Fausiaina o macros i Microsoft Excel


O le galue i totonu o le masini, o nisi taimi, e masani lava, aua o aso uma (po o ni nai taimi i le aso), e manaomia e tagata faaaoga le faiga lava e tasi. O aso nei tatou te tilotilo atu i se faʻaopoopoga ofoofogia i Mozilla Firefox - iMacros, lea o le a faʻaaogaina ai le tele o mea e fai i le masini.

iMacros o se faʻaopoopoga faʻapitoa mo Mozilla Firefox, lea e mafai ai ona e faamaumauina se faasologa o gaioiga i le masini ma mulimuli ane faia i se tasi pe lua kiliki, ma o le ae le faia, ae o le faʻaopoopoga.

iMacros o le a sili ona talafeagai mo tagata faʻapisinisi mo faamoemoega faapisinisi, oe e masani ona manaomia le faia o se faasologa umi o gaoioiga o le ituaiga lava e tasi. Ma i se faaopoopoga, e mafai ona e fatuina se numera e le faatapulaaina o masini, lea o le a faʻaaoga ai au mea masani masani.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi iMacros mo Mozilla Firefox?

E mafai ona e vave maua mai le fesoʻotaʻiga faʻaopoopoga i le pito o le tusiga, ma maua oe lava e ala i le faleoloa add-ons.

Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le masini autu o le masini ma i le faamalama e aliali, alu i "Faʻaopoopoga".

I le tulimanu pito i luga o le masini, ulu i le igoa o le taimi e manaʻomia - iMacrosona toe fai lea o le ki o le Ini.

O taunuuga o le a faʻaalia ai le faʻaopoopoga tatou te sailia. Faʻamau i totonu o le masini e ala i le kilikiina o le ki talafeagai.

Ina ia faʻatoʻa le faʻapipiʻiina o le ae manaomia le toe toe faʻafouina o le masini.

Faʻafefea ona faʻaaoga iMacros?

Kiliki i le ata i le tulimanu pito i luga o le faʻaopoopoga.

I le itu tauagavale o le faamalama, o le add-on menu e aliali mai, lea e te manaʻomia e te alu i le tab "Faamaumauga". I le taimi nei, ia kiliki i luga o le ki "Faamaumauga", e tatau ona e faʻatulagaina le faasologa o gaioiga i Firefox, lea o le a mulimuli ane ona taina aunoa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i la tatou faʻataʻitaʻiga, o le a fatuina e le macro se faʻamaufaʻailoga fou ma alu loa i le site lumpics.ru.

A maeʻa ona e faamaumauina se macro, kiliki le ki. "Taofi".

O le macro o loʻo faʻaalia i le pito i luga o le polokalama. Mo le faigofie, e mafai ona e toe faaigoaina e ala i le tuʻuina atu o se igoa ina ia faigofie ai ona e mauaina. Ina ia faia lenei mea, kiliki-saʻo le macro ma filifili le aitema i le lisi autu o loʻo i ai. Faaigoa.

E le gata i lea, e tatau ona e togiina macros i totonu o faila. Ina ia faʻaopoopo i le faʻaopoopoga se faletusi fou, kiliki i luga o se lisi o loʻo i ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le autu, kiliki-saʻo ma i le faamalama e aliali mai, filifili "New Directory".

Tuʻu lau faʻamatalaga i se kilikii-saʻo ma filifili Faaigoa.

Ina ia fesiitai se macro i se atigipusa fou, ia na o le puʻu o le kuki ma tuʻuina atu i le pusa manaʻomia.

Ma le mea mulimuli, afai e te manaʻo e taina le macro, faʻa-lua-kiliki pe alu i le tab "Taaalo"filifili le macro ma kiliki le kiliki ma kiliki le ki. "Taaalo".

Afai e talafeagai, e mafai ona e seti le numera o toe fai i lalo. Ina ia faia lenei mea, filifili le macro e te manaʻomia e taʻalo ai ma le kiore, seti le numera o toe fai i lalo, ona kiliki ai lea o le ki "Taaalo (Loop)".

iMacros o se tasi o faʻaopoopoga sili ona aoga mo le Mozilla Firefox browser e mautinoa o le a maua ai e le tagata faʻaaoga. Afai o au galuega e tutusa lava taga na faia i le Mozilla Firefox, ona laveaʻiina lea o oe i le taimi ma le malosi e ala i le tuʻuina atu o lenei galuega i lenei faʻaopoopoga aoga.

Tikiake iMacros mo Mozilla Firefox mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia