E faʻapefea ona faamama (toe faʻafou) se faila a le au?

Le aso lelei!

O le asō, ou te fia tautala e uiga i se faila se tasi (au) ona o le tele lava o tagata e alu i nofoaga sese ma avea ma tagata faatau tupe faigofie. E le gata i lea, o le tele o antiviruses e latou te le lapatai foi e uiga i le taufaamatau! E le o leva tele, i le mea moni, e tatau ona ou toe faʻaleleia le tele o faila o faipule, faʻasaoina tagata mai le "lafo" i luga o nofoaga mai fafo.

Ma o lea, e uiga i mea uma i auiliiliga ...

1. O le a le 'au faila? Aisea e manaomia ai i le Windows 7, 8?

O le faila faila o se faila faigofie, ae leai se faʻaopoopoga (e leai se ".txt" i le igoa o lenei faila). E tuʻufaʻatasia le igoa ole igoa o le 'upega tafaʻilagi ma lona ip - tuatusi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e alu i lenei 'upega tafailagi e ala i le taina i le pusa o le tuatusi o lau sailiga: A oe mafai, faʻaaoga lona ip-address: 144.76.202.11. E sili atu le faigofie o tagata ona tauloto le tuatusi o le alafapeta, ae le o numera - e mulimuli mai e sili atu ona faigofie le tuʻuina o le ip-address i lenei faila ma faʻafesoʻotaʻi i le tuatusi o le 'upega tafailagi. O le iʻuga: o le tagata e faʻaogaina le tuatusi o le tuatusi (mo se faʻataʻitaʻiga, ma alu i le tuatusi ip-manaʻo.

O nisi polokalama leaga e faʻaopoopo laina i le faila o faila e poloka ai avanoa i nofoaga lauiloa (mo se faʻataʻitaʻiga, i tamaiti aoga, VKontakte).

O la matou galuega o le faʻamalo le faila o le au mai nei laina le talafeagai.

2. E faapefea ona faamama le faila o le au?

E tele auala, muamua mafaufau i le sili ona lelei ma vave. I le ala, ao leʻi amataina le toe faʻaleleia o le faila o le au, e fautuaina e siaki le komepiuta i se polokalame e sili ona aloaʻia i le antivirus -

2.1. Metotia 1 - e ala i le AVZ

O le AVG o se polokalama sili ona lelei o le antivirus lea e mafai ai ona faʻamamā lau PC mai le faaputuga o otaota eseese (SpyWare and AdWare, Trojans, networking ma meli mail, ma isi).

E mafai ona e siiina le polokalama mai le ofisa aloaia. site: //z-oleg.com/secur/avz/download.php

O ia, i le ala, e mafai ona siaki le komepiuta mo siama.

1. Alu i le faila "faila" ma filifili le mea "Mea Faʻafoʻisia o Mea Faʻafou".

2. I le pito i tua o le lisi, tuu se faailoga i luma o le mea "faamamaina le faila faila", ona kiliki lea i le "faatino galuega ua faailogaina". I le avea ai o se tulafono, pe a mavae le 5-10 sekone. faila o le a toe faʻaleleia. O lenei aoga e galue e aunoa ma ni faafitauli e tusa lava pe fou i le Windows 7, 8, 8.1 operating system.

2.2. Metotia 2 - e ala i se api

O lenei metotia e aoga pe a musu le AVZ e galue i lau PC (lelei, pe o le ae le maua le Initaneti pe mafai foi ona sii i le "maʻi").

1. Kiliki i le tuufaatasiga o faaputuga "Win + R" (galue i le Windows 7, 8). I le faamalama e amata, ulu i le "notepad" ma lolomi Enter (ioe, o poloaiga uma e tatau ona tusia e aunoa ma upusii). O se taunuuga, e tatau ona tatou tatalaina le polokalama "Notepad" ma aia tatau.

Faʻatoʻa le polokalame "Notepad" faʻatasi ma aia tatau. Windows 7

2. I le Notepad, kiliki "faila / tatala ..." po o se tuufaatasiga o kī Cntrl + O.

3. I le isi itu, i le laina o le faila o le faila matou te tuʻuina ai le tuatusi e tatala (o le pusa lea o loʻo i ai le faila faila). Vaʻai ataata i lalo.

C: WINDOWS system32 drivers etc

4. I le le mafai, o le faʻaalia o faila i le tagata sailiili e le atoatoa, o le mea lea, e tusa lava pe e te tatalaina lenei pusa, e te le iloa se mea. Ina ia tatalaina le faila o faila - ia na o le taina o lenei igoa i le laina "tatala" ma lolomi Enter. Vaʻai ataata i lalo.

5. E le gata i lea, o mea uma o loʻo i lalo o le laina 127.0.0.1 - e mafai ona e faʻamalo ese. I le sikikopipilama i lalo - ua faʻaalia i le lanumoana.

I le auala, ia maitauina o laina "viral" o le numera e ono mamao ese mai le faila. Faʻaaliga le pusa taʻavale pe a tatalaina le faila i le Notepad (silasila i le faʻamalamalamaga i luga).

Pau lava lena. Fai se vaiaso sili ona lelei tagata uma ...