga o le Initaneti ma totonu o le OS lava ia, o loʻo i ai le tele o faila lē tumau, lea i le tele o mataupu e le o tauaveina ni galuega faʻatino, ae o le tele o le vaʻaia o le mokesi puʻe. E vaʻaia lelei e le polokalame le faiga mo le i ai o lapisi ma ofo atu e aveese ma le saogalemu.

Puipuiga saogalemu

Kerish Doctor ei ai lona lava faʻamaumauga o mea faʻaleagaina e mafai ona faʻaleagaina ai faʻamatalaga numera a le tagata. O lenei Doctor o le a maeʻa siaki siaki faila masani mo faʻamaʻi, siaki le saogalemu o le saogalemu o Windows ma tuʻuina atu auiliiliga sili ona auiliiliga e faʻaitiitia ai le saogalemu o lua ma faʻamaʻi pipisi.

Fetuunaiga o mea

Ina ia faatelevaveina le faagaoioiga o le OS faatasi ai ma ona lava faila, o le Kerish Doctor o le a filifilia ni pito sili ona lelei. O se taunuuga - faʻaititia o punaoa talafeagai, faʻavavevave o le fesuiaiga i fafo ma le komepiuta.

Faʻamau siaki o le siakiina o faʻamau

Afai e te manaʻo e iloa soʻo se faafitauli faʻapitoa i se vaega patino o le resitala, ona e le manaʻomia lea e faʻaalu se taimi e suʻe ai faamaumauga uma - e mafai ona e filifilia le mea talafeagai ma toe faaleleia le faafitauli na maua.

Faʻatonu siaki atoa mo mea sese

O lenei vaega e aofia ai le faʻatulagaina o le OS, lea e aofia ai le faʻaaoga faifaipea o meafaigaluega o loʻo i luga ma le faʻaaliaina o iuga mo vasega taʻitasi eseese. O lenei filifiliga faʻamaonia e aoga i le tagata faʻaaoga i le OS fou, poʻo le taimi muamua e faʻaaoga ai le Kerish Doctor.

Fuainumera o faafitauli ua iloa

Kerry Doctor o loʻo faamaumauina ma le totoa ana mea uma i se faila faila i se faʻamatalaga avanoa. Afai o nisi mafuaaga na misia ai e le tagata faaaoga se fautuaga e faasaʻo pe faʻamalieina se mea patino i totonu o le polokalama, ona mafai lea ona maua i le lisi o gaoioiga o le polokalama ma toe suʻesuʻeina.

Faatalanoaga auiliili Kerish Doctor

Ua maeʻa mai le atigipusa, ua mamanuina lenei oloa mo se tagata faʻaaoga o loʻo manaʻomia le faʻataʻitaʻiga masani, o lea la e le fetaui lelei le faʻaogaina o mea e le mafai ona faʻaalia. Ae ui i lea, o le gafatia o le polokalame e faʻaalia atoatoa pe a maeʻa ona mafaufau ma faʻaeteete i le tagata suʻesuʻe, filifilia vaega o ana galuega ma le loloto o le faʻamaoniga.

Faʻafouina

Faʻaauau galuega i au lava oloa - o le mea tonu lava lea e fesoasoani i le tagata e faia le mea e faʻaauau ai i luga o nofoaga i se lisi matagofie o le polokalama faʻapitoa. Kerish Doctor saʻo i totonu o le atinaʻe e mafai ona suʻeina ma faʻapipiʻi ni faʻamatalaga o ana lava fatu, database databases, localization ma isi modula.

Puleaina le amataga o Windows

O le Kerish Doctor o le a faʻaalia polokalame uma e faʻapipiʻiina i le taimi e tasi ma le polokalama pe ae faʻaaogaina le komepiuta. O le aveeseina o pusa meli mai i latou e le tatau ona faia lenei mea o le a taʻitaʻia ai i se saoasaoa taua o le taʻavale komipiuta.

Vaʻai faʻagasologa faigamalama Windows

O le puleaina o faagasologa o loʻo taʻavale nei, o se uiga taua tele o le pulea o le OS. E mafai ona e vaʻavaʻai i la latou lisi, o le mafaufauga o loʻo faia e tagata taʻitasi, lea e aoga mo le mauaina o se polokalama e mamafa tele le polokalama, faʻamaeʻaina se tasi e le o manaʻomia i le taimi nei, faʻasaina le faʻaogaina o nisi masini komepiuta e ala i le lokaina, ma silasila i faʻamatalaga auiliiliga e uiga i le faagasologa ua filifilia.

