Zona 2.0.1.8

O le taimi nei ua ofoina atu e le aufaʻatasi le tele o simulators polokalama e folafola atu e aʻoaʻo le tauaso e sefulu-tamatamailima i se taimi puupuu. O i latou uma lava ei ai a latou lava tulaga faʻapitoa, ae, i le taimi e tasi, e tutusa ma le tasi. O polokalame taʻitasi e ofoina atu aʻoaʻoga i vaega eseese o tagata faʻaoga - tamaiti laiti, tamaiti aʻoga poʻo tagata matutua.

I lenei tusiga, o le a tatou iloiloina nisi o sui o simulators keyboard, ma e te filifilia le mea e sili ona fiafia i ai ma o le a sili ona aoga mo le aoaoina pe faapefea ona fai i luga o le komepiuta.

MySimula

O MySimula o se polokalama e matua leai lava se totogi, lea e lua auala o le taʻaloga - tasi ma le au taʻitoʻatasi. O lona uiga, e mafai ona e aʻoaʻoina oe lava ma le tele o tagata i le komepiuta e tasi, faʻaaogaina faʻamatalaga eseese. E tele ni vaega i le aofaʻi, ma o loʻo i ai tulaga i totonu ia i latou, o ia mea uma e ese le faigata. E mafai ona e suesue i se tasi o vasega gagana e tolu e ofoina atu.

I le faagasologa o faʻatinoga e mafai ona e mulimuli i fuainumera. E faavae i luga, o le simulator lava ia e aofia ai se algorithm fou aʻoaʻoga, e sili atu le faʻalogo i le faʻafitauli ma le mea sese na fai. Faafetai i lenei mea, o le a sili atu le aoga o le aʻoga.

Tikiake le polokalama MySimula

Rapidtyping

O lenei simulate keyboard e fetaui mo aoga ma fale. O le aʻoaʻoga e mafai ai e oe ona fatuina kulupu faʻaoga, faʻasaʻo ma fatuina vaega ma laʻasaga mo i latou. E tolu gagana e lagolagoina mo le aʻoaʻoina, ma o le a atili faʻalavelaveina ia laʻasaga taʻitasi.

E tele avanoa e faʻapitoa ai le siosiomaga o aʻoaʻoga. E mafai ona e teuteuina lanu, fonuka, gagana faʻalogo ma leo. O nei mea uma e fesoasoani e faʻasalasani ai aʻoaʻoga mo i latou lava, ina ia oʻo i le faagasologa o le faatinoga e leai se faʻafitauli. RapidTyping e mafai ona sii mai mo le leai o se totogi, e oʻo lava mo le faʻaaogaina o le teleplayer e le manaʻomia ona totogi se penny.

Saula RapidTyping

TypingMaster

O lenei sui e ese mai isi i le i ai o faʻataʻitaʻifaga faʻafiafiaga lea e aʻoaʻo ai le saoasaoa televave i luga o le komepiuta. I le aotelega, e toatolu i latou ma o le taimi latou te atili ai ona faigata. E le gata i lea, o loʻo faʻapipiʻi le widget faatasi ai ma le simulator, lea e faitauina le numera o faʻasologa o upu ma faʻaalia ai le tele o le saoasaoa lolomi. E talafeagai mo i latou e fia mulimuli i taunuuga o le aʻoga.

E mafai ona faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga mo le tele o aso, ae o lona eseesega mai le atoaga o le auai lea o faʻasalalauga i le lisi autu, ae e le afaina ai le aoaoina. E taua le taulaʻi atu i le mea moni o le polokalama o le Igilisi ma o le vasega e na o le Igilisi.

Faʻalogo polokalama TypingMaster

FuaiupuQ

FuaiupuQ - e le faaaogaina i le metotia o aʻoaʻoga, ma o le tusiga e taina e eseese e faalagolago i le tamaititi aoga. O fuainumera ma ana mea sese ua fuafuaina, i luga o le faavae o loʻo faʻapipiʻi ai aʻoaʻoga fou. E mafai ona e filifilia se tasi o gagana aʻoaʻoga e tolu, e tofu ma le tele o vaega o le faigata, faʻatulagaina taʻitasi i le amataga, tagata faʻapitoa ma tagata tomai faapitoa.

