Saili mo le Windows 7 faʻafouina i luga o le komepiuta

I le Windows 7 operating system, o loʻo i ai se meafaigaluega faʻapipiʻi mo le suʻesuʻe aunoa ma le faʻatulagaina o faʻafouga. Na te maua lava ia faila i lana komepiuta, ona faʻapipiʻi lea i latou i se avanoa talafeagai. Mo nisi mafuaaga, o le a manaʻomia e nisi tagata faʻaoga ia nei faʻamaumauga na sii mai. O aso nei o le a matou faʻamatalaina auiliili le auala e faia ai lenei mea e faʻaaoga ai auala eseese e lua.

Saili ni faʻafouga i luga o se komepiuta ma le Windows 7

A e maua ni faʻafouga faʻapipiʻiina, o le ae avanoa e le gata ina e vaʻaia i latou, ae ia faʻateʻa foi, pe a tatau ai. Ae o le faagasologa o le suʻeina lava ia, e le tele se taimi e alu ai. Matou te fautuaina e faamasani i filifiliga nei e lua.

Vaʻai foi: Faʻatagaina o faʻafouga faʻapitoa ile Windows 7

Metotia 1: Polokalama ma Vaega

O loʻo i ai i le Windows 7 se lisi mea e mafai ai ona e vaʻaia le polokalama faʻapipiʻi ma isi vaega. E i ai foi se vaega ma ni faʻafouga. O le oi ai e fegalegaleai ma faʻamatalaga e pei ona taua i lalo:

  1. Tatala le lisi "Amata" ma alu i "Lisi Pulea".
  2. Tusi i lalo ma sue le vaega. "Polokalama ma Vaega".
  3. I le tauagavale o le a e vaʻaia ni sootaga se tolu. Kiliki "Vaʻai faʻaleleia faʻaleleia".
  4. O le a aliaʻe se laulau, pe a fai o faʻaopoopo uma faʻaopoopoga faʻaopoopo ma faasaʻoga o le a tuʻuina. E faʻasoa i latou i le igoa, faʻasologa ma le aso. E mafai ona e filifilia se tasi oi latou ma tape.

Afai e te filifili e le gata ia e faamasani i faʻamatalaga talafeagai, ae ia aveeseina, matou te fautuaina oe toe toe amata le komipiuta pe a maeʻa lenei faagasologa, ona le toe faʻaaoga lea o faila totoe.

Vaʻai foi: Faʻatonu ni faʻafouga i le Windows 7

I le faaopoopo atu, i "Lisi Pulea" o loʻo i ai se isi lisi e mafai ai ona e matamata i faʻaleleiga. E mafai ona e tatalaina e pei ona taua i lalo:

  1. Toe foi i le faamalama autu "Lisi Pulea"e vaʻai i se lisi o vasega uma e maua.
  2. Filifili se vaega "Faʻafouina faʻafouga".
  3. I le tauagavale e lua sootaga - "Vaavaai le log log" ma "Toe faʻafoʻisia faʻamatalaga natia". O nei laina e lua o le a fesoasoani e sailia faʻamatalaga auiliili e uiga i mea fou uma.

O le filifiliga muamua e suʻe ni faʻamatalaga i luga o se PC o lo o faagaoioia le Windows 7 e oʻo mai i se iʻuga. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le a le faigata le faʻatinoina o le galuega, ae o loʻo i ai se isi auala e ese si ese mai lenei mea.

Vaʻai foʻi: Faʻamatalaga Faʻamatalaga Auaunaga i le Windows 7

Metotia 2: Faʻapipiʻi polokalama a le Windows

I le aʻa o le pusa o le polokalama a le Windows o loʻo teu ai mea uma na sii mai i luga o le a fai pe ua maeʻa ona faʻapipiʻiina. E masani lava e otometi ona faʻamaʻaina pe a mavae sina taimi, ae e le tupu i taimi uma. E mafai ona e mauaina, iloa ma suia lenei faʻamatalaga e pei ona taua i lalo:

  1. E ala i le lisi "Amata" alu i "Komipiuta".
  2. Lenei filifili le vaeluaga o le disk disk lea e faʻaogaina ai le faiga faʻaoga. E masani lava o loʻo faʻaalia i le tusi F.
  3. Mulimuli i le ala o loʻo mulimuli mai e te alu ai i le faʻailoga faatasi ai ma sauga uma:

    C: Windows SoftwareDistribution Download

  4. I le taimi nei, e mafai ona e filifilia ia lisi tusi talafeagai, tatala ma faatino le faʻapipiʻi lima, pe a mafai, ma aveese uma lapisi le tatau ai na faʻaputu i le umi umi o Windows Update.

O auala uma e lua o loʻo talanoaina i lenei tusiga e faigofie, e oʻo lava i se tagata e leai se poto masani e leai se malamalamaʻaga faaopoopo poʻo ni tomai o le a feagai ma le faiga suʻesuʻega. Matou te faʻamoemoe o mea na tuʻuina atu na fesoasoani ia te oe i le sailia o faila manaʻomia ma ia faʻatautaia atili ai manuga ma i latou.

Tagai foi:
Faʻafitauli i le Windows 7 faʻafouina mataupu faʻapipiʻi
Faʻamuta faʻamatalaga i le Windows 7