Faʻalelei le Bluetooth ile Windows 10

Vorbisfile.dll o se faila o le faletusi o loʻo aofia ai ma Ogg Vorbis. I le isi itu, o lenei codec e faʻaaoga i taaloga e pei o GTA San Andreas, Homefront. I se tulaga pe a fai o le faila o le DLL ua suia pe tape, o le faʻalauiloaina o le polokalama faʻatusa e le mafai ma o le a faʻaalia e le faʻaali se feau e uiga i le leai o le faletusi.

Tali i le Misia o le Ailama i le Vorbisfile.dll

E ui o Vorbisfile.dll o se vaega o Ogg Vorbis, e mafai ona galue ma isi codecs. O le mea lea, ina ia faasaʻo le sese, e mafai ona e faʻapipiʻi soʻo se pusa iloga, mo se faʻataʻitaʻiga, le K-Lite Codec Pack. Ina ia foia le faafitauli, e mafai foi ona e faʻaaogaina polokalama faʻapitoa ma kopiina le faila ma le lima.

Metotia 1: DLL-Files.com Client

O le polokalama o se faʻataʻitaʻiga o tagata taʻutaʻua i le initaneti DLL-Files.com.

Download le DLL-Files.com Client

  1. Sue le tusi talosaga ma ulufale "Vorbisfile.dll" i le sailiga.
  2. I le lisi o taunuʻuga, filifili le potutusi manaʻomia.
  3. Ona kiliki ai lea o le ki. "Faʻamau".

O le aoga e mafai foi ona faʻaaogaina e fuafua ai le faʻamatalaga o le faletusi lea e fetaui ma le polokalama.

Metotia 2: Toe faʻaofi le K-Lite Codec Pack

K-Lite Codec Pack o se seti o codecs mo le galue ma faila faila.

Download K-Lite Codec Pack

  1. A maeʻa le faʻatupeina o le faʻapipiʻi, o le faamalama e aliali mai lea matou te faailoga ai le aitema "Masani" ma kiliki "Lisi".
  2. Ona tatou tuua uma lea o mea uma ma le kiliki "Lisi".
  3. I le isi laasaga, filifili le ituaiga o le saoasaoa o le a faʻaaoga pe a filifilia le vitio. E fautuaina e alu "Faaaoga le faʻaaogaina o komipiuta".
  4. Ma le isi, tuu ia tulaga faatauaina fautuaina ma kiliki "Lisi".
  5. O le matala lenei e tatala ai lea e tatau ona e faʻamalamalama ai le leo ma le soʻotaga o le gagana. Tatou te tuua uma fanua e pei ona i ai.
  6. Ma le isi, filifili le faʻaleleia o le leo. E mafai ona e alu "Siata" pe filifili se tau e tutusa ma le leo leo o lau komepiuta.
  7. A uma ona faʻataʻitaʻiina uma itu, ia amataina le faʻapipiʻi e ala ile kiliki "Faʻamau".
  8. O le faʻatulagaina o le faʻaosoina o le a faʻalauiloaina; a maeʻa, ona faʻaalia lea o se faamalama ma le tusiga "Ua faia!"lea e te manaʻomia e kiliki ai "Faauma".

Ua faia, ua faʻapipiʻi le codec i le masini.

Metotia 3: Download Vorbisfile.dll

E mafai ona e kopiina le faila DLL i le faʻailoga autu. E faia lenei mea e ala i le tosoina mai ma le pau mai le tasi pusa i le isi.

Mo se fofo manuia o le faafitauli, ua fautuaina e te faamasani i le faamatalaga i luga o le DLL. Afai o mea sese e tumau pe a uma lenei, e tatau ona mulimuli i le taualumaga mo le lesitalaina o le faila i le polokalama.