Amataina le "Explorer" i le Windows 10

A e faigaluega i se komipiuta i mataupu faapitoa, e te manaʻomia le suia o le gagana o lona atinaʻe. E le mafai ona faia lenei mea e aunoa ma le faʻapipiʻiina o le gagana talafeagai talafeagai. Sei o tatou aʻoaʻoina auala e suia ai le gagana i luga o se komepiuta ma le Windows 7.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaopoopo faʻamau gagana i le Windows 10

Faʻatonuga faʻagasologa

O le faʻatulagaga mo le faʻapipiʻiina o se gagana i le Windows 7 e mafai ona vaevaeina i ni laasaga se tolu:

  • Faʻalogo;
  • Faʻatulagaga;
  • Talosaga.

E lua auala e faʻapipiʻi ai: moli ma tusi lesona. I le mataupu muamua, e sii mai le upega o le gagana i luga o le Update Center, ma i le lona lua, o le faila e muai sii mai muamua pe faaliliuina i nisi auala i le komepiuta. Mafaufau nei i nei mea uma i auiliiliga.

Metotia 1: Sii mai e ala i le Center Update

Ina ia sii mai le gagana manaʻomia, e tatau ona e alu "Faʻafouina faʻafouga".

  1. Kiliki le lisi "Amata". Alu i "Lisi Pulea".
  2. Ma le isi, alu i le vaega "Faigaluega ma le Puipuiga".
  3. I le faamalama e aliali mai, kiliki le igoa "Faʻafouina faʻafouga".
  4. I totonu o le atigi tatala "Faʻamaumauga Faʻamatalaga" kiliki i luga o le pepa "Faʻamatalaga e filifili ai ...".
  5. O se faamalama o avanoa, ae le faʻapipiʻiina, faʻaleleia filifiliga amata. Matou te fiafia i se vaega "Faʻamaumauga a le Windows". O le mea lea o loʻo i ai faʻamaumauga a le gagana. Togi lena mea poʻo nisi filifiliga e te manaʻo e faʻapipiʻi i lau PC. Kiliki "Lelei".
  6. A maea lena, o le a faʻafeiloaʻi oe i le faamalama autu. Faʻafou le Nofoaga. O le numera o faʻamaumauga filifilia o le a faʻaalia i luga atu o le ki. "Faʻatulagaina Faʻafouga". Ina ia faʻagaoioia le download, kiliki i le kī faʻamau.
  7. O loʻo faʻatupeina le faʻaaogaina o le faʻailoga a le gagana. O faʻamatalaga e uiga i le malosi o lenei faagasologa o loʻo faʻaalia i totonu o le faamalama tutusa e pei o le pasene.
  8. A maeʻa le faʻapipiʻiina o le gagana i le komepiuta, e faʻapipiʻiina e aunoa ma le faʻaaogaina o le tagata. O lenei faʻatinoga e mafai ona umi se taimi, ae tutusa lava, oe maua le avanoa e faia ai isi galuega i lau PC.

Metotia 2: Faʻatulagaga Tusi

Ae le o tagata uma e faaaogaina le avanoa e faʻaaoga ai le Initaneti i luga o se komepiuta e manaʻomia ona faʻapipiʻi le afifi. E le gata i lea, e le o gagana uma e mafai ona maua Faʻafou le Nofoaga. I lenei tulaga, o loʻo i ai se filifiliga e faʻaaogaina le faʻatonutonuina o le faila o le faila o le gagana lea sa muai sauʻiliina ma tuʻuina atu i le PC.

Faʻafeiloaʻi le gagana

  1. Faʻapipiʻi le falesa mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a le Microsoft poʻo le tuʻuina atu i se komepiuta i se isi auala, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o se masini moli. E taua le matauina o le 'upega tafaʻilagi a le Microsoft na o na o filifiliga e le o iai Faʻafou le Nofoaga. A e filifilia e taua le amanaʻiaina o le malosi o lau tino.
  2. Vaʻai loa "Lisi Pulea" e ala i le lisi "Amata".
  3. Alu i le vaega "Uati, gagana ma le itulagi".
  4. Kiliki le kiliki i le igoa "Faʻasalalauga Gagana ma Aganuu".
  5. O le faamalama o le puleaina o faatulagaga o le localization e amata. Alu i le tab "Gagana ma keyboard".
  6. I poloka "Gagana Igilisi" lolomi "Faʻamau pe aveese le gagana".
  7. I le matala tatala, filifili le filifiliga "Seti se gagana faʻaoga".
  8. O le faʻaogaina o le auala e filifili ai le auala. Kiliki "Iloiloga Faakomepiuta po o le Iloiloina o Meafaigaluega.
  9. I le faamalama fou, kiliki "Iloilo ...".
  10. E tatala le meafaigaluega "Suʻesuʻe Faʻamaumauga ma Failautusi". Faaaoga e alu i le faʻailoga o loʻo maua ai le faʻapipiʻiina o le gagana i luga o le MLC, filifili ma kiliki "Lelei".
  11. A maea lena o le a faʻaalia le igoa pusa i le faamalama "Faʻasalaga pe faʻaumatia gagana". Siaki iai o loʻo i ai se siaki i luma, ma kiliki "Lisi".
  12. I le isi siata e tatau ona e malilie i aiaiga o laisene. Ina ia faia lenei mea, tuu le leitio i le tulaga "Ou te taliaina ia faaupuga" ma lolomiina "Lisi".
  13. Ona valaʻauina lea e toe iloilo le anotusi o le faila. "Loto" mo le sapalai o le gagana na filifilia, lea o loʻo faʻaalia i le faamalama lava e tasi. A uma ona faitau le kiliki "Lisi".
  14. A maeʻa lena, e amata saʻo le faʻapipiʻiina o le afifiina, e mafai ona umi se taimi. O le umi e faʻalagolago i le faila o le faila ma le komipiuta o le komepiuta. O faʻalauiloa o le faʻapipiʻiina o loʻo faʻaalia e faʻaaogaina ai se faʻamatalaga ata.
  15. A maeʻa ona faʻapipiʻi le mea, o le a faʻaalia le tulaga i luma o le mea e faʻaogaina ai matalala gagana. "Ua maeʻa". Kiliki "Lisi".
  16. A maeʻa lena, e tatalaina se faamalama lea e mafai ai ona e filifilia le faletusi gagana na faatoa e faʻaaogaina e pei o le gagana atinaʻe komepiuta. Ina ia faia lenei mea, filifili lona igoa ma kiliki "Suia o le gagana faʻaali o le faʻaoga". A maeʻa ona toe faʻafouina le PC, o le a filifilia le gagana filifilia.

    Afai e te le manaʻo e faʻaaoga lenei afifi ma suia le faatulagaga o gagana, ona kiliki lea "Katia".

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi le gagana i lona atoaga e faʻaogaina, tusa lava pe o le a lau amio: e ala i Faʻafou le Nofoaga pe ala i le gagana. E ui lava, e moni, pe a faʻaaoga le filifiliga muamua, o le faʻatulagaga e sili atu le masini ma e manaʻomia ai le faʻaogaina o se mea e sili atu. O le mea lea, na e aʻoaʻo ai pe faʻapefea ona fai e Rusia le Windows 7 pe vice versa ia faʻaliliuina i se gagana ese.