Suʻe le avatar i Skype

O le avatar o se ata o se tagata faʻaaoga, poʻo se isi ata o loʻo avea ma se tasi o faailoga iloga autu i Skype. Faʻaalia le ata faʻamaonia o le tagata faʻaoga o loʻo i le pito i luga pito i luga o le faamalama o le tusi talosaga. Avatars o tagata na e faʻapipiʻi mai i ai o loʻo i le itu tauagavale o le polokalama. I le aluga o taimi, e mafai e tagata taʻitasi o loʻo i ai tala ona sui le avatar, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le faʻapipiʻiina o se ata fou, poʻo se ata e sili atu ona fetaui ma le lagona o loʻo i ai nei. O lenei ata o le a faʻaalia, e le gata ia te ia ma isi tagata faʻaoga i fesoʻotaʻiga. Sei o tatou aʻoaʻoina auala e suia ai le vaʻalele i Skype.

Suia le avatar i le Skype 8 ma luga

Muamua, seʻi o tatou mafaufau pe faʻafefea ona suia le ata o le faʻamatalaga i le faʻaaliga fou o le avefeʻau, e pei o Skype 8 ma luga.

  1. Kiliki i le avatar i le pito i luga o le itu tauagavale o le faamalama e alu i le faʻailoga faʻailoga.
  2. I le faamalama tatalaina mo le teuteuina o se ata, kiliki i luga o le ata.
  3. O se lisi o mea e tolu e tatalaina. Filifili se filifiliga "Tulei ata".
  4. I le faila o le faila e tatala ai le faitotoa, alu i le nofoaga o le ata na muai saunia po o le ata e te manaʻo e faʻafeiloai i lau Skype, filifili ma kiliki "Tatala".
  5. O le avatar o le a suia i le ata filifilia. O lea e mafai ona e tapunia le faʻailoga o faʻamaumauga.

Suʻe le avatar i le Skype 7 ma luga

Suiga o le avatar i le Skype 7 e faigofie foi. E le gata i lea, e le pei o le fou o le polokalama, e tele auala e suia ai le ata.

  1. Ina ia amata, kiliki lou igoa, lea o loʻo i le pito i luga o le pito i luga o le faamalama o le talosaga.
  2. Ma le isi, e mafai ona e tatalaina le vaega autu "Vaʻai"ma alu e tusi "Faamatalaga Patino". Pe na o le lolomiina o le autu autu i luga o le komepiuta Ctrl + I.
  3. I soʻo se tasi o mataupu e tolu o loʻo faʻamatalaina, o le a tatala le itulau mo le faʻataʻitaʻiaina o faʻamatalaga patino a le tagata. Ina ia suia le ata o le ata, kiliki i le faaupuga "Suia le avatar"lalo ifo o le ata.
  4. O le matala o le filifiliga vaʻa matala. E mafai ona e filifili mai ni punaoa se tolu:
    • Faaaoga se tasi o ata sa i ai muamua se avatar i Skype;
    • Filifili se ata i luga o le komepiuta o le komepiuta;
    • Ave se ata e faʻaaoga ai se webcam.

Faaaogaina o avatar muamua

Le auala pito sili ona faigofie e faʻapipiʻi ai se avatar na e faʻaaoga muamua.

  1. Ina ia faia lenei mea, faatoa tatau lava ona e kiliki i se tasi o ata o loʻo i lalo o le tusiga "O au ata muamua".
  2. Ona, kiliki le ki "Faaaoga lenei ata".
  3. Ma o le mea lena, ua faʻapipiʻi le avatar.

Filifili le ata mai le malo malo

  1. A e kilikiina se ki "Iloiloga"O se faamalama e tatalaina lea e mafai ona e filifilia ai soo se ata o loʻo i luga o le komepiuta o le komepiuta. Ae peitai, i le auala lava e tasi, e mafai ona e filifilia se faila i luga o soʻo se faʻasalalauga e mafai ona aveeseina (flash drive, out drive, etc.). O le ata i luga o le komepiuta poʻo le ala o faasalalauga, i le itu, e mafai ona sii mai mai le Initaneti, mea pueata, poʻo isi mea.
  2. A maeʻa ona e filifilia le ata fetaui, faigofie lava ona filifili ma kiliki le ki. "Tatala".
  3. E tutusa lelei ma le mataupu talu ai, kiliki i le faamau. "Faaaoga lenei ata".
  4. O lau avatar o le a vave suia i lenei ata.

Webcam photo

E le gata i lea, e mafai ona e ave saʻo oe lava ata i luga o se webcam.

