Firmware mo Lenovo S660 telefoni

Faatasi ai ma masini atamai o le lauiloa lauiloa Lenovo, o loo i ai ni faataitaiga sili ona matagofie, lea, e ui i le faaaloalo tele i tulaga o le lalolagi faaonaponei o Android masini, ia faia a latou galuega ma fai ma tali lelei mo tagata e le o amanaiaina. O se tasi o nei filifiliga - o le S660 faataitaiga, poʻo le, o le vaega telefoni o le masini, faʻafouina le OS OS, toe faʻaleleia le faʻatinoina ma le aumaia o galuega fou i le telefoni e faʻaaoga ai le firmware, ma o le a talanoaina i le tusiga.

Lenovo S660 - i le ogatotonu o le laulau i le taimi na faʻasaʻoina ai lona masini, fausia i luga o le masini komepiuta MTK. O tomai faapitoa e mafai ai e le masini ona ausia manaoga autu mo se telefoni faaonaponei, ma o le vaega telefoni feaveaʻi e matua faigofie lava ona fesuiaiga ma suia atoa e ala i le faaaogaina o meafaigaluega faʻapipiʻi masani e masani ona iloa i nisi o taʻaloga. O filifiliga mo le suiina o le polokalame Lenovo S660 e tele lava ina eseese, ma o le faatinoga lelei o faatonuga, e mafai ona faatinoina e soo se tagata e faaaogaina le masini lava ia.

Soo se fesoasoani i le polokalama o le telefoni, e aofia ai faatonuga o loʻo i lalo, o loʻo faʻatinoina e le e ona le masini i lona lava faʻalavelave ma ono aʻafia! O le pulega o le lumpics.ru ma le tusitala o meafaitino e le gafa ma masini e le o aoga e avea o se taunuuga o gaioiga faʻaaogaina!

Gaoioiga sauniuni

Ina ia mafai ona faʻaaogaina Android i le Lenovo S660 e le tele se taimi e alu ai, e leai se mea sese ma aumaia i lona taunuuga se faʻaleleia lelei o le telefoni i le polokalama faʻapipiʻi, o le tagata o loʻo alu e moli le masini e manaʻomia ai ni sauniuniga se tele.

Avetaavale

O le mea muamua e tatau ona faʻaeteete ina ia mafai ai ona faʻalavelave i le masini komepiuta o soʻo se masini Android o le faʻavasegaina lea o le PC operating system, faʻaaogaina e avea ma meafaigaluega mo le firmware, ma vaega mo le faʻafefeina o le telefoni ma mea e faʻaaogaina, o lona uiga, avetaʻavale faʻapitoa.

Vaʻai foi: Faʻapipiʻi avetaavale mo le firmware firmware

E tusa ai ma le faʻatulagaina o avetaavale mo le masini Lenovo S660, e le tatau ona i ai ni faʻafitauli. O le a e manaʻomia ni afifi se lua e avanoa mo le sii mai i le fesoʻotaʻiga:

Tikiali avetaʻavale mo le Lenovo S660 Fofo atamai

  1. Ina ua uma le tapena LenovoUsbDriver.rar e faʻaaoga e le tagata faʻapipiʻi le avetaavale o avetaavale o le faʻalauteleina o le taʻaloga ma le masini,

    lea e manaʻomia ona tamoe.

    Ona faʻagasolo lea e tusa ai ma faatonuga a le faʻapipiʻi.

  2. O le kopi lona lua na sii mai le archive e aofia ai vaega mo ituaiga eseese o Windows. "Preloader VCOM Driver", lea e galulue e paʻitū le komepiuta ma le telefoni, o loʻo i ai i se tulaga faʻapitoa, ua mamanuina e soloia vaega manatua o le masini.

    O lenei avetaʻavale e tatau ona faʻatulagaina i le lima pe a mulimuli i faatonuga:

    Faitau atili: Faʻatonuina o avetaavale VCOM mo masini Mediatek

  3. A maeʻa ona tuʻuina avetaavale, e tatau ona e siakiina le saʻo o le faʻamatalaga o le Lenovo S660 i le faʻaogaina o le tino i ni auala eseese. O lenei mea o le a faʻaaogaina ai le vaega o vaega o loʻo misi pe ua le faʻaaogaina, i le tulaga o mea e leʻi fuafuaina i taimi o faagasologa e aofia ai le faʻatulagaga o Android.

    Tatala i luga "Pule Sili", matou te faʻafesoʻotaʻi le masini i setete o loʻo faʻamatalaina i lalo ma mataʻituina masini na maua i totonu o le masini. A maeʻa ona faʻapipiʻi le avetaavale, e tatau ona fetaui lelei le ata i le faʻaaliga.

