Matou te tuʻuina atu le paʻu o se faʻafiafiaga i Photoshop


E tele ni vaega i le gaosiga o ata: o le mea e taʻua o le "natura" faʻataʻitaʻiga, aʻo faʻasaoina uiga masani o le tagata (o fomaʻi, ula, paʻu o le paʻu), faatufugaga, faaopoopo elemene ma aafiaga i le ata, ma "matagofie le toe faʻaleleia" pe a sili atu le suluina o le ata. paʻu, aveese uma foliga.

I lenei lesona o le a tatou aveesea mea uma mai le foliga o le foliga ma tuʻuina atu lona paʻu i le paʻu.

Paʻu paʻu

O le vaaiga mulimuli o le teine ​​o le a avea o se punavai autu mo le lesona:

Faʻafitauli le lelei

Talu ai o le a tatou faanenefu ma lamolemole le paʻu i le tele e mafai ai, e tatau ona tatou faʻaumatia na o na foliga e matua maualuga lava. Mo ata tetele (maualuga maualuga) e sili ona lelei le faʻaogaina o le auala o le faʻasologa o loʻo faamatalaina i le lesona o loʻo i lalo.

Lesona: Toe faʻaleleia ata e ala i le auala ole faʻalavelave faʻafuaseʻi

I la tatou tulaga, o se auala faigofie.

  1. Fatu se kopi o le talaaga.

  2. Ave le meafaigaluega "Faiga faʻamalo faʻamalosi faʻamalosi".

  3. Tatou te filifilia le tele o le pulumu (sikuea sikuea), ma kiliki i luga o le faaletonu, mo se faataitaiga, o se mole. Faia le galuega i luga o le ata atoa.

Paʻu paʻu

  1. Faʻaauau i luga o le kopi o le faʻafanua, alu i le lisi "Filter - Blur". I lenei poloka tatou te maua ai le faamama i le igoa "Blur luga luga".

  2. Matou te setiina faʻamaufaʻailoga i se auala e faʻamaligi atoa ai le paʻu, ma o le taʻaloga o mata, laugutu, ma isi mea, o loʻo vaaia. O le fua faatatau o tau o le radius ma le isoolelia e tatau ona tusa ma le 1/3.

  3. Alu i le paʻu papaʻe ma faʻaopopo se masini uliuli i le laulau ma le pala. E faia lenei mea i le kiliki i luga o le faʻamaufaʻailoga talafeagai ma le ki o loʻo faʻapipiʻi. Alt.

  4. O le isi mea tatou te manaʻomia se pulumu.

    O le pulumu e tatau ona taamilo, faʻatasi ai ma ona lauulu vaivai.

    Faʻasologa o le malosi 30 - 40%, lanu - paʻepaʻe.

    Lesona: Faʻaaoga meafaigaluega i le Photoshop

  5. Faʻapipiʻi le paʻu i le pulumu i lenei pulumu. Tatou te faia lenei mea ma le faʻaeteete, e aunoa ma le paʻi atu i tuaoi i le va o le pogisa ma le malamalama ma le taʻaloga o foliga.

    Lesona: Masks i Photoshop

Gloss

O le tuʻuina atu o se lalelei, tatou te manaʻomia e faʻamalamalamaina le paʻu o le paʻu, faʻapea foʻi ma le faʻamaeʻaina o le uila.

1. Fausia se mea fou ma suia le faiga faʻafefiloi i "Lulu mama". Matou te ave se pulumu paʻepaʻe ma le opacity o le 40% ma pasi atu i vaega malamalama o le ata.

2. Fausiaina se isi vaega faʻatasi ma le faʻaogaina o le ala. "Lulu mama" ma o le taimi nei tatou te suluina le ata, o le taimi lenei e fatuina ai mea taua i luga o nofoaga sili ona malamalama.

3. Ia vase lalo o le faʻafiafiaga e fai ai se faʻasologa o faʻasalaga. "Tulaga".

4. Faʻaaogā le faʻaogaina o le susulu e ala i le lafoina i le ogatotonu.

I lenei faagasologa e mafai ona maeʻa. O le paʻu o le faʻataʻitaʻiga ua avea ma lamolemole ma susulu (glossy). O lenei metotia o le gaosiga o ata e mafai ai e oe ona lamolemole le paʻu i le tele e mafai ai, ae o le a le puipuia le tagata taitoatasi ma le ituaiga, e tatau ona manatua i lenei mea.