Auala e siaki ai le masini faaleotele leo i le initaneti


O le tele o tagata e faaaogaina le iPhone latou te tausia a latou feau SMS, aua e ono aofia ai faʻamatalaga taua, ata o loʻo oʻo mai ma vitio, faʻapea foʻi ma isi faʻamatalaga aoga. O le asō o le a tatou talanoa pe faapefea ona faʻafeiloaʻi SMS mai le iPhone i le iPhone.

Faaliliuina SMS mai le iPhone i le iPhone

Lalo o le a tatou iloiloina ni auala se lua e fesiitai ai savali - o le metotia masani ma faatasi ai ma le fesoasoani a se polokalama faʻapitoa mo faʻamaumauga o faʻamaumauga.

Metotia 1: iBackupBot

O lenei metotia e talafeagai pe a na ona e manaʻomia le fesiitaiga o feʻau SMS i se isi iPhone, aʻo faʻaogaina e le iCloud isi isi faʻamaufaʻailoga ua teuina i le teu.

iBackupBot o se polokalama e maeʻa atoatoa le iTunes. Faʻatasi ai, e mafai ona e mauaina faʻamaumauga o tagata taʻitasi, faʻasaʻo latou ma faʻafesoʻotaʻi atu i isi masini apu. O lenei mea faigaluega o le a faʻaaoga e matou mo le fesiitaiga o feau SMS.

Download iBackupBot

  1. Faʻagasolo le polokalama mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a le faʻapitoa ma faʻapipiʻi i lau komepiuta.
  2. Fesoʻotai le iPhone i lau komepiuta ma faʻalauiloa iTunes. O le ae manaʻomia le fatuina o se faʻamaumauga lata mai i le komipiuta. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le pito i luga o le faamalama o le polokalama i luga o le atemotu masini.
  3. Ia mautinoa o loʻo tatala le laulau i le itu tauagavale o le faamalama. "Iloiloga". I le itu taumatau o Aytyun, i le poloka "Kopi o tuatusi", faʻagaoioia le parakalafa "O lenei komepiuta"ona kiliki ai lea o le ki "Fai se kopi i le taimi nei". Faatali seia maeʻa le faagasologa. I le auala lava e tasi, o le ae manaʻomia le faia o se faʻamaumauga mo le masini lea e te manaʻo e faʻaliliuina atu savali.
  4. Faʻatoʻa le polokalama iBackupBot. E tatau i le polokalama ona iloa le teuga ma faʻaalia le faʻamatalaga i luga o le mata. I le itu tauagavale o le faamalama, faʻalautele le paranesi "iPhone"ona i ai lea i le itu sao, filifili "Savali".
  5. O le ata e faʻaalia ai feau SMS. I luga o le faamalama, filifili le ki "Faaulufaleina mai". O le iBackupBot polokalama o le a ofoina atu e faʻamaonia ai se faʻamaumauga o le a faʻafeiloaʻi ai feʻau. Ina ia amata le meafaigaluega, kiliki le ki. "Lelei".
  6. O le taimi lava e maeʻa ai le faiga o le kopiina o SMS i se isi faʻamaumauga, e mafai ona tapunia le polokalama iBackupBot. O lea e tatau ona e ave le iPhone lona lua ma toe faʻaoga i le fale faʻanatura.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻatinoina se Seti atoa atoa

  7. Faʻafesoʻotaʻi lau iPhone i lau komepiuta e faʻaaoga ai se USB cable ma faʻalauiloa iTunes. Tatala le lisi o masini i le polokalama ma alu i le lisi "Iloiloga". I le itu tauagavale o le faamalama, ia mautinoa ua faʻaaoga le mea. "O lenei komepiuta"ona kiliki ai lea o le ki Toe faʻafoʻi mai Kopi.
  8. Filifili le kopi talafeagai, amata le faagasologa o le toe faʻaleleia ma faʻatali mo le faʻamaeʻaina. O le taimi lava e uma ai, ia vavae ese le iPhone mai le komepiuta ma siaki le talosaga a le Savali - o le a aofia uma ai na SMS feʻau o loo i luga o se isi masini Apple.

Metotia 2: iCloud

O se auala faʻapitoa ma taugata e faʻafeiloaʻi ai faʻamatalaga mai le tasi iPhone i le isi, saunia e le kamupanī. E uiga i le fatuina o se kopi kopi i iCloud ma faʻaeʻeina i luga o se isi masini Apple.

  1. Muamua e te manaʻo e faʻamautinoa o loʻo faʻaagaga le teuina o faʻamatalaga i le iCloud settings. Ina ia faia lenei mea, tatala i luga o le iPhone, o fea o faamatalaga o le a siitia atu, faatulagaga, ona filifili lea i le pito i luga o le faamalama le igoa o lau teugatupe.
  2. I le isi matala, tatala le vaega iCloud. O le mea e sosoo ai e tatau ona e mautinoa o le aitema "Savali" faʻaauau Afai e talafeagai, ia faia suiga.
  3. I le faamalama lava e tasi, alu i le vaega "Lagolago". Tapu le faamau "Fausia le Pusa".
  4. A maeʻa le faʻagasologa o le fatuina o se faʻamaumauga, ave le faʻaupuga lona lua ma, pe a tatau ai, ia toe faafoi atu i le fale gaosi oloa.
  5. A maeʻa ona toe faʻaleleia, o le a faʻaalia se faamalama fiafia i luga o le lau, lea e te manaʻomia e faatino ai le uluai seti ma saini i lau faʻamatalaga Apple ID. Ma le isi, o le a talosagaina oe e toe faʻafoʻi mai se faʻamaumauga, lea e tatau ona e ioeina.
  6. Faatali seia oʻo i le faaiuga o le faʻatonuga faʻapipiʻi, mulimuli ane o le a faʻafeiloaʻi uma feau SMS i le telefoni pei o le uluai iPhone.

O metotia uma o loʻo faʻamatalaina i totonu o le tusiga ua faʻamaonia e mafai ai oe ona tuʻuina atu feau SMS uma mai le tasi iPhone i le isi.