    • Telefoni e aofia ai "Faʻataʻotoga i le YUSB":

      Ina ia mafai ai lenei faiga, e tatau ona e faia le auala lenei: "Faʻatonu" - "E uiga i le telefoni" - Faʻamatalaga Faʻamatalaga - 5 kiliki i luga o le aitema "Fausia le Numera".

      Lisi: "Faʻatonu" - "Mo Atinaʻe" - seti le atigipusa "Faʻapipiʻi USB" - faʻamaoniga o le faʻamoemoe e faʻaaoga le faʻaoga i le faʻamatalaga fesili fesili.

    • Mea i le tulaga "Download". Ina ia ulufale i le faiga o le setiina Android, e tatau ona e tape ese atoa le S660 ma faʻafesoʻotaʻi le USB USB i le masini. Mo sina taimi i totonu "Pule Sili" aitema e tatau ona iai i totonu o pusa COM "Mediatek Preloader USB VCOM Port (Android)". A maeʻa ni nai sekone, e mou atu le masini mai le lisi o loʻo faʻaalia "Pule"o se mea masani.

Ruta tatau

Le faʻatinoina o faʻatautaia ma le polokalama polokalama o soʻo se masini Android, ma o le mea e sili ona taua, ia fatuina se faʻamaumauga atoatoa o le polokalama aʻo leʻi toe faʻaleleia le OS, o le a e manaʻomia ni avanoa faʻapitoa. O le maua o aʻa-aia tatau mo Lenovo S660 e matua faigofie, pe afai e te faʻaaoga le meafaigaluega Kingo Root.

  1. Aumai le lomiga aupito lata mai o le meafaigaluega mai le tala o le toe iloiloga i luga o la tatou upega tafaʻilagi ma faʻapipiʻi le talosaga.
  2. Mulimuli i faatonuga o le lesona:

    Lesona: Faʻapefea ona faʻaaoga le Kingo Root

  3. Ruth i Lenovo S660 mauaina!

Lagolago

O le susuluina o se telefoni i toetoe lava o soo se auala o le tapeina o faamatalaga uma mai tagata mai lona manatua, o le mea lea, ao lei amataina le faʻapipiʻiina o Android, e tatau ona e faia se kopi kopi o mea taua uma. Ina ia faʻasaoina faʻamatalaga, ia faʻaaoga se metotia se tasi pe sili atu foi o loʻo faʻamatalaina i le meafaitino:

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaleleia lau mea komepiuta Android aʻo leʻi faʻamalamalamaina

Alu i le gaioiga i le manatuaina o le masini ae na o le 100% le talitonuga o faʻamatalaga taua uma e teuina i se faʻamaumauga!

E le gata i faʻamatalaga a le tagata lava ia, o faʻalapotopotoga faʻamalositino i nisi tulaga e oʻo atu ai i le faaleagaina i se vaega taua tele, lea o loʻo i ai faʻamatalaga talafeagai mo le faʻaogaina o fesoʻotaiga vavave - "NVRAM". O le i ai o se faʻaaogaina o lenei nofoaga manatua e faigofie ai ona toe faʻaleleia le IMEI ua leiloloa ma isi faʻamatalaga pe'ā tatau. I le auala № 3-4 o le Lenovo S660 firmware ua fuafuaina i lalo, o se isi mea e taʻu mai ai pe faapefea ona toe faʻafoe le vaeluaga ae leʻi kopiina le mafaufau o le masini.

Faamaumauga

Faʻamatalaga Lenovo S660 e faʻatagaina oe e faʻapipiʻi i lau telefoni ni faʻasologa eseese o Android, e aofia ai mea oi ai nei mo aso nei. Ina ia aumaia foliga lata mai i lau telefoni, e tatau ona e faʻaaogaina i le faʻapipiʻiina o faʻaogaina le faʻaaogaina o faiga faʻapipiʻi, ae muamua e tatau ona e faʻafouina ma faʻapipiʻi le lomiga fou o le polokalama. Po o le a lava le mea e manao i ai, o lona uiga, o le Android version, e fautuaina e alu i lea laasaga ma lea laasaga, faia le OS i soo se auala e amata mai i le muamua ma faamaea manipisi pe a maua le masini komepiuta manaomia / manaomia i le masini e fesiligia.

Metotia 1: Lenovo MOTO Smart Fesoasoani

Mo le faʻaaogaina o le vaega o le Lenovo S660, na faia ai e le kamupanī se polokalama faapitoa e taʻua o le Lenovo MOTO SmartAssistant. E mafai ona e siiina le pusa tufatufaina mai le upega tafaʻilagi aloaʻia a le faʻapupula i le vaega lagolago lagolago:

Download MOTO Fesoasoani Fesoasoani mo le Lenovo S660 Smartphone

O le metotia o loʻo faʻamatalaina i lalo e talafeagai mo le faʻafouina o le lomiga o le ofisa aloaia o le Android, pe a fai e leai se faʻamatalaga na faia e ala i le OTA.

