Liliuina o vaega ninii o le siʻosiʻomaga i tagata masani e faʻaaoga ai se calculate i le initaneti

E tele ni polokalama e mafai ai e oe ona fesuiai faila i luga o se fesoʻotaʻiga Direct Connect (DC) p2p. O se tasi o sili ona lauiloa o nei mea ua manatu e avea ma punaoa tatala punaoa ma Strong DS ++.

O le faavae o le polokalama StrongDC ++ o le totonugalemu lea o le isi fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga faila o Fesoʻotaʻiga Tuʻatasi - DC ++. Ae, e le pei o lona muamua, o le Strong DS ++ code code program ua sili atu ona alualu i luma. I le isi itu, o le polokalama StrongDC ++ na avea ma faavae mo le faia o RSX ++, FlylinkDC ++, ApexDC ++, AirDC ++ ma StrongDC ++ SQLite.

Faʻapipiina o faila

O le galuega autu a le polokalama StrongDC ++ o le siiina lea o faila i le komepiuta a le tagata o tausia. O le siiina mai o anotusi e faia mai faʻamalosi a isi tagata faʻaogaina, lea e fesoʻotaʻi atu i le lava tele (server) o le fesoʻotaiga DC i le polokalame. O le avanoa e maua ai faila o soʻo se faatulagaga (vitio, musika, pepa, ma isi).

Faʻafetai i le faʻaleleia atili o le tulafono, o le siʻiina e tupu i se vave maualuga nai lo le faʻaaogaina o le DC ++. Ae le gata i lea, na o le bandwidth o auala o le Initaneti e mafai ona avea o se tapulaa i le saoasaoa o le siiina mai o faila. E mafai ona e faʻafetaui le saoasaoa o le siiina. E maua ai foi mo le taofiga o le tuai ona faʻafeiloaʻi.

E lagolagoina e le polokalame le siiina o faila e tele i le taimi e tasi, faʻapea foi ma le mafai ona faʻapipiʻi vaega mai faila mai isi punaoa. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻateleina le saoasaoa o le siiina.

E mafai ona e siiina e le gata ia faila taitoatasi, ae o lisi uma (faila).

Tuuina atu o tufatufa

O se tasi o tulaga autu o loʻo faʻaalia ai le tele o faʻasalalauga i tagata e mananao e sii mai faila e auala mai ia i latou, o le tuʻuina atu lea o avanoa i se aofaiga o mataupu o loʻo teuina i luga o le mamafa o latou komepiuta. Ole mataupu autu lenei o le failaina o faila.

Ina ia mafai ona faatulaga le tufatufaina atu o faila mai lana lava komepiuta, e tatau i le tagata e faaaogaina le polokalama ona tufatufa atu ia pepa (tatala avanoa), o mea o loʻo ia saunia e tuʻuina atu i isi tagata o loʻo iai le fesoʻotaiga.

E mafai foi ona e tufatufaina faila lea e leʻi maua atoa.

Suʻesuʻega o mea

O le polokalame StrongDC ++ ua faatulagaina le faigofie o suʻesuʻega i totonu o le 'upega tafaʻilagi. O le sailiga e mafai ona faʻatinoina e le gata i le igoa, ae faʻapea foi i le ituaiga o le faila, faapea foi ma ni motu faapitoa.

Fesootaiga i le va o tagata faaaoga

E pei foi o isi polokalame o le Network Connect Connect, o le malosi DS ++ talosaga e maua ai le tele o avanoa mo fesoʻotaʻiga i le va o tagata faʻaoga i le ituaiga o talanoaga. O le faagasologa o fesoʻotaʻiga lava ia e faia i totonu o motu.

Ina ia mafai ona fesoʻotai ma sili atu le faigofie ma sili atu le malie, o loʻo tele lava le numera o faʻataʻitaʻiga o loʻo fausia i le malosi o le PowerDC ++. O loʻo i ai foi se galuega siaki siaki.

Faʻapitoa o le StrongDC ++

  1. Telefoni faʻaliliuga maualuga e faʻatusatusa i isi faʻagasolo fesoʻotaiga o fesoʻotaʻiga faila faila DC
  2. O le polokalama e matuai saoloto lava;
  3. StrongDC ++ ei ai le numera o punaoa tatala.

Le mautonu le malosiDC ++

  1. Le leai o se gagana Rusia i le lomiga aloaia o le polokalama;
  2. Galulue faʻatasi i le 'upega tafaʻilagi.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le polokalama StrongDC ++ o se isi laasaga i le faʻalauteleina o le faigofie o fesoʻotaʻiga ma fefaʻasoaaiga o faila i le va o tagata faʻapipiʻi i le faila faila Direct Connect. O lenei tusi e faigofie ai le faʻatupeina o mea e sili atu nai lo lona tuusaʻo muamua - DC ++ polokalame.

Faʻalogo malosi DS ++ mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

DC ++ eMule SpeedConnect Internet Accelerator Faʻasologa meli meli

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
StrongDC ++ o se tagata faʻatau mo le fesuiaiga o faila ma pepa tusia i p2p peer-to-peerise ma Direct Connect fesoʻotaiga, lea e galue e tusa ai ma le mataupu o le fetufaaʻi o mea.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: BigMuscle
Tau: Faʻatau
Toa: 6 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.42