Faʻafou le Outlook i Photoshop

Tagata faaaoga oe fiafia i le faʻaleleia oa latou masini Android, poʻo le faia o lenei faiga pe afai latou te manaʻomia le toe faʻaleleia o se telefoni po o se laupepa, e manaʻomia se numera o meafaigaluega komepiuta. E lelei pe a faʻapipiʻi e le kamupanī masini se meafaigaluega aupito maualuga - o se avetaavale moli, ae o ia tulaga e seasea lava. O le mea e lelei ai, o le au faʻasalalau e tolu e sau i le laveai, o le ofoina atu o nisi o taimi sili ona manaia fofo. O se tasi o nei fautuaga o le MTK Droid Tools utili.

Aʻo galue faʻatasi ma vaega manatuaina o mea faʻapipiʻi Android e faʻavae i luga o le masini MTK hardware, o le SP Flash Tool e faʻaaogaina i le tele o mataupu. O se meafaigaluega malosi lenei mo le faʻamafanafanaina, ae leʻi iloa e le au atinaʻe le avanoa e valaʻau ai i nisi, e masani lava ona manaʻomia tele galuega. Ina ia faʻaumatia sea matamataga e le aufaasalalau Mediatek ma ia tuʻuina atu i tagata faʻapitoa se seti o meafaigāluega moni mo faʻatinoga ma le masini komepiuta o matata MTK, na fausia le MTK Droid Tools utility.

O le atinaeina o le MTK Droid Tools atonu na faia e se vaega toaitiiti o tagata e tutusa le mafaufau, ma masalo na faia se polokalame mo o latou lava manaoga, ae o le mea e maua ai le meafaigaluega e sili ona aoga ma ua matua atoatoa lelei le faaaogaina o le Mediatek utilities - SP Flash Tool, ma sa tatau ai ona talafeagai i totonu o polokalame e masani ona faʻaaogaina e tagata tomai faapitoa faʻamalosi MTK-masini.

Lapataiga taua! Faatasi ai ma nisi o gaioiga i le polokalama ao galulue i masini e faʻapipiʻi ai e le kamupanī le uta, o le masini e mafai ona faaleagaina!

Faʻamatalaga

Talu ai ona o le aoga e faia ai galuega fesoasoani ma ua sili atu ona faamoemoeina mo tagata tomai faapitoa oe ua iloa atoatoa le faamoemoega ma taunuuga oa latou amioga, o le polokalame e le o tumu i le "matagofie." O se tamai faamalama ma ni nai faamau, i se tulaga lautele, leai se mea ofoofogia. I le taimi lava e tasi, na tausia e le tusitala o le tusi talosaga ona tagata faʻaogaina ma tuʻuina i ai faʻamau taitasi ma faʻamatalaga auiliili i lona faʻamoemoega pe ae faʻafefe le kiore. O le mea lea, e oʻo lava i se tagata faʻapitoa e mafai ona faʻataʻitaʻiina galuega tauave pe a manaʻomia.

Faamatalaga o Mea, aʻa-atigi

E le mafai, pe a amataina le MTK Droid Tools, o loʻo tatala le lisi. "Faamatalaga Telefoni". A e faʻafesoʻotaʻi le masini, e vave ona faʻaalia e le polokalama faʻamatalaga masani e uiga i meafaigaluega ma masini komepiuta o le masini. O le mea lea, e matua faigofie lava ona maua le faʻataʻitaʻiga o le faagasologa, le polokalama o le Android, le fatu o le fatu, le modem version, ma le IMEI. O faʻamatalaga uma e mafai ona vave kopiina i luga o le kilipa pepa faʻaaoga se button faapitoa (1). Mo le sili atu le mamafa o le manipula e ala i le polokalama, o le aʻafiaga-aia tatau o le a manaʻomia. Ae ui i lea, e le tatau ona atuatuvale tagata o le MTK Droid Tools; o le aoga e mafai ai ona maua aʻa, e tusa lava pe le tumau, seia oʻo i le isi toe amata, ae na o le tasi lava le kiliki. Mo le mauaina o se aʻa-tumau, e maua ai se pateni faapitoa. "Laupega".