  1. Faʻatuina le Fesoasoani Lagolago e ala i le faʻatonutonuina o le faʻatonutonu


    ma mulimuli i ana faatonuga.

  2. Sue le meafaigaluega ma faʻafesoʻotaʻi le S660 ma le faʻatulagaga faʻatulagaina "Faʻapipiʻi USB" i le pc.
  3. A maea ona fuafuaina le masini i le polokalama,


    alu i le tab "Flash".

  4. O le a faʻamaonia e aunoa ma se faʻamaonia e le Fesoasoani Smart se faʻafouga mo le polokalama ma, pe afai oi ai i luga o le faʻaumau, o le a tuʻuina atu se faʻamatalaga talafeagai.

  5. Kiliki le kata i le itu tauagavale i luga o le ata o le uʻamea i lalo agai i tafatafa o le tau o le faafouga. O lenei gaoioiga e ave ai faila e manaʻomia mo le faʻaliliuina atu o le masini i le pu a le PC.
  6. A maeʻa le download, e faʻaalia le ki. "Faʻafou"tuleia.
  7. I luga o le lapataiga faamanatu o le faiga e uiga i le manaʻomia e toe faʻaleleia faʻamatalaga taua mai le masini i le faʻaaliga manino-foliga, matou te tali atu i se faamau "Taʻiala".
  8. O isi faagasologa e faʻatopetopeina ma faʻatasi ma faʻatasi ma se telefoni toe faʻafouina, mulimuli ane o le a faʻafouina le faiga faʻaoga,

    e pei ona faʻamaonia e ala i le siaki i le Fesoasoani Smart.

Metotia 2: Siosiomaga Faʻafouina Faʻasologa

O le isi metotia, lea e taua o le aloaʻia, o le faʻaaogaina lea o gafatia o le siosiomaga o le toe faʻaleleia o falemaʻi mo le faʻapipiʻiina o le masini komepiuta. O lenei auala e mafai ai e le gata ona faʻafouina le Android faʻapitoa, ae ia toe faʻafoʻatoaina le OS ile masini.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona faʻamalo Android e ala i le toe faʻaleleia

O le pusa faʻatasi ma le OS aloaia o le lomiga aupito lata mai mo le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia, faʻamoemoe mo le faʻapipiʻiina e ala i le toe faʻaleleia o le tagata, e avanoa mo le sii mai i le fesoʻotaʻiga:

Faʻafou le Lenovo S660 firmware mo le faʻapipiʻiina e ala i le toe faʻaleleia o fale

  1. Kopi le faila update.zip i luga o le kalama pelemu ua faʻapipiʻiina i le masini.
  2. Tatou amataina le masini i le faʻaleleia o le siosiomaga. Mo lenei:
    • Ave ese le masini ma faʻasolosolo faʻasalaga ia ki "Loka" + "Volume +",

      lea o le a taʻitaʻia ai i le faʻaaliga i luga o le lau o le faʻailoga o le faʻavae mea e tolu: "Toe Maua", "Fastboot", "Masani".

    • Filifili ma le ki "Volume +" tusi "Toe Faʻaleleia le Faʻaogaina" ma faʻamaonia le manaʻomia ona faʻaipoipo i le toe faʻaleleia o le siosiomaga e ala i le tataina "Tusi-". A maeʻa ona faʻaalia i luga o le lau o le "tau oti" ma le faʻamatalaga: "TEAMA E LE", patipati pupuu le faamau "Meaai"O lena mea o le a taʻitaʻia ai le faʻaalia i luga o le mata o le toe faʻaleleia o mea.
  3. Ina ia toe faʻafoʻatoa le faiga, o le ae manaomia le faʻamatalaina o ni vaega o le mafaufauga. Filifili ma le ki "Tusi-" le manatu o le faʻamamaina o le mafaufau o le telefoni mai faʻamatalaga o loʻo aofia ai - "solo faamaumauga / toe fausiaina fale". O le faʻamaoniga o le filifiliga o galuega o loʻo faʻaulu "Volume +".

    Ona matou malilie lea e tape faʻamatalaga mai le telefoni i le filifilia "Ioe - tape uma faʻamatalaga o tagata", ona matou faʻatali lea mo le faʻamaeʻaina o taualumaga - igoa "Ua maeʻa faʻamaonia faʻamaumauga".