Kerish Doctor o loʻo iai se lisi o igoa tauleleia. O lenei mea o le a fesoasoani e faʻamaonia ai auala faʻalagolago ma vavaeeseina ai mea e le mailoa pe leaga mai le aofaiga atoa. Afai e le o iloa le faagasologa, ae ua iloa e le tagata e mautinoa - talitonuina, masalosalo pe leaga - e mafai ona e faailoaina lona talaaga i le tulaga tutusa, ma o lea e auai i le faaleleia atili o le tulaga o le oloa atoa.

Puleaina o le gaioiga o le faagaoioiga o le faiga o Windows

O le tele o polokalame i luga o se komepiuta i ona po nei e manaʻomia ona fesoʻotaʻi atu i le Initaneti e faʻafesuiaʻi ai faʻamaumauga, pe o le faʻafouina o masini komepiuta, masini komepiuta, poʻo le tuʻuina atu o se lipoti. O le Kerish Doctor o le a faʻaalia le tuatusi ma le taulaga o loʻo faʻaaoga e tagata taʻitasi i totonu o le polokalama, faʻapea foʻi ma le tuatusi o loʻo faasino i ai le faʻamatalaga o faʻamatalaga. O galuega tauave e tutusa lava ma le iunite muamua - e mafai ona faamutaina se faagasologa e le manaomia ma o le faagaoioiga o le polokalama lea e faaaogaina e mafai ona faasaina.

Faʻatautaia polokalama faʻapipiʻi

Afai mo nisi mafuaʻaga ua le faamalieina le tagata faʻaoga i le meafaigaluega e faʻaaogaina ai le polokalama, e mafai ona e faʻaogaina lenei module. O le a faʻaalia uma mea faʻapipiʻiina, le aso e aliali mai i luga o le komepiuta ma le tele o loʻo i ai. E le mafai ona faʻaaogaina masini komepiuta mai iinei e ala i le na o le kilikiina ma le ki o le kuki saʻo.

O se mea sili ona aoga o le aveeseina o faamaumauga resitala ua le faʻaaogaina pe faʻaaogaina polokalama. O ia polokalama e masani ona le mafai ona aveeseina i ni metotia masani, o lea o le a maua ai e Kerish Doctor ma aveese uma mau ma faasinoala i le resitala.

Puleaina o faigamalaga ma auaunaga i le isi vaega a le Windows

O le polokalama faʻapitoa o loʻo i ai se lisi sili ona manaia o ana lava auʻaunaga, oe nafa ma le faʻaaogaina o mea moni uma i le komepiuta a le tagata. O le lisi e faaopoopoina e polokalame faʻaopoopo e pei o le antivirus ma le laupepa. E iai foi a latou lava tauleleia o igoa, e mafai ona taofi pe amata foi, e mafai foi ona e fuafuaina le ituaiga o le faʻasalalauga mo tagata eseese - pe faʻaaogaina, amataina, pe amataina ma le lima.

Faʻapipiʻi faʻapipiʻi masini faʻaleleia

Auupega aoga tele mo le faamamaina o tagata suʻesuʻe mai panini e le manaʻomia, mea e faʻaaogaina poʻo faʻaopoopoga e faʻafaigofie ai lana galuega.

Saili ma faʻaumatia faʻamatalaga faʻamaonia

Asiasi i itulau i luga o le Initaneti, talu ai nei na tatalaina ai pepa, talafaasolopito o le liua, laupapa laupapa - o mea uma lava e aofia ai faʻamatalaga patino o le a maua ma faʻaumatia. O le Kerish Doctor o le a suʻesuʻe lelei le faiga mo ia faʻamatalaga ma fesoasoani e puipuia le tagata e le faalauaiteleina.

Faʻauma le faʻaumatia o nisi faʻamatalaga

Ina ia mautinoa o le faʻamaloloina o faʻamatalaga e le mafai ona toe faʻafouina e faʻaaogaina ai polokalama faʻapitoa, e mafai e Kerish Doctor ona fufulu ese faila faila taʻitasi poʻo ni pepa uma mai le mafaufau mama. O mea o loʻo i totonu o le ato e faʻamausaliina foi ma faʻamaloloina ma le toe faʻaaoga.

