E faʻapefea ona e iloa le pusa o le komepiuta (siakiina o batuna)

Lelei lelei

Ou te masalo o le a le sese aʻu pe a fai ou te fai atu o tagata komepiuta uma lava e vave ona mafaufau e uiga i le maa, poo le, i lona tulaga (tikeri o le leaga). I le lautele, mai le poto masani, e mafai ona ou fai atu o le toatele e amata ona fiafia ma fai ni fesili i luga o lenei autu pe a amata ona saoasaoa le maa (mo se faataitaiga, o se komepiuta e tamoe mo le itiiti ifo i le itula).

Ina ia iloa le ofuina o se komepiuta komepiuta e mafai ona taua i le tautua (pe mafai ona iloiloina i le fesoasoani a meafaigaluega faapitoa), ma faaaoga ni auala faigofie (o le a tatou iloiloina i lenei tusiga).

I le auala, e saili ai le tulaga o loʻo i ai nei i le puʻa, ia kiliki i luga o le afi i tafatafa o le uati.

Tulaga o le Battery Windows 8.

1. Siaki le malosi o le pene i le laina o le poloaiga

I le avea ai ma se metotia muamua, na ou filifili ai e filifili le filifiliga o le fuafuaina o le malosi o le batatiki e ala i le laina o le poloaiga (e leai, e aunoa ma le faaaogaina o polokalama lona tolu (i le auala, na ou siaki na o le Windows 7 ma le Windows 8)).

Mafaufau i laasaga uma i le faasologa.

1) Taufetuli le laina o le tulafono (i le Windows 7 e ala i le lisi START, i le Windows 8, e mafai ona e faʻaaogaina le kulupu Win + R, ona e ulufale lea i le cmd command ma lolomi Enter).

2) Alu i le poloaiga powercfg malosi ma lolomi Ulufale.

Afai ei ai sau savali (e pei o aʻu) o lena faʻatinoga e manaʻomia ai tulaga tau pulega, ona e manaʻomia lea e momoe le laina o le laina i lalo o le pule (e uiga i lenei i le isi laasaga).

O le mea e tatau ai, e tatau ona i ai se savali i luga o le polokalama, ona sosoo ai lea ma le 60 sekone. faia se lipoti.

3) Faʻafefea ona tamoe i le faʻasologa o le poloaiga e avea ma pule?

Faigofie lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le Windows 8, alu i le faamalama ma faʻaoga, ona kiliki lea i luga o le polokalame e manaʻomia, filifili le mea e tatala ai le mea i lalo o le pule (i le Windows 7, e mafai ona e alu i le lisi Faʻamatalaga: faʻa-kiliki i luga o le laina o le laina ma tafe i lalo o le pule).

4) Faʻatoa toe ulufale i le poloaiga powercfg malosi ma faatalitali.

E tusa o le minute mulimuli ane o le a tupu ai se lipoti. I loʻu tulaga, o le faiga na tuu ai i le: "C: Windows System32 energy-report.htm".

O lenei alu i lenei faila pe a fai o le lipoti, ona kopi lea i luga o le komepiuta ma tatala (i nisi tulaga, Windows poloka le tatalaina o faila mai le laupepa, o lea ou te fautuaina le kopiina o lenei faila i le galuega).

5) I le isi itu i le faila faila, matou te maua ai se laina faʻamatalaga e uiga i le pamu.

Matou te sili ona fiafia i laina mulimuli e lua.

Batiri: Faamatalaga o le Batig
Battery Code 25577 Samsung SDDELL XRDW248
Faʻamaumau Samsung SD
Telefoni numera 25577
Vailaau faʻamaʻi o le LION
Soifua umi 1
Faʻailoga 0
Tulaga gafatia 41440
Taumafaiga mulimuli mulimuli 41440

Fuafuaina le malosi o le maa - O le faavae lenei, o le gafatia muamua, lea ua faʻatulagaina e le tagata gaosi meaʻai. Aʻo faʻaaogaina le pu, o le a faʻaitiitia lona gafatia moni (o le tau faʻatusatusa o le a tutusa ma lenei tau).

Taumafaiga mulimuli - o lenei faʻaalia e atagia mai ai le malosiaga moni o le pipi i le taimi mulimuli o le moliaga.

O le fesili la, e faʻapefea ona e iloa le ofuina o se komepiuta komepiuta e iloa lelei nei laina e lua?

Faigofie lava. Faʻatau faʻatusatusa i le pasene e faʻaaoga ai le fua faʻatatau lenei: (41440-41440) / 41440 = 0 (o lona uiga, o le maualuga o le paʻu i laʻu faataitaiga 0%).

O le faʻataʻitaʻiga lona lua. Faapea ua i ai le totogi mulimuli mulimuli e tusa ma le 21440, ona: (41440-21440) / 41440 = 0.48 = 50% (o lona uiga o le maualuga o le pauna e tusa ma le 50%).

2. Aida 64 / fuaina o le tulaga o le tulaga

O le auala lona lua e sili atu ona faigofie (ia na o le kilikiina o le tasi i le polokalama Aida 64), ae manaʻomia le faʻatulagaga o lenei polokalama lava ia (faʻaopopo i ai, ua maeʻa le totogi).

AIDA 64

Upega tafaʻilagi: //www.aida64.com/

O se tasi o mea sili ona lelei mo le fuafuaina o uiga o le komepiuta. E mafai ona e mauaina toetoe lava o mea uma e uiga i se PC (poʻo le komepiuta): oa polokalame ua faʻapipiʻi, mea o loʻo i luga o le uta, oa meafaigaluega i totonu o le komepiuta, pe ua leva ona faʻafouina Bios mo le taimi umi, vevela vevela, ma isi.

E tasi le faʻamaonia aoga i lenei mea aoga - tuʻuina atu eletise. O le mea lea e mafai ona e suʻeina ai le tulaga o loʻo i ai nei.

Faʻafofoga muamua i faʻataʻitaʻiga e pei o le:

  • tulaga o le maa;
  • gafatia pe a faʻatumu atoa (e tatau ona tutusa le malosi o le igoa);
  • tikeri o le ofuina (saʻo 0%).

Ioe, o mea uma lava. Afai ei ai sau mea e faʻaopopo i luga o le autu - o le a ou matua faafetai.

O mea lelei uma!