  4. Faʻatonu le Android e ala i le filifilia muamua "faʻaoga faʻafou mai sdcard",

    ona faʻamatalaina lea o le faila "update.zip" e avea o se afifi faʻapitoa. O le mea e sosoo ai e tatau ona e faʻatali mo le iʻuga o le soʻosoʻoina o vaega o manatuaina o le Lenovo S660 - o le aliali mai o le tusiga "Faʻapipiʻi mai le sdcard ua maeʻa".

  5. Toe toe faʻafouina le masini, faʻaalia le poloaiga i le toe faʻaleleia "toe faʻafouina nei".
  6. O le muamua downloadga pe a maeʻa le faʻalauiloa e umi atu nai lo le masani.

    Aʻo leʻi faʻaaogaina le masini i le faafouga o le Android, e tatau ona e faʻatali seia oʻo ina aliali mai le matamata fiafia ma faia le uluai setup o le masini.

Metotia 3: Tool SP Flash

O le mafai ona faʻaaogāina le meafaigaluega faʻapitoa SP Flash mo le faʻaaogaina o mafaufauga o masini na faia i luga o le polokalama a le Mediatek e mafai ai ona e faʻatusalia toetoe lava o faʻatinoga i le Lenovo S660, e aofia ai le toe faʻafouina poʻo le sui atoa o le Android faʻaopoopoina ma isi, e aofia ai le OS le aloaia ma faʻalelei, toe faʻafouina le telefoni feaveaʻi telefoni feaveaʻi.

O le galuega ma le polokalame ma manatu autu, o le malamalama o le a manaʻomia e mulimuli i faatonuga o loʻo i lalo, o loʻo faʻamatalaina i mea nei:

Faitau atili: Firmware mo masini Android e faavae i le MTK e ala i le SP FlashTool

O loʻo i lalo ni faʻatonuga se tolu e mafai ona manaʻomia e lē e ona le masini e fesiligia pe a faigaluega i le polokalama polokalama e ala i le SP Flash Tool - backup "NVRAM", faʻapipiʻi le firmware aloaia ma faʻapipiʻi se toe faʻaleleia o suiga. O le lomiga lata mai o le meafaigaluega i le taimi o le tusiaina o lenei meafaitino ua faʻaaogaina.

Tikiai le SP Flash Tool mo le atamai Lenovo S660 telefoni

I le avea ai ma faavae mo le faʻaaogaina o Manipulations e ala atu i Flashtool, o le a e manaʻomia le faʻamatalaga aloaia a le Android S062. O lenei afifi, e faaopoopo atu i le avea ma se polokalama sili ona lata mai mo le Lenovo S660 mai le gaosiga, ua faʻaaogaina e toe faʻafoʻi ai le masini, mo se faʻataʻitaʻiga, ina ua uma suʻega le manuia i OS OS. Faʻamaumauga faʻatasi ma le firmware e avanoa mo le sii mai i le fesoʻotaʻiga:

Faʻasolo le firmware aloaia S062 mo le atamai Lenovo S660

Fausia le NVRAM lafo

E pei ona taʻua i luga, o le vaega o le manatua na taʻua "NVRAM" e matua taua tele mo le atoatoa o le faʻaogaina o le telefoni, ma o le i ai o se kopi kopi o lea mea ua toetoe lava o se mea muamua mo le foia o faafitauli tau fesoʻotaiga, pe a fai e tupu pe'ā uma ona faʻaaogaina le vaega telefoni o le masini. O le faia o se faʻaaogaina o le eria e ala i le FlashTool e faigofie, ae e taua le mulimuli ma le faʻaeteete i faatonuga.

  1. Tikia ma tatala le archive ma le firmware i totonu o se isi tusi S062.
  2. Tatala FlashTool (faʻailoina o faila flash_tool.exei totonu o le pusa polokalama i le avea ai ma sui o le Pule).
  3. Faaopoopo ata i le polokalama e ala i le tatalaina o le faila faasalalau MT6582_Android_scatter.txt mai le faʻamaumauga faʻatasi ai ma le OS faʻapipiʻiina.
  4. Ina ia faitau faʻamaumauga mai le manatua, e aofia ai le vaega o le NVRAM, o le SP FlashTool tab ua fuafuaina "Faitau i tua", alu i ai ma taomi le ki "Faaopoopo".
  5. Matou te faalua ona kiliki i le laina i le gaioiga o galuega, lea o le a tatalaina ai le Explorer lea e te manaomia e filifili ai le ala o le nofoaga o le lumanaʻi o le lumanai ma tuu i ai se igoa.
  6. A uma ona filifili le ala ma faaigoa le faila faila "NVRAM" seti faitau parakalafa:

    • Lauga o le uluai poloka o le mafaufau - fanua "Amata le Tuatusi" - uiga0x1000000;
    • O le umi o le mea e mafai ona mafai ona manatuaina - fanua "Umi" - uiga0x500000.

    I le fuafuaina o le faitau faitauga, kiliki "Lelei".

