Faʻafefea ona lafoina se ata i le Instagram mai se komepiuta

Instagram o se tapuni tapuni, ma o lea e leai ni tagata e le o faʻatauvaʻavaʻaina mo ia. E le gata i lea, o le sailiga mo le mafai e lolomiina ata i le instagram mai se komepiuta i luga o le Initaneti atonu o le a taʻitaʻia ai le mea moni e te downloadina masini e le manaʻomia i lau komepiuta.

Ae peitai, o le le lava o polokalame lona tolu mo le lauina o pepa e le o lona uiga e le mafai ona tatou faʻaaoga le lomiga aloaia o le talosaga e lolomia ai ata ma vitio i la tatou fafaga Instagram, auala e fai ai lenei mea ma o le a talanoaina. Faʻamatalaga (Me 2017): o se auala faigofie ma aloaia e faʻapipiʻi ai faʻasalalauga mai se komepiuta e ala i se masini komepiuta ua aliali mai.

Faʻapipiʻi i le Instagram mai se komepiuta poʻo se komepiuta e ala i se masini komepiuta

I le taimi muamua, i le saini i luga o lau faʻamatalaga Instagram i luga o le upega tafaʻilagi aloaia //www.instagram.com/ e le mafai ona e lafoina ata ma vitio, ae mafai ona e matamata i ata o isi tagata, faʻamatalaga, saofaga, fiafia ma isi galuega.

Amata mai ia Me 2017, pe a ulufale i le saite mai se masini feaveaʻi - o se laulau po o se telefoni, e mafai ona e faʻaopoopoina ata i instagram, e aunoa ma le faʻapipiʻiina o le talosaga talafeagai. O lenei uiga e mafai foi ona faʻaaoga mo le lolomiina mai se masini.

  1. Alu i lau sailiga (Google Chrome talafeagai, Yandex Browser, Edge, Opera) i le site Instagram.com ma saini lau tala. O laasaga nei e faʻamatalaina mo Google Chrome.
  2. Faʻasalalau Ctrl + Shift + I - faʻalauteleina le faʻamafanafanaga (e mafai foi ona e tatalaina i le kilikii-saʻo i soo se mea i luga o le itulau ma filifili "Vaavaai i le numera o mea," o le mea lava lea e tasi i le tele o tagata suʻesuʻe).
  3. I totonu o le faʻamafanafanaga a le tagata faufautua, kiliki i luga o le faʻaogaina o le faʻataʻitaʻiga o le masini feaveaʻi (papa ma le telefoni), ona i ai lea i luga o le laina pito i luga, faʻamaonia le masini e te fiafia i ai, fofo ma lau (ina ia faigofie ona matamata i le faʻaaogaina o le Instagram feed).
  4. I le taimi lava e maeʻa ai le laupepa po o le telefoni feaveai, o le a maua se ata faaopoopo i le Instagram matala (pe a le o iai, toe faafou le itulau). A e kilikiina, o le a mafai ona e filifilia faila i luga o lau komepiuta - na o le filifilia o se ata ma lolomiina e pei ona masani ai.

O se auala fou lea, e matua faafaigofie ai le galuega.

O le Instagram app mo le Windows 10

I le Windows 10 app store, e faigofie ona e maua le faʻaaogaina o le Instagram app mo lau komepiuta, komepiuta po o le papalama.

E ui i lea, o lenei talosaga e tasi le tapulaa le lelei: e mafai ai ona e faaopoopoina se ata pe afai e faapipiiina i luga o se laulau ma le Windows 10 (pe o se masini komepiuta ma se kamela mulimuli), mai se komepiuta po o se komepiuta e mafai ona e matamata i isi lomiga a tagata, faamatalaga e uiga ia i latou, i.

O le auala e faʻaaoga ai le Instagram application "mafaufau" i le mea o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le laulau i lena taimi, talu ai ona o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta, e le o iloa e au i lenei taimi i le taimi.

Faʻamatalaga: i le faʻamatalaga a le lipoti o Me 2017 Instagram mai le Faleteuoloa a le Ekalesia lomia le ata, pe afai e kopiina i le pusa o Images - Camera Album, ona kiliki lea o le faaputuga Instagram ma le kuki saʻo ma filifili le "New Publication".

