Swap itulau i se pepa a le Microsoft Word

E masani lava, pe a galue ma faʻamaumauga i MS Word, e tatau ona tuʻuina atu na faʻamaumauga i totonu o le pepa e tasi. Ae maise lava o lenei manaoga e tulai mai pe ae fatuina se pepa lautele oe pe tuu i ai ni tusitusiga mai isi punaoa i totonu, ao faatulaga le faʻamatalaga avanoa.

Lesona: Faʻafefea ona fai se itulau ile Upu

E tupu foʻi na o lou manaʻomia o le vaʻaia o itulau ao taofi le uluaʻi faʻaliliuga o tusitusiga ma le faʻatulagaga o isi itulau uma i totonu o le pepa. O le a matou faamatalaina pe faapefea ona faia lenei mea i lalo.

Lesona: Faʻafefea ona kopi se laulau i le Upu

O le tali sili ona faigofie i se tulaga pe a talafeagai ai le suia o pepa i totonu o le Upu i totonu o le Upu o le tipi ese lea o le pepa muamua (itulau) ma faʻapipiʻi loa i le maea ai o le pepa lona lua, lea e avea ma muamua.

1. Faʻaaogaina o le kiore, filifili mea o loʻo i le muamua o itulau e lua e te manaʻo e vaeluaina.

2. Kiliki "Ctrl + X" (au "Oti").

3. Tuu le mala i le laina i le taimi lava e sosoo ai ma le itulau lona lua (lea e tatau ona muamua).

4. Kiliki "Ctrl + V" ("Pasita").

5. O lea o le a vaeluaina itulau. Afai oi ai i le va oi latou se laina faaopoopo, tuu le mala i luga o ia ma kiliki le ki "Aveesea" poʻo "BackSpace".

Lesona: Faʻafefea ona suia le laina laina i le Upu

I le auala, i le auala lava lea e tasi, e le gata ina mafai ona vaʻaia itulau, ae o loʻo faʻaaogaina foi le mau mai le tasi nofoaga o le pepa i le isi, pe tuʻuina foi i se isi pepa poʻo se isi polokalama.

Lesona: Faʻafefea ona tuʻuina se laulau Upu i se faʻamatalaga

    Motugaafa: Afai o le tusiga e te manaʻo e faapipii i se isi nofoaga o le pepa poʻo se isi polokalame e tatau ona tumau i lona tulaga, nai lo le "Cut" command ("Ctrl + X") faʻaaoga pe a uma le faʻatulagaga o filifiliga "Kopi" ("Ctrl + C").

O le mea uma lava, o lenei ua sili atu lou iloa e uiga i avanoa o le Upu. Faʻamatalaga mai lenei tusiga, na e aʻoaʻo ai pe faapefea ona vaʻai itulau i se pepa. Matou te moomoo ia e manuia i le atinaʻe atili o lenei polokalama sili atu mai Microsoft.