Numera numera o avetaavale - pe faʻapefea ona faʻaaogaina lona faʻamaoniga (i le Windows 10)

Le aso lelei.

O avetaʻavale faʻaonapo nei e masani lava ona o mai i se saini komepiuta, lea e tatau ona faʻaitiitia ai mea sese ma faafitauli pe a faʻapipiʻi se avetaʻavale (i le mataupu faavae, se manatu lelei Microsoft). Ae masani lava e tatau ona faʻapipiʻi pe o se avetaʻavale tuai e leai se saini numera, poʻo se avetaavale na atiae e nisi "tufuga".

Ae i lenei tulaga, o le a toe faʻafoi e Windows se mea sese, se mea faapenei:

"O le saini numera o avetaavale e manaʻomia mo lenei masini e le mafai ona faʻamaonia I le taimi na suia mulimuli ai le masini po o le masini komepiuta, e mafai ona faʻapipiʻiina se faila ua sainia pe faʻamaonia po o se polokalama leaga e le masani ai (Code 52)."

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi se avetaʻavale, e tatau ona e faʻamaonia le avetaavale o faʻamaumauga o saini numera. E faʻapefea ona fai lenei mea ma o le a talanoaina i lenei tusiga. O lea ...

E taua! A e faʻamaloina se saini komepiuta - oe faateleina le aʻafiaga o le faʻamaʻiina o lau PC i faʻamalosi, poʻo le tuʻuina o avetaʻavale e mafai ona faʻaleagaina lau Windows OS. Faaaoga lenei filifiliga mo na avetaavale e te mautinoa.

Faʻamalo le faʻamaoniga o saini e ala i le faʻataʻitaʻiga o le faiga faʻavae a le kulupu

Atonu o le filifiliga sili lea ona faigofie. Pau lava le tulaga o lau Windows 10 OS e le tatau ona avea ma se mea e solo i lalo (mo se faʻataʻitaʻiga, e le o iai i le fale o lenei filifiliga, aʻo iai i le PRO o loʻo i ai).

Mafaufau i le faatulagaga i le faasologa.

1. Muamua tatala le faamalama Matala ma se tuufaatasiga o faamau. WIN + R.

2. I le isi itu, ulufale i le poloaiga "gpedit.msc" (e aunoa ma ni upusii!) Ma lolomi Enter (see screenshot below).

3. O le isi, tatala le lisi o loʻo i lalo: Faʻasaʻoina o le Faʻatonu / Faʻataʻitaʻiga Faʻatonu / Faʻatonuina / Faʻatonuina Taʻavale.

I lenei laupepa, o le a maua le avanoa e faʻamaonia ai saini numera (silasila i le ataata i lalo). E tatau ona e tatalaina lenei faamalama.

Faʻamaufaʻailogaina le saini numera - setiina (faʻaaogaina).

4. I le faamalama o le faatulagaga, ia mafai ai ona filifili le "Faiva", ona faasaʻo lea o faatulagaga ma toe amata le PC.

O le mea lea, i le suia o tulaga i le faatonu o le faigamalo i le lotoifale, e tatau i le Windows 10 ona taofi le siakiina o le saini numera ma e mafai ona faigofie ona faʻaeʻeina soo se avetaʻavale ...

E ala mai i filifiliga faʻapitoa e sau ai

Ina ia vaʻai i nei faʻaipoʻa, o le a manaʻomia e le komipiuta ona toe amataina i nisi o tuʻutuʻuga ...

Muamua, ulu i totonu o le Windows 10 tulaga (faʻaaliga ata i lalo).

Le lisi START i le Windows 10.

O le isi, tatala le vaega "Faʻafou ma le Puipuiga."

A maeʻa, tatala le "Toe Faʻafoisia" le vaega.

I lenei palakalafa e tatau ona i ai se faamau "Toe amata nei" (mo le filifiliga o se filifiliga faapitoa o le ato, vaʻai le faʻamalamalamaga i lalo).

Ma le isi, alu i le ala lenei:

Diagnostics-> Faʻasalalau maualuga-> Faʻamaumauga parakalafa-> (Sosu, faʻasalaga le kiliva o le kiliva, faʻamalamalama i lalo).

A maeʻa ona toe amata le komipiuta, e tatau ona faʻaalia se lisi mo le filifilia o filifiliga, lea e mafai ona e faʻamaʻaina i totonu o le Windows 10. Faatasi ai ma isi, o le ai ai se tulaga e leai se faʻamaoniga faʻamaonia numera. O lenei faiga e numera 7.

Ina ia faʻaaogaina - ia na o le lolomiina o le F7 (po o le numera 7).

Le isi, o le Windows 10 e tatau ona taʻavale ma taʻiala talafeagai ma e mafai ona faigofie ona faʻaeʻe le avetaʻavale "toeaina".

PS

E mafai foi ona e faʻamaonia le faʻamaoniga o saini e ala i le laina o le poloaiga. Ae mo lenei mea, e tatau ona e taofiofia muamua le "Fale Puipui" i le BIOS (e mafai ona e faitau e uiga i le auala e ulufale ai i lenei tusiga: ona, a maeʻa toe toe faatuina, tatala le laina o le pule o le pule ma ulufale i ni nai poloaiga i le faasologa:

  • bcdedit.exe -toʻa faʻatonuina DISABLE_INTEGRITY_CHECKS
  • bcdedit.exe -mata TALIINA

A maeʻa le faʻaofiina o mea taʻitasi - e tatau ona foliga mai o le faʻauluuluga ua maeʻa manuia. O le a toe faʻafouina le polokalama ma faʻaauau le faʻaopoopoina o avetaavale. I le auala, e toe faʻafoʻi mai le faʻamaonia o le saini numera, ia tusia le poloaiga lenei i luga o le laina o le poloaiga (Ou te faatoese mo le tautoga 🙂 ): bcdedit.exe -set MANATUINA LE VAAIGA.

I lenei mea, o loʻo ia te aʻu mea uma, manuia ma vave faʻapipiʻi o Avetaʻavale!