  7. Aveese le telefoni, ia vavae ese le USB cable mai ia pe afai e fesootai. Toto "Toe faitau i tua".
  8. Fesoʻotaʻi le port USB o le komepiuta ma le microUSB fesoʻotaʻiga Lenovo S660 telefoni. O le a fuafua le masini e le polokalama ma o le a faʻatautaia le amataina o le faʻamatalaga o faʻamaumauga. Faʻatu le lafo "NVRAM" e faʻamuta vave ma maeʻa i le faʻaalia o se faamalama e faʻamaonia ai le manuia o le taotoga "Toe tali mai".
  9. O le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o vaega o loʻo faʻaalia i se voluma e 5 MB ma o loʻo i luga o le auala ua faʻamaonia i le Laasaga 5 o lenei faʻatonuga.
  10. Afai e te manaʻo e toe faʻaleleia "NVRAM" i le lumanai, e tatau ona:
    • Faʻasaga le mode professionals FlashTool, faʻaaoga le kulupu autu "FMT" + "ALT" + "V" luga o le komepiuta. Filifili "Tusi le Manatua"i le lisi "Matapi" i le polokalame ma alu i le lisi o loʻo aliali mai;
    • Faaopopo i le fanua "Auala File" nofoaga faila faila;
    • Faʻaalia i totonu o le fanua "Amata le Tuatusi (HEX)" uiga0x1000000;
    • Taʻiala taua tele! O le ulufale atu i se tau le saʻo e le faatagaina!

    • Failautusi "Tusi le Manatua"ona faʻafesoʻotaʻi lea o le masini e faʻaaoga i le USB port o le PC.
    • I le maea ai o le taualumaga, o lona uiga, o foliga mai o le faamalama "Tusi le Manatua MEA"vaega "NVRAM" ma o faʻamatalaga uma o loʻo aofia ai i totonu o le a toe faʻaleleia.

Faʻatulagaina o le ofisa aloaia

A uma ona faʻatino taualumaga o tapenapenaga ma teu uma faʻamatalaga mai le telefoni, e mafai ona e alu i le faʻatulagaga o le masini komepiuta. I se tulaga aoao, o le faagasologa e le tatau ona mafua ai ni faigata, o mea uma e fai ma tulaga masani.

  1. Toe tape le telefoni ma vaʻesea le uaea faʻafesoʻotaʻi i le PC.
  2. Faʻasaʻe le avetaavale moli ma tatala le faila faʻasalalau.
  3. Filifili i le lisi o auala "Faʻaleleia faʻamalosi".
  4. Toto "Download" ma faʻafesoʻotaʻi le masini i le PC i se uaea.
  5. Matou te faʻatali mo le masini e otometi ona iloa e le masini, ona faʻafeiloaʻi lea o faila o ata i le mafaufau o le masini.
  6. A maeʻa le faamalama "Tatalo OK", ia vavae ese le uaea mai le atamai ma liliu le masini i le uuina o le ki mo sina taimi "Meaai".
  7. E pei ona masani ai i ia tulaga, o le masini o le a "tautau" mo sina taimi umi atu nai lo le mea masani i luga o le pusa o le pusa lapoa, ona faaali lea o le ata o le fiafia, Android, lea e amata ai le seti muamua o le Lenovo S660.
  8. A maeʻa ona faʻamalamalamaina mea autu o le atamai e mafai ona mafaufauina ua matua saunia mo le faʻaaogaina!

Faʻaopoopoina o se toe faʻaleleia o suiga

E faʻapipiʻi le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaaogaina o faiga faʻapipiʻi ma faia isi togafiti faʻatasi ma le masini o loʻo fesiligia, lea e le o saunia e le kamupanī, e manaʻomia se meafaigaluega faʻapitoa - se siosiomaga faʻaleleia masani.
Mo le Lenovo S660, e tele ni faʻaliliuga o le toe faʻaleleia o aganuʻu, ma, i se tulaga lautele, o le faʻatulagaina, faʻapea foi ma le galulue faatasi ma i latou e leai se eseesega. I le avea ai o se fofo fautuaina, ua tuuina atu e faʻaaoga PhilzTouch Recovery e pei o le oloa sili ona taatele mo le faʻataʻitaʻiga o loʻo iloiloina, ma le tele o faʻamaumauga faʻapitoa e faavae ile Android 4.2-7.0 ua faʻapipiʻiina.

