Avidemux 2.7.0

Google Drive o se 'auʻaunaga i le initaneti e mafai ai e oe te teuina ituaiga o faila e mafai ona e tatalaina avanoa i soʻo se tagata faʻaaogaina. O le teuina o le kiliva Google Drive o loʻo i ai se maualuga maualuga o le malupuipuia ma le faʻamautuina. Google Disk o loʻo maua ai le mea aupito sili ona faigata ma le tele o le taimi e galulue ai ma faila. O le asō tatou te tilotilo pe faʻapefea ona faʻaaoga lenei tautua.

Google Drive e lauiloa mo le mea moni o faila na teuina i totonu e mafai ona faʻataʻitaʻia i le taimi moni. O le ae le manaʻomia le faʻaleleia ma maua au faila e ala i meli - o gaioiga uma o loʻo faia ia i latou o le a faia ma faʻapipiʻi tuusaʻo i luga o le pu.

Amataina ma Google Drive

Kiliki le faʻamaufaʻailoga faʻamau i luga o le Google homepage ma filifili le "Drive." O le a tuʻuina atu ia te oe le 15 GB o avanoa avanoa avanoa mo au faila. O le faʻateleina o le aofaiga e manaʻomia ai le totogiina.

Faitau atili e uiga i lenei i luga o la matou 'upega tafaʻilagi: Faʻafefea ona setiina se Google Account

Ae e te leʻi tatalaina se itulau o le a aofia ai pepa uma e te faaopoopo i le Google Drive. E taua le maitauina o le ai ai foi Pepa, Pepa ma Falafola na faia i ni Google faapitoa, ma faila mai le vaega Google Photos.

Faʻaopoopo se faila ile Google Drive

Ina ia faaopoopo se faila, kiliki i le Foafoaga. E mafai ona e fatuina se fausaga faʻapipiʻi i luga o le pu. O se faila fou e faia i le kilikiina o le "Lautusi". Kiliki Upload Faʻasalalau ma filifili pepa e te manaʻo e faʻaopopo i le disk. Faʻaaogaina o talosaga mai Google, e mafai loa ona e faia Forms, Tables, Documents, Drawings, faʻaaoga le Moqaps auaunaga poʻo le faaopoopoina o isi tusi talosaga.

Failautusi avanoa

O le kiliki i luga o le "Available for me", o le a e vaʻai i se lisi o faila o isi tagata faʻaoga i ai e mafai ona e mauaina. E mafai foi ona faaopoopoina i lau disk. Ina ia faia lenei mea, filifili le faila ma kiliki le "Faaopoopo i laʻu disk" icon.

Faʻamatalaga Faʻasalalau

Kiliki i luga o le "Enable access by reference" icon. I le isi laasaga, kiliki "Faʻamatalaga Avanoa".

Filifili le galuega o le a avanoa mo tagata e mauaina le fesoʻotaʻiga - silasila, faʻasaʻo pe faʻamatala. Kiliki Faauma. O le sootaga mai lenei faamalama e mafai ona kopiina ma auina atu i tagata e faaaogaina.

Isi filifiliga mo le galulue faatasi ma faila i Google Drive

A maeʻa le filifilia o le faila, kiliki i luga o le inisiua ma ni togi se tolu. I lenei lisi, e mafai ona e filifilia se tusi talosaga e tatala ai le faila, fatuina se kopi, download i lau komepiuta. E mafai foi ona e siiina le disk i lau komepiuta ma faʻafetaui lelei faila.

O iinei, o vaega autu o Google Disk. Faʻaaogaina, o le ae mauaina le tele o galuega eseese mo le sili atu galuega talafeagai ma faila i le teuina o le ao.