Linux ls faʻatonuga faʻatonu

O nisi o tagata o loʻo lisiina le MSI o loʻo vaʻavaʻai mo avetaavale mo le N1996, ae e le o se mea lea mo soo se tasi. I le tusiga o aso nei, o le a matou vaʻavaʻai i lenei autu, taʻu mai le uiga o le N1996, ma taʻu atu ia te oe le auala e filifili ai polokalama mo lau motherboard.

Tikia ma faʻapipiʻi avetaʻavale mo le motherboard MSI

O le mea moni o le numera N1996 e le o se ata uma o le motherboard, ae na o le filifilia o le tulafono a le tagata faʻatau. E oo lava i sui o le kamupani na gauai atu i lenei mea ina ia le toe i ai ni fesili a le au oloa. Mai lenei mea e mafai ona tatou manatu e tatau ona suʻeina avetaavale mo se isi mamanu. O la tatou isi tusiga i luga o le fesoʻotaʻiga o loʻo i lalo o le a fesoasoani i le fuafuaina, ma o le a tatou vaʻavaʻai i filifiliga talafeagai mo le sailia ma le faʻapipiʻiina o le polokalama.

Faitau atili: Iloilo le faʻataʻitaʻiga o le laupapa

Metotia 1: O le ofisa MSI aloaia i le Initaneti

Muamua, matou te suʻesuʻeina le metotia sili ona lelei - o le siiina mai o faila mai le nofoaga aloaia. Ae ui i lea, e le faigofie, ona e manaʻomia le faʻapipiʻiina o polokalama eseese mo vaega taʻitasi o le laupapa, lea o le a tele se taimi. O le faʻaaogaina o lenei metotia, o le faʻamautinoa lea e te mauaina le faila lata mai, siaki ma fetaui i au masini. O le faagasologa o le sailia ma le faʻatauina o mea nei:

Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le MSI

  1. E ala i le fesoʻotaiga i luga pe ala i le ulufale atu i le tuatusi i soʻo se suʻesuʻega talafeagai, alu i le itulau autu o le 'upega tafaʻilagi a le MSI.
  2. Faʻatau i luga o le tusiga "Lagolago" ma kiliki i luga. I totonu o le lisi o pop-up, filifili "Manatu".
  3. E mafai ona e ulufale ma le lima i le ituaiga o masini, fausaga, sola ma le ata, ona e alu loa lea i le itulau ma faila uma e maua.
  4. Afai o le metotia ma le faʻaogaina o le tusi e foliga mai e faigata ma umi, ia faʻasaga le ata o lau laupapa i se laina faʻapitoa e suʻe ma filifili le mea talafeagai.
  5. Alu i le vaega "Avetaavale".
  6. Filifili nei lau masini komepiuta ma lona numera numera. E taua tele le faʻamaonia saʻo o lenei parakalafa, a leai o se faafitauli fesoʻotaʻi e mafai ona tutupu.
  7. Faʻateleina le vaega talafeagai o avetaavale poʻo, pe afai e te manaʻomia e sii uma mea, fai taʻitasi.
  8. Filifili le faila, faʻamau ma kiliki i le ala talafeagai e amata ai le download.
  9. Tatala le faʻailoga e sii i luga e ala i soʻo se mea e teu ai faamaumauga ma faʻatautaia le faila e faʻapipiʻi le polokalama i lau komipiuta.

Tagaʻi foʻi: Faʻamaumauga mo Windows

Matou te fautuaina e muamua ona e faʻapipiʻi avetaavale manaomia, ona toe toe faʻafoʻi lea o le PC ina ia faʻamalosia suiga ma faʻaoga lelei meafaigaluega.

Metotia 2: Faʻaaogaina le Update Utility

Ua amataina e MSI se tele o ituaiga komepiuta komepiuta, mai i kata vitio i musika taalo. E toetoe o a latou oloa uma e manaʻomia ona faʻapipiʻi avetaʻavale ma faʻafouina, o lea la o le fofo talafeagai o le faʻasaʻoina lea o latou lava aoga mo le faʻafouina o vaega taʻitasi. O le a ia fesoasoani ia te oe e sue faila i le laupapa.

