Fausia se tusi faamaonia mai se faʻataʻitaʻiga i Photoshop


O se tusi faamaonia o se pepa faamaonia o agavaa o lē e ona. O ia faʻamatalaga e masani ona faʻaaogaina e tagata e tele punaoa i le Initaneti e faatosina mai ai tagata faʻaoga.

O le asō o le a tatou le talanoa e uiga i tusi faamaonia faʻamaonia ma a latou gaosiga, ae mafaufau pe faʻapefea ona fatuina se pepa "meataalo" mai se mamanu PSD ua saunia.

Tusi Faamaonia i Photoshop

E tele faʻataʻitaʻiga o ia "pepa" i le fesootaiga, ma o le a le faigata ona maua, ia na o le nonoaina o le fesili i lau masini suʻesuʻe e te fiafia i ai "tusi faamaonia psd template".

Aua na maua le lesona o se tusi manaia matagofie:

I le taimi muamua, e lelei mea uma, ae a e tatalaina se ata i Photoshop, o le a tupu se tasi faafitauli i le taimi nei: e leai se faila i totonu o le polokalama lea ua maeʻa uma ai le tusiga (tusitusiga).

O lenei mamanu e tatau ona maua i luga o le upega tafailagi, sii mai ma faʻaogaina i totonu o le polokalama. Faʻataʻitaʻi le mea o le vai, e matua faigofie lava: e tatau ona e faʻaaogaina le fasipepa o loʻo i ai le faailoga samasama, ona filifili lea o le meafaigaluega "Upu". A maeʻa nei gaioiga, o le igoa o le faʻailoga i sikuea sikuea e faʻaalia i le pito i luga.

A maeʻa lena mea mo le suʻega i le Initaneti ("pepa paʻu ulaula"), download ma faapipii. Faamolemole ia matau o poloka eseese eseese e mafai ona i ai ni fonuka eseese, o lea e sili atu ai le siakiina muamua o vaega uma ina ia le faalavelaveina ao galue.

Lesona: Faʻapipiʻiina o mamanu i Photoshop

Faʻafanua

O le galuega autu e faia i le tusi faʻataʻitaʻi tusi o tusitusiga. O faʻamatalaga uma i le faʻataʻitaʻiga ua vaevaeina i poloka, o lea e le tatau ona i ai ni faigata. E faia lenei mea e pei o lenei:

1. Filifili le fasipepa o tusitusiga lea e manaʻomia ona faʻataʻitaʻia (o le igoa o le faʻavae o loʻo i ai pea vaega o tusitusiga o loʻo i totonu o lenei papa).

2. Ave le meafaigaluega "Tusiga faʻaaliga", tuu le fetuu i luga o le faʻamatalaga, ma ulufale i faʻamatalaga talafeagai.

Ma le isi, talanoa e uiga i le fatuina o tusitusiga mo le tusi faamaonia e le talafeagai. Faʻatoa ulufale lau faʻamatalaga i poloka uma.

I lenei, o le faia o se tusi faamaonia e mafai ona mafaufauina atoa. Suʻe le Initaneti mo faʻataʻitaʻiga talafeagai ma faʻafeiloaʻi i lau mea e te manaʻo ai.