E mafai ona e lesitalaina le tele o tagata faaaoga ma aua le fefe neʻi maua e seisi lau aʻoga, aua o le taimi o le lesitala e mafai ai ona e setiina se faʻaupuga. A o leʻi aʻoga matou te fautuaina oe e te faamasani i faʻamatalaga na saunia e le atinaʻe. O loʻo faʻamatalaina ai tulafono ma taʻiala faavae o le aʻoaʻoina o le le tauaso i luga o le komepiuta.

Faʻasologa o Fuaiupu

Bombin

O lenei sui o simulators papalama o loʻo taulaʻi atu i tamaiti o laiti ma le vaeluaga o tausaga, e sili ona lelei mo aʻoga poʻo le kulupu, ona o loʻo i ai se faiga faʻatauvaga faʻapitoa. Mo le faʻamaeʻaina o laʻasaga, ua molia le tamaititi i nisi o numera o mea, ona faʻaalia lea o mea uma i fuainumera ma o loʻo i luga o tamaiti aoga.

E mafai ona e filifilia se suʻega Rusia po o le Igilisi, ma o le faiaoga, pe afai e maua se tasi, e mafai ona mulimuli i tulafono o laʻasaga ma, pe a talafeagai ai, sui ia. E mafai e se tamaititi ona faʻavasega lona talaʻaga - filifili se ata, faʻamaonia se igoa, ma mafai ai pe faʻamalo leo pe a pasia. Ma faafetai i tusitusiga faaopoopo, e mafai ona e faʻasalalau lesona.

Polokalame polokalame Bombina

Keyboard solo

O se tasi o sui e sili ona lauiloa o faila o le piano. O tagata uma lava sa i ai se mea e fiafia iai i polokalama talitutusa na faalogo e uiga i Solo i luga o le Keyboard. O le simulator e maua ai se filifiliga o vasega e tolu o suʻesuʻega - Igilisi, Rusia ma le numera. E tofu i latou ma le tusa ma le selau o lesona eseese.

I le faaopoopo atu i lesona lava ia, i luma o le tagata faʻaaogaina, o faʻamatalaga eseese o loʻo faʻaalia e uiga i tagata faigaluega a le kamupanī atinaʻe, faʻamatalaina tala eseese, ma o tulafono mo le aʻoaʻoina o le auala tauaso ma le sefulu tamatamailima o loʻo faʻamatalaina.

Tulei Solo i luga o le komepiuta

Faʻailogaina

Stamina o se faiaoga taʻavale e aunoa ma se totogi lea e lua vasega o suʻesuʻega - Rusia ma le Igilisi. E tele ni aʻoaʻoga faʻapitoa, o ia mea e eseese ma faigata. O loʻo i ai lesona faʻavae, faʻataʻitaʻiga i le suʻesuʻega o faʻapotopotoga o tusi, fuainumera ma faailoga, ma aʻoaʻoga faapitoa mai Valery Dernov.

A uma ona pasia lesona taʻitasi, e mafai ona faʻatusatusa fuainumera, ma i le taimi aʻoga e mafai ona e liliuina le musika. E mafai ona mataʻituina le alualu i luma o vasega, ia iloilo lo latou aoga.

Tikia le polokalame Stamina

O le pau lenei o mea ou te fia taʻu atu e uiga i sui o simulators keyboard. O le lisi e aofia ai polokalama totogiina ma le taulaiina i fanau ma tagata matutua, ma tuʻuina atu a latou lava galuega tulaga ese ma aʻoaʻo algorithms. O le filifiliga e telē, e faʻalagolago lava i lou manaʻoga ma manaʻoga. Afai e tutusa le simulator ma o loʻo ia te oe le manaʻo e aʻoaʻo le televave o le lolomiga, ona mautinoa lea o le taunuuga.