  1. Muamua e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi ma seti se upega tafailagi i Skype.

    Afai ei ai ni kamela se tele, ona faia ai lea o le filifiliga o se tasi oi latou i se tulaga faʻapitoa.

  2. Ma, i se tulaga lelei, kiliki le ki. "Ave se ata".
  3. A maeʻa le ata, pei o taimi ua tuanai, kiliki le ki "Faaaoga lenei ata".
  4. Avatar suia i lau ata webcam.

Faʻatuina ata

Naʻo le faʻaaogaina o meafaigaluega e faʻaleleia i le Skype o le mafai lea e faʻalautele le tele o se ata. E mafai ona e faia lenei mea e ala i le tosoina o le sikuea agai i le taumatau (faʻaopoopoga) ma le tauagavale (faʻaitiitia). O sea avanoa e saunia i le taimi e te leʻi faʻaopoopoina le ata i le avatar.

Ae, afai e te manaʻo e fai se suiga sili atu ona matuia o le ata, ona o lea mea e te manaʻomia e teu ai le ata i le komepiuta o le komepiuta, ma faʻaaogaina i polokalame faʻapitoa teuteu.

Skype mobile version

O ē e faʻaaogaina masini feaveaʻi e faʻaaoga Android ma iOS, faʻaaogaina le Skype application i luga ia i latou, e faigofie foi ona suia a latou avatar. E le gata i lea, pe a faʻatusatusa i le faʻaonapo nei o le polokalame a le PC, o lana telelogic mobile e mafai ai ona e faia i ni auala se lua i le taimi e tasi. Manatunatu ia i latou taʻitasi.

Metotia 1: Ata Ata

Afai o lau telefoni ei ai se ata talafeagai pe na o se ata foi e te manao e seti e avea ma au avatar fou, e tatau ona e faia laasaga nei:

  1. I le lisi "Talitonuga" Mobile Skype, lea e fetaui ma oe pe ae amataina le talosaga, kiliki i luga o le ata o lau lava talaaga, i le ogatotonu o le luga o le pa.
  2. Faʻafesoʻotai lau ata oi ai nei ma luga o le lisi e faʻaalia, filifili le mea lona lua - "Tulei ata".
  3. O le a tatala le faila "Aoina"lea e mafai ai ona e mauaina ata mai le mea pueata. Filifili le mea e te manaʻo e faʻapipiʻi o se avatar. Afai o le ata o loʻo i se isi nofoaga, faʻalautele le lisi pa'ū i le pito i luga, filifili le tusi e manaʻomia, ona fai ai lea o le faila talafeagai.
  4. O le ata filifilia po o le ata o le a tatalaina mo le faʻamuamua. Filifili le vaega o le a faʻaalia saʻo e pei o se avatar, pe a manaʻomia, faʻaopopo i ai le tusiga, se fasi pepa poʻo se ata tusi ma se maka. Aʻo saunia le ata, kiliki le siaki siaki e faʻamaonia ai le filifiliga.
  5. O lau avatar i Skype o le a suia.

Metotia 2: Ata mai le mea pueata

Talu ai o telefoni uma ei ai se mea faitino ma Skype e mafai ai ona e faʻaaogaina e fesoʻotaʻi ai, e le o se mea e ofo ai e mafai ona e seti se ata moni e pei o se avatar. E faia lenei mea e pei o lenei:

  1. E pei ona i ai muamua, tatala le lisi o lau talaaga e ala i le taina o le avatar oi ai nei i le pito i luga. Ona kiliki lea i luga o le ata ma filifili i le lisi autu e aliali mai "Ave se ata".
  2. O le mea pueata faʻatautaia tuʻufaʻatasia i le Skype e tatala. I totonu, e mafai ona e liliuina le moliuila, liliu mai le pito i luma o le kamera i le telefoni autu ma vice versa, ma, o le mea moni, ave se ata.
  3. I le taunuuga o le ata, filifili le vaega o le a faʻaalia i totonu o le fanua avatar, ona kiliki lea o le siaki siaki e tuʻu ai.
  4. O le ata tuai o le talaaga o le a suia i le fou lea na e faia i le mea pueata.
  5. E pei lava o lena, e mafai ona e suia le avatar i le telefoni feaveai a le Skype e ala i le filifilia o se ata o loʻo i ai mai le faletusi o le telefoni poʻo le fatuina o se ata e faʻaaoga ai le mea pueata.

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le suia o avatars i Skype e le tatau ona mafua ai ni faigata faapitoa mo le tagata faʻaaogaina. E le gata i lea, o le pule o le teugatupe, i lana pule faitalia, e mafai ona filifilia se tasi o le tolu o fautuaga fautuaina o ata e mafai ona faʻaaoga e avea ma avatars.