Aveese faila loka

E tupu e le mafai ona faʻamalo se faila aua o loʻo faʻaaoga nei i nisi o faʻagasologa. O le tele lava o taimi e tupu ai lenei mea i vaega faʻamalosi. O lenei vaega o le a faʻaalia uma elemene o loʻo faʻaaogaina e ala i faagasologa ma fesoasoani e tatalaina, pe a uma ona faigofie ona tape uma faila. Mai iinei, e ala i le kiliki-i luga o le lisi autu, e mafai ona e alu i se vaega patino i le mea e fai i Explorer pe matamata i ona meatotino.

Toe faʻaleleia o mea

Afai e le fiafia le tagata faʻaoga i le faasologa o le toe faʻaleleia o le OS, ona mafai lea ona e faʻaogaina lenei uiga i le Kerish Doctor. Mai iinei e mafai ona e vaʻavaʻai i se lisi o mea e toe faʻaleleia ai lea o loʻo maua nei, toe faʻafoʻisia le itulau muamua e faʻaaoga ai se tasi oi latou, pe faia se mea fou.

Vaʻai faʻamatalaga auʻiliʻili e uiga i le faʻaogaina o le polokalama ma le komepiuta

O lenei module o le a maua ai ituaiga uma o faʻamatalaga e uiga i le faʻaogaina o Windows ma masini komepiuta. O ata ma leo masini, faʻaogaina o mea e faʻaaogaina ma faʻamatalaga, faʻamatalaga ma isi faʻalapotopotoga ma faʻamatalaga tali tutusa i foliga o tagata gaosiga, faʻataʻitaʻiga ma faʻamatalaga faʻatekinisi o le a faʻaalia iinei.

Faʻamatalaga o lisi o faʻasologa

I le faagasologa o le faʻapipiʻiina o polokalame, o le lisi tele o mea i le lisi o loʻo faʻaalia pe a e kiliki i se faila po o se pusa faʻatasi ma le kulimi taumatau saʻo o le a aoina. O mea le talafeagai e faigofie lava ona aveesea i le fesoasoani a lenei komupiuta, ma e mafai ona faia i se auiliiliga ofoofogia - moni mo faʻaopoopoga taʻitasi e mafai ona faʻaopoopo lau lava seti o aitema i le lisi autu.

Lautusi uliuli

O faiga na faʻalavelaveina e le tagata faʻaoga i totonu o le faʻagasologa o le faʻaleleia o laupepa ma o la latou gaioiga faʻasolosolo e pa'ū atu i le lisi lanu moana. Afai e te manaʻomia e toe faʻafoisia le galuega o se faagasologa, ona mafai lea ona fai lenei lisi.

Toe foʻi i tua suiga

A maeʻa ona faia se suiga i le faʻaogaina o le faʻaogaina, o loʻo faʻaalia lana taotoga, o lona uiga, i totonu o le numera o le faasologa o suiga, e mafai ona e faʻaumatia soʻo se gaioiga e te manaʻomia e toe faʻafoʻi ai Windows i le galuega.

Puipuini

E pei o le galuega a le antivirus software, o nofoaga Kerish Doctor ua taofia ai le maua o siama. Mai iinei e mafai ona toe faʻaleleia pe toe faʻaaoga atoa.

Puipui faila taua

A maeʻa ona faʻapipiʻi Kerish Doctor i lalo o lana puipuiga tele faila masani, o le soloia o ia mea e mafai ona vavae pe faʻaleagaina ai le faʻaogaina o le faiga faʻaoga. Afai e aveeseina pe faaleagaina, o le polokalama o le a vave ona toe faʻafoʻi mai. E mafai e le tagata faʻaoga ona faia ni suiga i le lisi faʻasologa.

Leloa Lisi

E i ai faila po o laupepa e le mafai ona faʻamutaina i le taimi o le faʻatulagaga sili. I ia tulaga, e lisiina e lo tatou Doctor i latou i se lisi faapitoa ina ia le toe faʻafesoʻotaʻi mulimuli ane. O iinei e mafai ona e vaʻavaʻai i se lisi o ia elemene ma faia soʻo se fua faatatau e uiga ia i latou, faʻapea foʻi ma faʻaopopo mea e le tatau ona paʻi i ai le polokalama i le taimi o lona taotoga.

OS Integration

Mo le faigofie, e tele galuega e mafai ona tuʻuina i le lisi o talaʻaga ina ia vave ona maua i latou.

Faʻasologa o Galuega

E mafai e le polokalame ona faʻamaoti mai ni galuega patino e tatau ona faia i se taimi faapitoa. E mafai ona aofia ai le siakiina o le komepiuta mo mea sese i le resitala po o le "numera" numera, siakiina mo faʻamatalaga mo masini faʻapipiʻi ma nofoaga o faʻamaumauga, faʻamamāina faʻamatalaga faʻalilolilo, mea o loʻo i totonu o nisi o faʻailoga, poʻo le tapeina o faʻamaumauga avanoa.

Vaʻaia le taimi

Tausia o le polokalama e mafai ona faia i ni auala se lua:

1. Tulaga masani masani o lona uiga o se "galuega i luga o le valaau." E amata e le tagata faʻaaoga le polokalama, filifili le ata manaʻomia, faia le faʻamalamalamaga, mulimuli ane e tapunia atoa.

2. Faʻaauau le faʻatinoina o le taimi - O le Doctor o loʻo faʻalagolago i taimi uma i totonu o le fata ma faʻatino le mea e tatau ai ao faʻaogaina e le tagata faigaluega i luga o le komepiuta.

O le faʻatulagaga o le faʻatulagaga e filifilia vave i luga o le faʻapipiʻi, ma e mafai mulimuli ane ona suia i totonu o le faʻatulagaga e ala i le filifilia o laina talafeagai mo le faʻamalosia.

Faamanuiaga

1. Kerish Doctor o se tagata suʻesuʻe lelei atoatoa. O le iai o se avanoa tele tele mo le faʻalapotopotoga sili ona auiliiliina o le faiga faʻaogaina, o le polokalame e taʻitaʻia ma le mautinoa le lisi o oloa i lenei vaega.

2. O se faʻamalositino faʻamaonia o se oloa eleelea tele - e ui lava i le lisi matagofie o taʻiala taʻitasi, o le atinaʻe e matua faigofie ma mafai ona malamalama i ai, e oo lava i se tagata masani, ae le gata i lea, ua maeʻa atoa.

3. O le faʻafouina i totonu o le polokalama lava ia o le a foliga mai o se mea faatauvaa, ae o lenei mea faʻamaonia e sili atu ona matagofie ia i latou e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi poʻo faila taʻitasi mai le 'upega tafailagi o le tagata e faʻafouina.

Faʻafitauli

Masalo le pau le Kerish Doctor le lelei - ua totogiina. O le 15-day trial trial version ua tuʻuina atu mo le toe iloiloga, mulimuli ane e faʻaauau pea ona faʻaaogaina, e tatau ona e faʻatau se ki le tumau mo le tasi, lua pe tolu tausaga, lea e talafeagai mo masini eseese e tolu i le taimi e tasi. Ae ui i lea, e masani lava ona faia e le fausiaina se faʻaititia o le tau i lenei polokalame ma tuʻuina atu ai faʻamatalaga e faʻasani ai le tasi taimi i le fesoʻotaiga mo le tausaga e tasi.

E taua foi le maitauina o le ogatotonu o suiga suiga i tua o le a le mafai ona toe faʻaleleia faila o loʻo faʻaumatia atoa. faʻaeteete pe a tape faʻamaumauga!

Faaiuga

Soo se mea lava e mafai ona faʻamalosia pe faaleleia e mafai ona faia e le Kerish Doctor. O se mea ofoofogia ma malosi tele meafaigaluega o le a faʻapitoa i tagata uma e toʻalua ma tagata faʻataʻitaʻiga mautinoa. Ioe, ua totogi le polokalama - ae o tau i taimi o le tau e le uma, ae le gata i lea, o se auala sili lea e faafetai atu ai i tagata atiae mo le tulaga sili ona maualuga ma lagolagoina.

Faʻasolo le faʻataʻitaʻiga o le Kerish Doctor

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

D-Soft Flash Doctor Fomaʻi Fomai Faʻaolaina o le PC Doctor Taofia

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Kerish Doctor o se vailaau faʻaoga faʻapitoa e faʻaaogaina e tausia ai se komepiuta e ala i le faʻapipiʻiina o mea sese o le resitala, faʻamautuina le faiga faʻaogaina, lapisi otaota, ma isi gaioiga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Faʻatau Mea
Tau: $ 6
Toa: 35 MB
Gagana: Rusia
Version: 4.65