Suʻe le A4 itulau i le A5 i MS Word

O le faʻamautuina o le seleseleina o mea eseese laupepa e faia i polokalama faʻapitoa, lea e fesoasoani i le faia o mea lelei uma ma sefe tele le taimi i lenei galuega. Ua matou tuufaatasia se lisi laitiiti lea na filifilia ai sui o ia ituaiga masini komepiuta mo oe.

Matai 2

"Master 2" e maua ai e tagata faʻapitoa ni avanoa sili e le gata i le tusia o le seleselega, ae faʻapea foʻi i le faʻatinoina o pisinisi. O le tele-user mode o loʻo lagolagoina, faʻavasegaina ma faʻatulagaga o faʻamatalaga faʻamatalaga o loʻo i ai, o faʻamaumauga i luga o meafaitino ma sui auai ua faʻaolaina.

O le faʻatinoga o le fale teu oloa o le a fesoasoani i taimi uma e nofouta ai i le totoe o le aofaiga o mea. O loʻo i ai se tufatufaina i luga o le laulau, pe a fai o loʻo i ai faʻatonuga, faʻatulagaga ma faʻamaumauga, o loʻo maua uma faʻamatalaga i le pule mo le matamataina ma le faasaʻoina. "Master 2" e tele mea e fausia, o se tasi oi latou e tufatufaina atu e aunoa ma se totogi ma e avanoa mo le siiina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia.

Download Master 2

Tipiina 3

O lenei sui ma se tele o meafaitino ma vaega e sili ona talafeagai mo le faʻaaogaina e le tagata lava ia. O le seleseleina ua sili ona lelei, o le a na o le tagata e faaaogaina e tatau ona ulu i le tulaga manaomia, filifili mea e faaaoga ma faʻamautu ai isi faʻaopoopo, pe a manaʻomia.

O le tipi 3 ua maua ai e tagata faaaoga le tomai e faʻaaoga ai faila mai isi polokalama, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻaaogaina vaega o lo o faʻaaogaina mai le AutoCAD. I le faaopoopo atu, lagolagoina e le ata vaaia.

Tipiina le Taunuuga 3

Astra tatala

"A Cut Cut" i le tele e mafai ona faafaigofieina ai le faagasologa o le tipi. Na pau lava le mea e tatau ona e faia o le utaina o vaega, faʻamaonia o latou lapoa ma faʻatali seʻia oʻo ina faʻapipiʻiina le pepa tipi. O faʻasalalau faʻasalalau tolu ma faʻasalalau o meaafale ma isi mea faitino e talafeagai mo le seleseleina i lenei auala ua lagolagoina.

Matou te fautua atu e faʻalogo lelei i le i ai o pepa faʻapipiʻi. Ua mamanuina ma fausia i le faagasologa o le poloketi. Vaʻai alu i le lisi talafeagai pe a manaʻomia, ma lolomiina soʻo se pepa.

Tatala Astra Open

I luga o le Initaneti, e tele polokalame e faia ai taga tutusa e pei o sui o la tatou tusiga, ae latou te kopiina e le tasi le isi. Na matou taumafai e filifili le telefoni sili ona lelei ma maualuga.