Kata o le mafaufau

Ina ia faia se faʻamaumauga e faʻaaoga ai le SP Flash Tool, e te manaʻomia faʻamatalaga e uiga i tuatusi o vaega manatua o se masini faapitoa. Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le polokalama MTK Droid Tools, o le mauaina o lenei faʻamatalaga e le mafua ai ni faʻafitauli, ia na o le kiliki i le faamau "Lisi Faʻata" ma se faamalama o loʻo iai faʻamatalaga talafeagai o le a vave ona aliali mai. O loʻo maua foi se faamau iinei, e ala i le kiliki i luga o le mea e fatu ai le faila faila.

Muamua, toe faʻaleleia, toe faʻaleleia

A e alu i le lisi "aʻa, faila, toe faʻaleleia", o le igoa o le faʻamaumauga talafeagai e avanoa mo le tagata faʻaaoga. O faʻatinoga uma e faia i le faʻaaogaina o kulupu o latou igoa e tautala mo i latou lava.

Afai o loʻo i ai i le tagata faʻalauiloa se sini lelei o le faʻaaogaina o le talosaga, o le galuega e galue i le 100%, ia na o le lolomiina o le tali tutusa ma faatalitali mo le iuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻapipiʻi se tusi talosaga e faʻaaoga ai le aʻa-aia, e tatau ona e kiliki "SuperUser". Ona filifili lea o se polokalama patino o le a faʻapipiʻi i le masini Android - "SuperSU" poʻo "SuperUser". Na o le lua kiliki! O le isi galuega o le faʻaoga "aʻa, faila, toe faʻaleleia" galue i se auala talitutusa ma e faigofie lava.

Faʻailoga

Mo le puleaina atoatoa o le faagasologa o le faʻaaogaina o le aoga, faʻapea foi ma le faailoaina ma le faʻaaogaina o mea sese, o le MTK Droid Tools o loʻo tausia se faila log, o faʻamatalaga mai i taimi uma e avanoa ai i le avanoa talafeagai o le faamalama o le polokalama.

Isi faʻaopoopoga

A faʻaaogaina le talosaga, o loʻo i ai se lagona na fatuina e se tagata o ia na faʻapipiʻi faʻapipiʻi mea komepiuta ma taumafai e faʻateleina le faʻaogaina i le faagasologa. I le taimi o le firmware, e masani lava ona manaʻomia le valaʻau i le ADB faʻatasi, ma ia toe faʻafouina le masini i se tulaga maʻoti. Mo nei faʻamoemoega, o le polokalama e iai faʻapitoa faapitoa - "Faletupe ADB" ma "Toefaʻatonu". O lenei galuega faʻaopoopo e matua laveaiina ai le taimi faʻaalu i le faʻatinoina o manipulations ma vaega o le masini masini.

Mama

  • Lagolago mo se lisi tele o mea tau Android, o nei mea e toetoe lava o masini MTK uma;
  • Faia galuega e le o avanoa i isi tusi talosaga e mamanuina vaega o manatua;
  • Faʻamamago, faigofie, manino, faauo, ma sili atu ona taua, faʻasalalauga Luga.

Faʻafitauli

  • Ina ia tatalaina le malosi atoa o le talosaga, e te manaʻomia foi le SP Flash Tool;
  • O nisi o gaioiga i le polokalama pe a faʻaaogaina masini ma se lokaina lokaina e ono faʻaleaga le masini;
  • I le leai o se malamalamaaga o le tagata faʻaoga e uiga i faagasologa o loʻo tutupu i le taimi o le firmware o mea faʻapipiʻi Android, faʻapea foʻi tomai ma poto masani, o le aoga atonu o le a le aoga tele.
  • E le lagolagoina ni masini e iai le 64-bit processors.

O le MTK Droid Tools e avea o se mea faigaluega faaopoopo i le faleoloa o se tagata poto faapitoa i le firmware e toetoe lava leai ni analogues. O le aoga e faʻafaigofie tele ai taualumaga ma faʻalauiloa ai le saoasaoa o le faʻaaogaina i le MTK-device firmware process, ma tuʻuina atu ai foʻi i le tagata faʻapitoa ni faʻaopoopoga.

Tikiake MTK Droid Tools mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

DAEMON Tools Lite DAEMON Meafaigaluega Pro NVIDIA Mea Faʻatino a le ESA Support Baidu aʻa

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
MTK Droid Tools o se faʻaaogaina e faʻatino galuega eseese pe a faʻaalia le Android i luga o masini MTK. O le gafatia o le talosaga e aofia ai: aʻafiaga, faʻaleleia o mea, faʻamalosi ma le toe faʻaleleia.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: lua1
Tau: Faʻatau
Toa: 10 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.5.3