Matou vaevaeina le leo i le va o le komipiuta ma le televise


O nisi taimi pe ae amataina le polokalama poʻo nisi o upega tafaʻilagi, o le a faʻaalia se faamalama ma se mea sese e faʻaalia ai le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga helper.dll. I le tele o tulaga, o lenei savali o lona uiga o se lamatiaga o siama. O le toilalo e iloagofie i luga o ituaiga uma o Windows, e amata i le XP.

Fesoasoani i le Helper.dll

Talu ai ona o mea sese ma le faletusi lava ia e mafua mai i vailaʻau, e tatau ona tagofia e tusa ai.

Metotia 1: Aveese le fesoasoani helper.dll i le tusi resitala

E masani ona vave tali vave atu i latou i le taufaamatau i le soloia o le trojan ma ona faila, ae ui i lea, e pulea e le siaki lona faletusi i totonu o le resitala o le polokalama, lea o le a mafua ai ona tupu le mea na tupu.

  1. Tatala i luga Ofisa Resitala - faʻaaoga le kesi puʻupuʻu Manumalo + Rituaiga i totonu o le pusa Taumafai le upufaʻatonutonuma kiliki "Lelei".

    Vaʻai foi: Faʻapefea ona tatalaina le "Faʻamaumauga Resitara" i le Windows 7 ma le Windows 10

  2. Mulimuli i lenei ala:

    HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion Winlogon

    Ma le isi, saili i le itu taumatau o le faamalama se igoa ua faaigoaina "Sulu" pei REG_SZ. I lalo o tulaga masani, e tatau ona i ai na o se parakalafa. "explorer.exe", ae i le tulaga o faafitauli i le helper.dll, o le tau e foliga mai Explorer.exe rundll32 helper.dll. Le tatau ona tatau ona aveese, ia faʻalua faalua i luga o le pepa faʻatasi ma le faamaufaʻatasi o le kuki.

  3. I totonu o le fanua "Taua" aveese mea uma sei vagana ai le upu explorer.exefaʻaaogaina o ki Faʻatonu poʻo Aveeseona kiliki lea "Lelei".
  4. Katia Ofisa Resitala ma toe amata le komepiuta e faʻaaoga ai suiga.

O lenei metotia o le a fofo lelei ai le faʻafitauli, ae peitaʻi pe afai e aveesea le trojan mai le tino.

Metotia 2: Faʻaitiitia le lamatiaga o le siama

Ioe, ae o nisi foi taimi e sili atu le talitonuina o le virus e mafai ona toilalo, ma o se taunuuga o lea mea o loo i totonu o le polokalama masini komepiuta. E pei ona faʻataʻitaʻiga, o le a le mafai ona toe foia se faʻatalanoaga atoatoa o le faafitauli - e manaʻomia le faʻafelagolagomaʻi ma le faʻaaogaina o le tele o auala. I luga o la matou 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai se faʻamatalaga auiliili e tuʻufaʻatasia i le tau faasaga i polokalame leaga, o lea matou te fautuaina oe e faʻaaogaina.

Faitau atili: Faʻataʻitia fomaʻi komepiuta

Matou te tilotilo i auala e faʻaleleia ai mea sese e fesoʻotaʻi ma le faletusi helper.dll. Ma le mea mulimuli, matou te fia faʻamanatu atu ia te oe le taua o faʻamatalaga talafeagai o antiviruses - o le sili ona fou o faʻamatalaga malupuipuia o le a le misia le Togatiaga, o le punavai lea o le faafitauli faʻalogo.