Faʻafou le Windows 10 Aiga i Pro


Faʻafitauli i le sailia o polokalama mo le fausiaina o faʻamatalaga e mafai ona amata i le tagata faʻaaoga i soo se taimi, o lea e tatau ai ona e saunia muamua ma sau se tasi o mea sili ona lelei. O sea ituaiga e aofia ai na talosaga e iai se atinaʻe lelei, vave ma faigofie ona faatino a latou galuega ma mafai ona mitamita i se isi mea.

O se tasi o polokalama aupito sili ona lelei i nai tausaga talu ai ua avea ma Vinsnap, lea ua mafai ona maua le au maimoa i se taimi puupuu. Ae aisea la e sili ai ona fiafia tagata e fiafia i le polokalama?

Matou te fautuaina e vaʻavaʻai: isi talosaga mo le fausiaina o faʻamatalaga

Faʻamatalaga i le tele o faʻaliliuga

WinSnap e le gata na te taofiofi faatasi ma lana galuega autu, ae e tele foʻi auala e mafai ai. O le mea moni, o loʻo i ai polokalama e mafai ai e oe ona suʻe mataʻitusi o ituaiga eseese ma vaega, ae i le WinSnap talosaga, e mafai e le tagata faʻaaoga ona puʻe uma le matagi, matagi galue, talosaga, mea faitino poʻo le vaega. O nei eseesega e seasea maua, e ui lava e masani ona latou manaʻomia.

Faʻasaga

O le talosaga o loʻo i ai se 'auʻaunaga lelei e aofia uma ai galuega faavae i le taimi e tasi. O se tasi oi latou o le faatonu, lea e mafai ona mafaufauina, masalo, o le sili atu i isi uma i totonu o polokalama talitutusa. O le mea moni, e le tele ni meafaigaluega mo le faʻataʻitaʻia, ae o le suia o ata e faigofie ma manaia.

Gaoioiga faaopoopo

O le polokalama WinSnap lava ia o loʻo faʻatulagaina i le faiga o le faatonu, o le mea lea, i le faaopoopo atu i le laulau faʻasologa autu, o loʻo i ai foi faʻaopoopoga faʻaopoopoga ata e faigofie ona faʻaaoga e le tagata faʻaoga.
O lenei meafaigaluega komepiuta o le a fesoasoani i le faʻapipiʻiina o se faailoga i luga o le ata, faaopoopo i ai se ata lafoia, soo se aafiaga ma isi. O ia tulaga e seasea mauaina i le sili atu ona taugofie ma polokalama faʻaonaponei.

Faamanuiaga

  • Filifiliga tele o vaega mo le fausiaina o mataʻitusi, fetuʻutuʻaiga lelei o ki vevela e fai ai lenei gaioiga.
  • Faʻasalalauga Lotu Rusia e masani ona tosina ai tagata faaaoga.
  • Faʻasalalauga faʻaopoopo mo mea uma na faʻapipiʻiina ma faʻatagata tolu.
  • Faʻafitauli

  • Se tamai numera o meafaigaluega mo le faʻataʻitaʻia (e le o le faitauina o faʻaopoopoga faaopoopo).
  • Faʻafetai i le polokalame WinSnap, e tele tagata e mafai ona vave faia se faʻamalamalamaga, faʻasaʻo, faaopoopo i ai se fuʻa ma faʻafefe i la latou komepiuta. E tele tagata faʻapitoa na latou amanaiaina o se mea e sili ona talafeagai ma lelei mo a latou pisinisi.

    Faʻaola WinSnap Trial

    Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

    Polokalame mataʻitusi Faʻapipiʻi FastStone Clip2net Calrendar

    Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
    WinSnap o se polokalama faigofie ma aoga mo le fausiaina o faʻasalalau ma se faatonu e fausia-mo le toe teuteuina.
    Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
    Category: Iloiloga Polokalame
    Faʻapupula: NTWind Software
    Tau: $ 25
    Toa: 3 MB
    Gagana: Rusia
    Version: 4.6.4