Opa browser tabs: auala faʻatau atu

Faailoga tusi - o se mea faigaluega lelei lea mo le vave ona oʻo atu i na saite na faʻalogo iai le tagata faʻalogo muamua. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, ua matua faasaoina le taimi i le sailia o nei 'upega tafaʻilagi. Ae, o nisi taimi e te manaʻomia le fesiitaiga o maka tusi i se isi masini komepiuta. Mo lenei, o le faʻataʻitaʻiga mo faʻasalalauga faʻatauvaʻavaʻavaʻavale mai le 'upega tafaʻilagi o lo oi ai o loʻo faia. Sei o tatou mafaufau i le auala e auina atu ai tusiʻitusi i Opera.

Faʻatau atu ma faʻaopoopoga

E pei ona i ai, o lomiga fou o le Opera browser i luga ole masini Chromium e leai ni meafaigaluega na fausia mo le auina atu o tusi tusi. O le mea lea, e tatau ona tatou liliu atu i faʻasalalauga lona tolu.

O se tasi o faʻaopoopoga talafeagai ma galuega tutusa o le faʻaopoopoga lea o "Faʻailoga ma Faʻataulaga".

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi, alu i le autu autu "Faʻaleleia faʻaopoopoga".

A maeʻa lena mea, e toe faʻafeiloaia e le masini le tagata faʻaaoga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a Extra extension. Ulufale i le fesili "Faʻailoga ma Faʻataulaga" i totonu o le pepa sailiiliga o le saite, ma lolomi i le Inisi ulufale i luga o le komepiuta.

Iʻuga o taunuuga o suʻesuʻega alu i le itulau o le uluaʻi iuga.

O se faʻamatalaga lautele e uiga i le faʻaopoopoga i le Igilisi. O le isi, kiliki i le laulu lanu meamata lapopoa "Faʻaopoopo i le Opera".

A maeʻa lena, o le ki e suia le lanu i le samasama, ma amata le faʻatulagaina o le faʻaopoopoga.

A maeʻa le faʻapipiʻi, ona toe maua lea o le lanu meamata, ma o le upu "Installed" o loʻo faʻaalia i luga, ma o le alalaupapa mo le "Faʻailoga ma Faʻatauga" o loʻo i luga o le meafaigaluega. Ina ia mafai ai ona faʻaauau le faagasologa o tusi tusitusi faʻatau atu, kiliki i luga o lenei ala.

O le "Atigāmuta Faʻamatalaga ma Faʻataulaga" faʻalautele le atinaʻe atinaʻe

E tatau ona tatou sailia ia tusi tusi o le Opera. E taʻua o tusi tusi, ma e leai se faʻaopoopoga. O lenei faila o loʻo i le faʻailoga o le Opera. Ae, e faalagolago i le faʻaogaina o le polokalama ma le faʻaaogaina o tagata, e ono eseese le tuatusi o le tuatusi. Ina ia maua le ala sao i le faʻailoga, tatala le menu Opera, ma alu i le "About" mea.

A o leʻi tatalaina i maʻua se faamalama ma faʻamatalaga e uiga i le masini. Faatasi ai ma i latou, o loʻo matou sailia le auala i le fafautusi faatasi ai ma le talaaga o le Opera. E masani lava e pei o lenei: C: Tagata faʻakamahi (igoa faʻapitoa) AppData Roaming Opera Software Opera Stable.

Ona, kiliki i le "Filifili File" i le "Faʻamatalaga ma Faʻatauga" Faʻamatalaga lautele.

O se faamalama e tatalaina i le mea e tatau ona tatou filifilia ai se faila faila. Alu i le faila o tusi tusi i luga o le ala na matou aoaoina i luga, filifili ai, ma kiliki i le "Tatala" le faamau.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le igoa o le faila o loʻo aliali mai i le itulau "Faʻamatalaga ma Faʻatauga". O lenei kiliki i luga o le "Export" button.

E auina atu le faila i le html i le pusa o le Opera download, lea ua faʻapipiʻiina e ala i le le mafai. Alu i lenei faila, e mafai ona e kiliki i luga o lona uiga i le tulaga o le download a le window pop-up.

I le lumanaʻi, e mafai ona faʻafeiloaia lenei faila manava i soʻo se isi lava komepiuta e lagolagoina le ulufale mai i le html.

Faʻatau atu i fafo

E mafai foi ona e auina atu ma le lima le faila o le tusi lakapi. E ui lava, o lenei faiga e taua o le auina atu i fafo e ala i feagaiga. Matou te o ma le fesoasoani a soʻo se faila faila i le tusi o le Opera profile, o le ala matou te maua mai luga. Filifili le faila o le tusi tusi, ma kopi i se komepiuta flash flash, po o soʻo se isi lava pusa i luga o lau puʻupuʻu.

O lea e mafai ona e fai mai o le a matou auina atu i fafo tusi tusi. O le mea moni, o le a le mafai ona faaulufale atu sea faila i le isi masini o le Opera, e ala foi i le fesiitaiga faaletino.

Faailoga tusi o oloa auina ese atu i le matutua o Opera

Ae o le tuai o le Opera browser versions (e oo atu i le 12.18 aofia ai) e faavae i luga o le masini Presto ei ai a latou lava meafaigaluega mo le auina atu o tusi tusi. Mafaufau i le mea moni o nisi tagata e faaaogaina le faʻaaogaina o lenei ituaiga upega tafaʻilagi, ia tatou malamalama i le auala e faatino ai le auina atu i fafo.

Muamua, tatala le lisi autū o le Opera, ona e tufaina lea o mea "Faailoga tusi" ma le "Pulea tusi tusi ...". E mafai foi ona e taina le kesi piano kesi Ctrl + Shift + B.

Ae tatou te leʻi tatalaina le vaega o le pulega o faailoga tusi. E lagolagoina e le masini ni filifiliga se lua mo tusi tusitusi e auina ese atu - i le faatulagaga adr (faatulagaga i totonu), ma i le faatulagaga html lautele.

Ina ia auina atu i le adr format, kiliki i le faila faila ma filifili le mea "Export Opera bookmarks ...".

A maeʻa lena, e tatalaina se faamalama lea e te manaʻomia e fuafua ai le faʻasalalauga pe o fea e faʻaolaina ai le faila auina ese atu, ma ulufale i se igoa faʻamaonia. Ona, kiliki le ki.

Faailoga tusi o oloa auina ese atu i le faatulagaga o le adr. O lenei faila e mafai ona faʻaulu mai i se isi kopi o le Opera o loʻo faʻaaoga i luga ole masini Presto.

E faʻapea foʻi, le faʻatau atu o faʻamaufaʻailoga i le HTML format. Kiliki le ki "File", ona filifili lea o le aitema "Avea atu e pei o HTML ...".

O se faamalama ua tatalaina i le mea e filifili ai e le tagata le nofoaga o le faila auina ese atu ma lona igoa. Ma, e tatau ona e kiliki i le "Save" button.

E le pei o le metotia muamua, pe a faasao tusi tusi i le faatulagaga html, e mafai ona faaulufale mai i le tele o ituaiga o sailiga faaonaponei i le lumanai.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e ui lava i le mea moni e le o vaʻaia e le au atinaʻe le maua o meafaigaluega mo le faʻatau atu tusi tusi mai le faʻaonapo nei o le browser o le Opera, o lenei faiga e mafai ona faia e faʻaaogaina ai ni metotia e le faʻaaogaina. I faʻamaumauga sili atu o Opera, o lenei uiga na aofia ai i totonu o le lisi o le sailiga o loʻo fausia i totonu o galuega.