Matou te liliuina ata o VKontakte

E masani lava i fesoʻotaʻiga faʻasalalau, e aofia ai le VKontakte site, e tatau ai ona lesitala nisi faʻamatalaga mo nisi faʻamoemoega. E tele faafitauli e mafai ona tulaʻi mai i lenei mea, talu ai o faʻauluuluga fou e manaʻomia ai se isi numera telefoni. I le gasologa o lenei tusiga, o le a matou faʻamatalaina le tele o nuances o le resitalaina o le itulau lona lua o VK.

Fausia se tala lona lua VK

I le taimi nei, soʻo se metotia o le lesitalaina o VKontakte e le mafai ona faʻatino e aunoa ma se telefoni. I lenei itu, o nei mea uma e lua, o le auala e faʻapipiʻi ai i le mea lava e tasi. I lenei tulaga, e ui lava i le le lava o se numera manaomia, o se taunuuga, e te maua se faʻamatalaga atoa.

Filifiliga 1: Faʻamaumauga o le resitaraina

O le auala muamua o le resitalaina o le alu ese atu lea o le teugatupe tuai ma faʻaaoga le faatulagaga masani i le itulau autu o VKontakte. Ina ia fatuina se talaaga fou, o le ae manaʻomia se numera telefoni e tulaga ese i totonu o le 'upega tafaʻilagi o loʻo fesiligia. O le faagasologa atoa na faʻamatalaina e i matou i se isi tusitusiga i luga o le faʻataʻitaʻiga o le pepa. "Faamauina vave", faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o le Facebook social networking.

Faitau atili: Auala e fatu ai se itulau i luga o le VK

E mafai ona e taumafai e taʻu mai le numera o le telefoni mai lau itulau autu, ma, afai e le mafai ona faʻalogo, toe faʻafou i le faʻailoga fou. Ae ui i lea, ina ia aua nei le maua le avanoa i le talaaga autu, o le ae manaomia le faaopoopoina o se imeli ile tuatusi autu.

Manatua: O le numera o taumafaiga e toe fesuiaʻi numera e matua tapulaa!

Vaʻai foi: Faʻapefea ona tatala le Meli mai le VK itulau

Filifiliga 2: Faamauina e ala i le valaaulia

I lenei auala, e pei foi o le muamua, e te manaʻomia se numera telefoni feaveai e leʻi nonoa i isi itulau VK. I le taimi lava e tasi, o le resitaraina e toetoe lava tutusa lelei ma le faʻasalalauga faʻatalanoa ma ni faʻafitauli i luga o le mafai ona vave faʻafefe i le va o itulau.

Manatua: I le taimi muamua, e mafai ona e lesitala e aunoa ma se telefoni, ae o lenei ua poloka nei metotia.

  1. Tatala le vaega "Uo" e ala atu i le lisi autu ma faʻafei i le lisi "Uo saili".
  2. I le itulau suʻesuʻe, kiliki "Valaaulia uo" i le itu taumatau o le mata.
  3. I le faamalama e tatala "Valaauliaina o se uo" Faʻamanino le tuatusi imeli poʻo numera telefoni o loʻo faʻaaoga i le lumanaʻi mo le faatagaga ma kiliki "Auina atu le Valaaulia". Matou te faʻaaoga le pusameli.
  4. Talu mai le numera o valaaulia e matua tapulaa, e tatau ona faʻamaonia le gaioiga e ala i le auina atu o se SMS poʻo PUSH faʻamatalaga i le masini feaveaʻi fesoʻotai.
  5. I le faʻaumaina o le faʻamaoniga e tuʻuina atu le valaaulia o loʻo lisiina atu Auina Atu o Valaaulia O le a faʻaalia se itulau fou. Ma e ui o lenei talaaga o le a tuʻuina atu i ai se faʻamatalaga uiga ese, e faʻaaogaina ai, o le ae manaomia le maeʻa o le faamauina e ala i le sosooina o se numera fou.
  6. Tatala le tusi na lafoina i lau telefoni poʻo le initaneti meli ma kiliki i le sooga. "Faʻaopoopo e pei o se Uo"ia faagasolo le faamaeaina o le faamauina.
  7. I le itulau e sosoo ai, pe a manaʻomia, suia le faʻamaumauga, faʻamaonia le aso fanau ma le itupa. Kiliki le ki "Faʻaauau le resitala"e ala i le faʻamaeʻaina o faʻamatalaga faʻamatalaga patino.
  8. Ulufale le numera telefoni ma faʻamaonia e SMS. A maeʻa lena, e tatau ona e faʻamaonia se faʻauluuta.

    A maeʻa le resitalaina, o le a tatalaina se itulau fou ma lau faʻamatalaga autu ua faʻaopopoina e avea o se uo.

    Manatua: A maeʻa le lesitalaina, soʻo se faʻamatalaga e tatau ona faʻaopoopo i le itulau e aloese ai mai le taofia o le faʻatautaia.

Matou te faʻamoemoe ua fesoasoani a matou faʻatonuga ia te oe i le resitalaina o le lua VK faʻamaumauga.

Faaiuga

E faaiʻuina ai le autu o le fatuina o faʻamatalaga VK faaopoopo o loʻo talanoaina i lenei tusiga. E mafai ona e faʻafesoʻotaʻia i matou i taimi uma i faʻamatalaga ma ni fesili atonu e ono tulaʻi mai i se isi auala.