Alu e download le MSI Live Update

  1. Alu i le Live Update download page, lea e mafai ai foi ona e aʻoaʻoina ia faʻavae o le faʻaaogaina.
  2. I luga o le tusi lesona o le tusiga lea "Download Live Update". Kiliki i luga e amata ai le downloadina o le polokalama.
  3. Faʻamoemoe le faʻaaogaina ma faʻagasolo i le faʻatulagaga faʻapipiʻi e ala i le kiliki i luga "Lisi".
  4. Filifili se avanoa talafeagai e teu ai ma siitia atu i le isi faʻamalama.
  5. Faatali mo le faʻapipiʻiina e maeʻa, ona ola Live Update. E mafai vave ona e amataina le numera, pe afai e fesootai le komepiuta i le Initaneti.
  6. Siaki faʻamatalaga e te manaʻo e faʻapipiʻi ma kiliki "Download".

I le maeʻa, ua fautuaina e toe amata le PC e faʻatoʻa faʻaopoopoina ma faʻagaoioia le galuega a le polokalama fou.

Metotia 3: Tomai Faʻatasi

Afai o le filifiliga muamua e le fetaui ia te oe ona o le manaʻomia e fai ma faʻapipiʻi faila ma le lua lona lua e le fetaui mo soʻo se mafuaʻaga, matou te fautuaina le gauai atu i polokalama faʻaopoopo. O ia polokalame o le a otometi lava ona faʻavasegaina meafaigaluega ma faʻafeiloaʻi avetaavale talafeagai e ala i le Initaneti. E tatau ona e faia na o aoaoga amata, ma o isi mea uma o le a faia ai le polokalama ua filifilia. E mafai ona e faamasani oe lava i sui sili ona lelei o nei tusi talosaga i isi a tatou mea i le sootaga i lalo.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

Taʻavale DriverPack Solution ma DriverMax ua manatu o se tasi o tagata lauiloa. Matou te fautuaina oe e tilotilo ia i latou, pe ae filifilia lenei metotia. Mo faʻamatalaga auiliili i le faʻaaogaina o nei polokalama, tagaʻi i isi a tatou tusiga i sootaga o loʻo i lalo.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution
Suʻe ma faʻapipiʻi avetaʻavale i le polokalame DriverMax

Metotia 4: Faʻamatalaga Faʻamatalaga

O vaega taʻitasi o le motherboard e tuʻuina atu lona lava numera tulaga ese. Faʻafetai atu ia te ia, e ala atu i le tolu-vaega auaunaga e mafai ona e siiina le avetaavale talafeagai. O le le lelei o lenei filifiliga o le mo vaega taʻitasi o le a manaʻomia ona e vaʻaia le iloagofie ma le downloadina o le polokalama, ae peitaʻi, o le auala lea e te maua ai le polokalama faigaluega. Faitau i lenei autu i le tusiga i le sootaga lenei.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 5: Faʻasinomaga Windows Function

Faʻatonuina o le polokalama Windows e mafai ai e oe ona sii mai ma faʻapipiʻi avetaavale mo masini talafeagai e aunoa ma ni tuatusi tolu ma ni polokalama. O lenei metotia e talafeagai i vaega o le motherboard. Faʻafeiloaʻi le faʻamatalaga auivi faʻatulagaga ma OS faʻapipiʻi meafaigaluega i isi mea mai le tusitala.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

I luga, na matou taumafai e taʻu atu le tele e mafai ai e uiga i auala uma e maua ai mo le sailia ma le faʻapipiʻi o avetaavale mo le MSG motherboard. Matou te faʻamoemoe na matou faʻamatala manino atu le tulaga i le numera N1996, le faʻamatalaga o le meafaigaluega masini ma o lea e leai sau fesili e uiga i lenei mea.