PhilzTouch o se suiga fou o le ClockworkMod Recovery (CWM), ua faʻapipiʻiina ma se faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga ma le tele o isi filifiliga. Aumai le ata o le siosiomaga mo le faʻapipiʻiina e ala i FlashTool i Lenovo S660 i le fesoʻotaʻiga:

Faʻafou PhilzTouch toe faʻaleleia masani mo Lenovo S660

O le faʻaleleia o le toe faʻaleleia e mafai ona faia i metotia eseese, ae o le sili ona aoga o le faʻaaogaina lea o le SP FlashTool mo lenei taotoga. O le a matou faʻaaogaina le meafaigaluega, ma le isi, mea uma e tatau ai mo le taʻavalega ua uma ona i ai i luga o le PC user, lea na faʻaogaina ai le faʻamaoniga aloaia o le faiga faʻaaogaina le avetaavale moli.

  1. Tatala Flashtool ma faʻaopoopo se faʻasalalauga mai le faila faila i le talosaga S062.
  2. Aveese faailoga mai i atigipusa uma o loʻo faʻaalia ai vaega e tatau ona tusia i totonu o le polokalame o galuega, sei vagana ai "Toe faʻaleleia".
  3. Kiliki i le fanua "Nofoaga" vaega "Toe faʻaleleia" ma faʻamaonia le ala i le ata o le siosiomaga faʻaleleia i Explorer PhilzTouch_S660.imgsiiina mai le sootaga i luga.
  4. Toto "Download",

    Faʻafesoʻotaʻi le USB USB i le Lenovo S660, o loʻo i totonu o le setete ma faʻatali mo le vaeluaina ia tusia.

  5. O le ulufale atu i le PhilzTouch e toe faʻaleleia ai le aganuʻu e faia i le auala lava lea e tasi e pei o le faʻagasoloina o le siosiomaga o le toe faʻaleleia o falemaʻi (vaʻai i le laʻasaga 2 o faatonuga "Metotia 2: Faʻatoʻateleina o Mea Faʻatonu" o lenei tusiga).

Metotia 4: Faʻamaumauga faʻapitoa masani

O lomiga aloaia a le Android na ofo mai e le kamupanī mo le Lenovo S660 model e le o faaalia ma sili atu ona mamafa i talosaga na muaʻi faʻapipiʻiina. E le gata i lea, o le masini fou na tuʻuina atu mo le masini e faʻavae i luga o le KitKat Android lata mai, ma o le tele o tagata e faʻaaogaina le tulaga manaomia se OS fou. Faʻasalalau faʻamaonia le tolu-vaega oe na fatuina se numera tele e ese mai le eseesega o lomiga eseese o laupepa komipiuta ua faʻaaogaina mo le telefoni o loʻo fesiligia e oʻo mai i le fesoasoani o lenei lomiga.

Большинство кастомных решений устанавливаются в девайс одинаково, а ниже предлагаются три варианта портов от разных команд-ромоделов, основанные на Андроид KitKat, Lollipop, Marshmallow, Nougat. Правильная установка модифицированной неофициальной системы включает в себя несколько этапов, первый из которых - установка рекавери - уже произведен пользователем, выполнившим инструкцию по инсталляции PhilzTouch Recovery, предложенную выше.

Бэкап через рекавери

И снова следует отметить необходимость создания резервной копии системы перед перезаписью разделов памяти аппарата. Atonu e manao le tagata faitau e vave ona alu i le faapipiiina o se aganuu masani, ae e le tatau ona e le amanaiaina le avanoa e saogalemu ai, e tusa lava pe ua uma ona teuina ia faamaumauga. E le gata i lea, o le siosiomaga masani e faʻatagaina ai oe e fai se faʻamaumauga e faigofie lava.

  1. Matou te faapipiiina se kata manatua i totonu o le masini ma faʻamalosi i le PhilzTouch Recovery. Filifili se galuega "Lagolago ma Toe Faʻafoisia", faalua tap i le mea lava e tasi.
  2. O le isi filifiliga e te manaʻomia e teu ai faʻamatalaga o "Lagolago i / store / sdcard0". A uma ona faʻalua le tapuni i luga o lenei mea, o le faagasologa o le pueina o se kopi kopi i luga o se kalama e amataina lava, amata mai le faatumuina o le faailo ma faaiʻu i foliga o le faʻailoga "Faʻatonu le tuatusi!"

Mafaufau manino

O le faʻaaogaina o se faiga fou fou i le Lenovo S660 e tatau ona faia i se sauniuniga muamua, o lona uiga, faʻamaonia uma faamaumauga, manatuaga o le masini. E le fautuaina e lafoai le faʻatinoga mo le faʻasologa o vaega! O PhilzTouch Toe Faʻafouina ei ai se galuega faʻapitoa mo le faʻamamāina o le masini aʻo leʻi faʻapipiʻi tu ma aga masani.