Faʻafefea ona faʻaopoopo ata i instagram mai le komepiuta e faʻaaoga ai le telefoni feaveaʻi

Naʻo le faʻamaonia ma le lelei auala faigaluega mo aso nei o le faʻapipiʻiina o ata poʻo vitio i le instagram, i le na o se komepiuta - faʻaaoga le polokalama Android masani o loʻo taʻavale i luga o se komepiuta.

Ina ia faʻatautaia se polokalama Android Instagram i luga o se komepiuta, o le a e manaʻomia le polokalame tʻatolu-o se Android emulator mo Windows poʻo se isi OS. E mafai ona maua i le iloiloga se lisi o tagata taʻutaʻua saoloto ma nofoaga aloaia e mafai ona e suʻeina ai i le toe iloiloga: Top Android Emulators mo Windows (tatala i se lisi fou).

E uiga i na tagata ua mafai ona ou fautuaina mo le faamoemoe o le lolomiina i le Instagram - Nox App Player ma Bluestacks 2 (peitai, i isi emulators o le a le sili atu le faigata). Le isi o se faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o ata e faʻaaoga ai le Nox App Player.

  1. Tikia ma faʻapipiʻi le Nox App Player i lau komepiuta. Sitepu aloaia: //ru.bignox.com/
  2. A uma le amataina o le emulator, pe alu i le Faleoloa Fale i totonu o le emulator, pe download le Instagram talosaga mo le Instagram talosaga i le emulator (o le uluai apk o le faigofie lea e sii mai mai apkpure.com, ma ia sii mai ma faapipii i le emulator faaaoga se faamau faapitoa i le laulau i tafatafa o le faamalama emulator).
  3. A uma ona tuʻuina le talosaga, ia na o le faʻalauiloaina ma teu i totonu i lau teugatupe.
  4. E mafai ona e faia se ata mai le telefoni feaveai a le komipiuta, pe mafai foi ona e filifilia le "Gallery" - "Isi" mea e filifili ai se ata e tatau ona auina atu i le Instagram mai le emulator i totonu . Ae mo le taimi nei, aua e te faanatinati e fai lenei, muamua - manatu 5 (talu ai e leai se ata i le mafaufau i totonu).
  5. I le ata na manaʻomia mai le komepiuta o loʻo i lenei mafaufauga i totonu pe i totonu o le faletusi, muamua kopi i le faila C: Users UserName Nox_share Image (Nox_share o se pusa fefaʻasoa mo lau komepiuta ma le Android o loʻo tamomoe i le emulator). O le isi auala: i totonu o le seti o le emulator (telefoni i le pito i luga o le faamalama) i le vaega "Faavae," ia mafai ai ona maua le avanoa ma toe amata le emulator, pe a uma ona toso atu le faila o le emulator, faila ma isi faila.
  6. A maeʻa ata e tatau ai i le emulator, e faigofie ona e lolomiina mai le talosaga Instagram. I aʻu suʻega, a o faʻaopoopoina ata mai le Nox App Player, e leai ni faafitauli (Leapdroid na faia ni mea sese ao galue, e ui na tupu le lolomi).

I le emulator BlueStacks 2 ('upega tafaʻilagi aloaia: //www.bluestacks.com/ru/) e sili atu le faigofie o le suʻeina o ata ma vitio mai se komepiuta i Instagram: faʻapena foi, e pei ona i ai i le metotia e pei ona faamatalaina, muamua e tatau ona e faʻapipiʻi le tusi lava ia, ona sosoo ai lea ma laasaga foliga faapenei:

  1. Kiliki i le "Tatala" icon i le itu agavale ma faʻamaonia le ala i se ata po o se vitio i lau komepiuta.
  2. BlueStacks o le a fesili ia oe po o le fea talosaga e tatalaina lenei faila i, filifili Instagram.

Ia, a maeʻa lena, ou te mautinoa e te iloa le mea e fai, ma lolomiina se ata o le a le mafua ai ona i ai ni faigata.

Faʻaaliga: Ou te mafaufau i BlueStacks i le nofoaga lona lua ae le o auʻiliʻili auiliili, ona ou te le fiafia i le mea moni e le faatagaina aʻu e le emulator e faʻaaoga aʻu lava e aunoa ma le ulufale atu i faʻamatalaga faʻamatalaga Google. I le Nox App Player e mafai ona e galue e aunoa ma lena.