Faʻafitauli faʻafitauli Physxcudart_20.dll

O komepiuta o komepiuta i aso nei, aemaise le tolu-Poloketi, e mafai ona faʻaaogaina uma vaega faaletino o le lalolagi moni i se tulaga talafeagai. Ae mo lenei mea e te manaʻomia le i ai o meafaiva talafeagai ma le tele o le lagolago i polokalama. Mo le tele o vaega, o le phyX e nafa ma le fisiki i taaloga. Ae pe a lafoaia le talosaga, e mafai e le tagata faʻaoga ona matauina se mea sese o loʻo taʻua ai le faletusi physxcudart_20.dll. O le a faʻamatalaina e le tusiga pe faʻafefea ona faʻaleleia ma pe faʻafefea ona fesootai ma PhysX.

Error c physxcudart_20.dll

E tolu auala e faaleleia ai le faafitauli. O i latou uma lava e lava le lava ma sili atu le eseese mai le tasi ma le isi, o lea e fautuaina ai ia e faamasani ma oe uma ae e te leʻi faia se faaiuga pe o fea e faʻaaogaina.

Metotia 1: DLL-Files.com Client

DLL-Files.com Client o se polokalama faʻapitoa ua fuafuaina e suʻe ma faʻapipiʻi isi potutusi potopoto i totonu o le polokalama.

Download le DLL-Files.com Client

Faʻatasi, e mafai vave ona faigofie ona tuʻu le faila file physxcudart_20.dll i le polokalama, mo lenei:

  1. Faʻatonu le polokalama i luga o lau komepiuta ma faʻataʻitaʻi.
  2. Taʻu le igoa o le faletusi i le pusa saili.
  3. Faia se suʻega e ala i le kilikiina o le fetaui fetaui.
  4. Kiliki i luga o le igoa o le faletusi na maua.
  5. Faasolo le faamau "Faʻamau".

A maeʻa lenei, o le a download ma faʻapipiʻi le physxcudart_20.dll, i le faasologa, o le sese ma le taʻua o lenei faila o le a mou atu, ma o taaloga poʻo polokalame o le a faʻalauiloaina e aunoa ma ni faʻafitauli.

Metotia 2: Faʻasaʻo le PhysX

O le physxcudart_20.dll DLL o se vaega o le package software a le PhysX, lea e mafai ona faʻamasino i le igoa o le faletusi. Mai lenei mea e mafai ona matou faʻauʻuina i le taimi o le faʻapipiʻiina o le afifi, o le a fai foi le faila file physxcudart_20.dll. Lalo o le a faʻamatala auiliili pe faapefea ona e sii mai ma faʻapipiʻi le PhysX i lau komepiuta.

Tikiaina le InstX Installer

Ina ia maua se afifi:

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia o le oloa.
  2. Faasolo le faamau "Download Now".
  3. Kiliki "Talia ma Download" e amata ai le download.

A maeʻa uma laasaga, o le a faʻapiiina le masini instX i le PC. Alu i le pusa ma faʻatautaia le faila, mulimuli ane:

  1. Talia le maliega e ala i le kiliki i luga o le ki talafeagai.
  2. Faatali mo le faʻapipiʻi e saunia mea uma e te manaʻomia e amata ai le faʻatulagaga.
  3. Faatali seʻi maeʻa le faʻatulagaina o vaega uma o le PhysX ma kiliki "Katia".

O lenei o le potutusi physxcudart_20.dll o loʻo i totonu o le polokalama, ma o taaloga uma e manaʻomia o le a faʻalauiloaina e aunoa ma ni faʻafitauli.

Metotia 3: Download physxcudart_20.dll

O se auala lelei e faʻaleleia ai le faafitauli o le faʻapipiʻiina lea o le faila mamai o le physxcudart_20.dll i totonu o le polokalama. Faʻamau i totonu o le polokalama. O le mea e leaga ai, i faʻamaumauga taʻitasi o Windows e iai se isi nofoaga ma se igoa, ae o lenei tusiga e mafai ona e faamasani i faʻaaliga uma. I le faʻataʻitaʻiga, o le faʻatulagaina o le DLL i le Windows 7 o le a faʻaalia.

  1. Tikia le faletusi ma tatala le tusi faʻatasi ma lenei faila.
  2. Kiliki i luga ma filifili ai "Kopi".
  3. Alu i le faila o le polokalama.
  4. Faʻasaga saʻo ma filifili Pasili.

A maeʻa ona faia laasaga o loʻo i luga, e le mafai lava ona alu le mea sese i soo se mea. E foliga mai, e leʻi faamauina e Windows le faila. Ae e mafai ona e faia oe lava ia, e taʻitaʻia oe i faʻamatalaga i le tusiga talafeagai i luga o la matou upega tafaʻilagi.