Faʻasaʻoina o le tagata e faʻaaoga i le Yandex.Mail

Talu ai nei, na faʻaolaina tele ai e Yandex le avanoa i luga o le Initaneti, fatuina o auaunaga manaia ma aoga tele. Faatasi ai ma i latou o loʻo i ai se tasi o matua ma sili ona manaʻomia i totonu o tagata faaaoga - Yandex. Meli. E uiga ia te ia ma o le a talanoaina.

Matou te poloka le tagata na faʻaaoga i Yandex. Meli

Soʻo se tasi e faʻaaogaina soʻo se i-meli o loʻo nofouta i se mea ofoofogia o se faasalalauga faalauiloa poʻo se imeli e le manaʻomia mai nisi nofoaga. Auina atu i latou i le faila Spam E le fesoasoani i taimi uma, ma i lenei tulaga, o le taofia o le tuatusi meli e sau i le laveai.

  1. E faaopoopo i ai imeli i Blacklist, i luga o le itulau autu o le tautua, kiliki i luga o le afi o le afi "Faʻatonu"ona filifili lea "Tulafono mo le gaosia o tusi".

  2. Ia faʻatumu le avanoa avanoa i le parakalafa Blacklistona faʻasaʻo ai lea o le faʻamatalaga ulufale i le kilikiina o le ki "Faaopoopo".

  3. A maeʻa ona e faaopoopoina tuatusi e le o manaʻomia i lenei lisi, o le a faʻaalia i lalo o le laina faila ina ia mafai ona e aveesea mai le lisi i le lumanaʻi.

O le taimi nei, o tusi mai i tuatusi imeli uma o loʻo afaina i faamatalaga le talafeagai o le a le toe i totonu o lau pusa meli.