  1. Talu ai, i le maea ai o le faatulagaina, o le a le mafai e le telefoni ona taʻavale i le Android, lea o le a le mafai ai ona faʻaoga le masini e fesiitai ai faila i le kalama, e fautuaina e muamua kopi le firmware ua fuafuaina mo le faʻaogaina i totonu o le microSD root ua faʻapipiʻiina i le telefoni.
  2. Faʻafeiloaʻi i le siosiomaga o le toe faʻaleleia o aganuʻu ma laʻasaga taʻitasi filifili mea: "Upeina ma Faʻasalaga Filifiliga" - "Mama e Faʻatulaga se Roma Fou" - "Ioe-Wipe faʻamatalaga ma faʻamaumauga faʻamaumauga".
  3. Faatali mo le faaiuga o le faʻagasologa o le faʻamamaina. I le maeʻa ai o le faatulagaga, o se faʻamatalaga e faʻaalia ai le faʻamaonia o le sauniuni o le telefoni e faʻapipiʻi le firmware fou; "Faʻaalia nei se ROM fou".

MIUI 8 (Android 4.4)

Faatasi ai ma ē e ona le Lenovo S660, o le faʻaleleia o le MIUI firmware e sili ona lauiloa. Faatasi ai ma ona uiga faamoemoeina o se tulaga maualuga o le mautu, o le avanoa i le lautele o aganuu o le atinaʻe, ma le avanoa i auaunaga o loʻo aofia ai i le sosaiete o le Xiaomi. O nei penefiti e totogi mo tagi i le faiga e le i maua o Android, lea e faavae ai le atigi.

Vaʻai foi: Filifilia le firmware MIUI

Pe a filifili e fesuiai i le MIUI 8, e fautuaina e faʻaaoga fesuiaiga o mea e faʻaogaina i le ata mai tusi faʻatuatuaina. O se tasi o tagata e sili ona lauiloa o le firmware MIUI, e aofia ai mo le masini o loʻo fesiligia, o sui o le alaalafaga "MIUI Rusia"O le faʻamaumauga o le OS lea o le a faʻaaogaina i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo. Faʻapipiʻi le afifi mo le faʻapipiʻiina e ala i le toe faʻaleleia o PhilzTouch i le fesoʻotaʻiga:

Download MIUI 8 Stable mo Lenovo S660 Telefoni feaveaʻi

E fausia e le Faʻapitoa le MIUI mo le faʻataʻitaʻiga mo le siiina i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia a le au miui.su' au:

Download MIUI 8 mo Lenovo S660 telefoni mai le 'upega tafaʻilagi website miui.su

  1. Faʻaauau i le toe faʻaleleia, faia se faʻamaumauga, ona faʻamalamalama lea o vaega, mulimuli i faatonuga o loʻo i luga.
  2. Afai o le pusa na faʻamoemoeina mo le faʻatulagaga e leʻi tuʻuina i luga o le kalama i luma o le:
    • Alu i le galuega "Tupe teu ma le teuina"ona tap "mauga USB teuina".

    • O le filifiliga o loʻo i luga o le a faatagaina ai le masini e fuafuaina e le komepiuta e avea o se avetaʻavale e mafai ona aveeseina lea e kopi ai le faila-faila mai le OS faʻapipiʻiina.
    • I le maea ai o le fesiitaiga o le faila, kiliki "Faʻamalo"ona sosoo ai lea "Toe foʻi" ia toe foi i le autu autu o le toe faʻaleleia.
  3. I le ata PhilzTouch, filifili le mea "Ui Zip"sili atu "Filifili zip mai / teuina / sdcard0" ma kiliki faalua i le igoa o le pusa ma le firmware.
  4. O le faʻagasologa e amata pe a uma le faʻamaoniga - filifili mea "Ioe - Faʻatonu le miuisu_v4.4.2" ma o le a muta i le faʻaalia o le feʻau "Faʻatino mai sdcard comlete".
  5. E tumau pea e toe foʻi i le laupepa autu ma toe faʻaleleia le masini e faʻaaoga ai le galuega "Toe Faʻafouina le Taimi Nei".
  6. Filifiliga. Aʻo leʻi toe faʻafoʻi atu i totonu o le polokalama faʻapipiʻi, o le siosiomaga e toe faʻaleleia ai le fautuaina o le faʻaopoopoina o aia tatau a Superuser. Afai o le faʻaaoga o aʻa-aia tatau o se mea tatau, filifili "Ioe - Faaaoga le aʻa ..."a leai "Leai".
  7. A maeʻa le vave amataina o vaega ua toe faʻaleleia, matou te oʻo atu i le MIUI 8 le faʻafeiloaʻiga, lea o le a mafai ai ei matou ona fuafua le faatulagaga autu.
  8. I se tulaga lautele, afai ua faia se faaiuga e sui i le le aloaia aloaia o le Android, faʻapipiʻiina e ala i le faia o laasaga o loʻo i luga, o MIUI o se tasi o mea sili ona manaia, mausali ma gaioiga mo le Lenovo S660!

