Faʻafefea ona faʻasaʻo le sui i le Yandex Browser


Instagram o se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi vavalalata lea e faʻaauau pea ona maua le malosi i lenei aso. O aso uma e faʻamaonia ai tagata fou i luga o le auʻaunaga, ma i lenei itu, o tagata fou fou e tele a latou fesili e uiga i le tatau ona faʻaaogaina o le talosaga. Aemaise lava, o le aso o le a iloiloina le mataupu o le soloia o talafaasolopito.

I le avea ai o se tulafono, o le soloia o se talafaasolo, o lona uiga o loʻo faʻaaogaina e le aufaʻatasi le faʻamaloina o le sailiga o faʻamaumauga poʻo le soloia o le talafaasolopito na fatuina (Instagram Stories). O nei mea uma o le a talanoaina i lalo.

Faʻamaumauga Faʻamaumauga Loto Mama

  1. I lau talosaga, alu i lau itulau faʻailoa ma tatala le faamalama o faʻamaufaʻailoga e ala i le kiliki o le atigipusa (mo le iPhone) po o le atigipusa ma se tolu tolu (mo le Android) i le tulimanu pito i luga.
  2. Faʻasalalau i le pito i lalo o le itulau ma tapuni le mea "Faamamaʻa le Suʻe Suʻega".
  3. Faʻamaonia lou faʻamoemoe e fai lenei gaioiga.
  4. Afai e te le manaʻo e faʻaauau pea ona i ai sau suʻesuʻega maʻoti e mafua mai i le talafaʻasolopito, ona e alu lea i le lisi o faʻamaumauga (icon magnifier) ​​ma luga ole ulutala "Lelei" poʻo "Lata mai nei" lolomi ma taofi mo se taimi umi ma lou tamatamailima i luga o le sailiga sailiiliga. A maeʻa sina minute, o le a faʻaalia se lisi faʻaopoopo i luga o le lau, lea e tatau ona e tapuni ai le mea "Ufi".

Aveese tala ile Instagram

Tala o se vaega fou o le auaunaga e mafai ai e oe ona lolomiina se mea e pei o se ata faasolo e aofia ai ata ma vitio pupuu. O le uiga o lenei galuega o le aveesea atoatoa lea i le mavae ai o le 24 itula mai le taimi o le lomiga.

Tagai foi: Auala e fatu ai se tala i le Instagram

  1. O talafaasolopito lolomi e le mafai ona faʻamaonia vave, ae e mafai ona e sui ese ia ata ma vitio o loʻo aofia ai i totonu. Ina ia faia lenei mea, alu i le autu autu o le Instagram, i le mea o loʻo faʻaalia ai lau talafou, poʻo le faʻailoga faʻamaufaʻailoga ma kiliki i lau avatar e amata ai ona e taina le tala.
  2. I le taimi tonu e fai ai le faila le talafeagai mai Tala, kiliki i le lisi autu i le pito i lalo taumatau. O se lisi faaopoopo o le a faʻaalia i luga o le lau, lea o le ae manaomia ai le filifilia o le mea "Aveesea".
  3. Faamaonia le soloia o le ata po o le vitio. Fai tutusa ma faila totoe seia maeʻa atoa lau talafaasolopito.

I le lomiga o le soloia o talafaasolopito i luga o le Instagram social network, i le aso ua tatou maua mea uma.