Faʻafouina o plug-ins i Opera: o se aotelega o auala eseese

O plug-in i le Opera browser o vaega faaopoopo ia, o le galuega e masani ona tatou le vaaia i mata le lava, ae, e ui i lea, e tumau pea le taua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fesoasoani a le Flash Player faʻapitoa e vaʻaia le vitio e ala i se masini komepiuta i le tele o auaunaga vitio. Ae i le taimi lava e tasi, o plugins o se tasi o nofoaga pito sili ona vaivai i le saogalemu o le initaneti. Ina ia latou galulue saʻo, ma ia puipuia e pei ona mafai ai mai le faʻaleleia atili o viral ma isi taufaʻatau, e tatau ona faʻafouina taimi uma i plugins. Sei o tatou sailia po oa ni auala e mafai ai ona e faia i le browser o le Opera.

Faʻafou le plug-ins i lomiga fou o Opera

I lomiga faʻaonapo nei o le browser o le Opera, i le maeʻa ai o le 12 tausaga, o loʻo galue i le chromium / blink / webKit engine, e leai se avanoa e mafai ai ona faʻatautaia le faʻaogaina o plug-ins, talu ai ua toe faʻafouina aunoa ma le faʻaogaina o tagata. E toe faʻaleleia pupuʻu pe a manaʻomia i tua.

Faʻamaumauga o le faʻaaogaina o faʻaoga taʻitasi

Ae ui i lea, e mafai lava ona faʻafouina faʻaletino faʻaletino taʻitasi pe'ā manaʻomia, e ui lava e le manaʻomia. Ae ui i lea, e le faʻaaogaina i le tele o plugini, ae na o na o loʻo lafoina i nofoaga taʻitasi, mo se faʻataʻitaʻiga, e pei o Adobe Flash Player.

O le faʻafouina o le Adobe Flash Player mo le Opera, faʻapea foʻi ma isi elemene o lenei ituaiga, e mafai ona faia i le na o le sii mai ma le faʻapipiʻiina o le kopi fou e aunoa ma le tatalaina o le masini. O le mea lea, o le faʻamatalaga lata mai o le a le tupu faʻafuasei, ae ma le lima.

Afai e te manaʻo e faʻafouina le lima o le Flash Player i le lima, ona i ai lea i le vaega o le Pulea o le Igoa o le igoa e tasi i le Lisi o Faʻamaumauga e mafai ai ona e faʻasalalau aʻo lei tuʻuina le faʻafouga. E mafai foi ona e faʻafitia faʻamautu faʻapitoa i le lautele. Ae, o lenei avanoa o se tuusaunoaga faʻapitoa mo lenei plugin.

Faʻaleleia masini i luga atu o tagata matutua o Opera

I luga o le matutua o le Opera browser (e oo i le 12), lea na galue i luga o le masini Presto, na mafai ona faʻafouina faʻalelei uma plug-ins. O le tele o tagata e le o faanatinati e faʻaleleia le fou o le Opera, e pei ona faʻaaogaina i le masini Presto, seʻi o tatou mafaufau pe faʻafefea ona faʻafouina masini i luga o lenei ituaiga masini.

Mo le faʻafouina o plugini i luga o suʻesuʻega matutua, muamua lava, e tatau ona e alu i le vaega o plugins. Ina ia faia lenei mea, ulufale le opera: plugins i le tuatusi o le upega tafailagi, ma alu i lenei tuatusi.

E tatala le pulelaa i luma oi matou. I le pito i luga o le itulau kiliki i le faamau "Faʻafou plugini".

A maeʻa lenei gaioiga, o le a toe faʻafouina faʻapipiʻi i tua.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e oʻo lava i le tuai o le Opera, o le faʻagasologa mo le faʻafouina o plugins o le elemene. O le lomiga lata mai o le suʻega e le o faʻamaonia ai le auai o le tagata i le faagasologa o le faʻafouina, talu ai o faʻatinoga uma e faia uma lava.