AOSP (Android 5)

Faatasi ai ma le anoanoai o vaifofo faasamasamanoa mo la tatou telefoni, o le numera aupito itiiti o ofo o loo faamatalaina e le Android 5 Lollipop masani. E faigata ona taʻu atu le mafuaʻaga o le mumusu o le au atinaʻe ina ia faʻaleleia ma le atinaʻe atinaʻe oloa i luga o lenei faiga o le polokalama, aua o loʻo i ai ni fofo ua uma ona faia, o loʻo i ai le ofoina atu o ofo.

O se tasi oi latou e avanoa mo le sii mai i le fesoʻotaʻiga:

Tikiake Lollipop Android 5 Firmware mo Lenovo S660

O le faʻapipiʻiga o loʻo tuʻuina atu o le AOSP firmware, ported and modified by one of the users of the device for use as OS on model in question. E maitauina le faʻatinoga o le faʻatinoina o le faʻatinoga, le saoasaoa o le saoasaoa, ma le vavalalata latalata i le firmware Lenovo Vibe.

O le faʻatulagaina o le AOSP (Android 5) e faia tonu i le auala tutusa e pei o le MIUI e faavae i le Android 4.4. E manaʻomia le faia o laʻasaga o loʻo otooto atu i faatonuga o loʻo i luga, ae faʻaaoga se isi faila - Lollipop_S660.zip.

  1. Matou te faʻafesoʻotaʻi le faila i le faiga i le kalama, aua nei galo le manaʻomia o se faʻamaumauga, ona fai lea o le faamamaina o vaega.
  2. Faʻatu le afifi Lollipop_S660.zip.
  3. Toe amata i totonu o le tino, e faʻaalia i le siosiomaga le manaʻoga e folasia ai aʻafiaga poʻo le leai foi.
  4. A maeʻa le faʻatauina ma le faʻatinoga o le faʻatulagaga masani,

    Matou te mauaina i luga o le telefoni se lima Failauga e lima atoatoa e talafeagai mo le faʻaaogaina i aso uma!

Lineage OS (Android 6)

Mo le tele o tagata faʻaogaina o masini Android, o le faʻavaeina o mea taufaʻasualau faʻatautaia ua toeitiiti tutusa ma le atinaʻeina o le au CyanogenMod. O nei mea e fai ma faʻamautuga lelei ma fofo e faʻafeiloaʻi i le tele o mea masini. I le avea ai o se faiga faʻavae i le Android 6 mo le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia, e mafai ona matou fautuaina se tali. Lineage OS 13 mai le vaega tele o le atinaʻe o loʻo faʻaauauina pea le galuega a le CyanogenMod community, lea ua le toe i ai.

Faʻapipiʻi le tau i le fesoʻotaʻiga:

Faʻasologa o masini firmware OS 13 e faavae ile Android 6 mo le Lenovo S660 telefoni

Faʻamatalaga o le faʻapipiʻiina o le Lineage OS 13 pe a maeʻa ona suʻesuʻeina faatonuga o loʻo i luga mo le faʻatulagaina o isi aganuʻu e le manaʻomia. O gaioiga uma e aumai ai se OS fou i le masini,

faia e ala i le toe faaleleia o le toe faʻaleleia, ua faia tutusa ma laasaga o faatonuga mo le faʻapipiʻiina o MIUI ma AOSP.

Filifiliga. Google apps

O le Laisene OS 13 e pei ona taua i luga e le o tauaveina ai auaunaga a Google ma talosaga, o lona uiga afai e te manaʻomia le faʻaaogaina o le tele o uiga masani, Google Apps e tatau ona faʻapipiʻiina ese. O laasaga e manaʻomia ona faʻatino e faʻaopopo ai nisi vaega i le smartphone firmware o loʻo faʻamatalaina i le aʻoaʻoga o loʻo maua i le fesoʻotaʻiga:

Lesona: Faʻafefea ona faʻapipiʻi Google galuega pe'ā maeʻa le firmware

Fautuaina mo le faʻaaogaina i le tusiga i le sootaga i luga o Gapps, e aunoa ma ni faafitauli e faʻapipiʻiina e ala i le toe faʻaleleia o le PhilzTouch.

E pei ona mafai ona e vaʻai, o le tele o firmware mo le Lenovo S660 e maua ai e le e ona le smartphone le tele o avanoa e faaliliu ai le polokalama o le masini. Po o le a lava le ituaiga ma le ituaiga o mea e manaʻomia, e tatau ona e filifilia ma le faaeteete meafaigaluega mo le faʻaaogaina o le mafaufau o le masini ma mulimulitai i faatonuga. Failautusi manuia!