McAfee Tango Meafaigaluega 10.2.142.0

E tele taimi e manaʻomia ai e le tele o tagata Viber le faʻaolaina o le talafaasolopito o feʻau na lafoina ma mauaina i le taimi latou te i ai i le galuega. Sei o tatou iloiloina po oa metotia na fuafuaina e le au atinaʻe avefeʻau e faʻaaoga e fatu ai se kopi o le tusi i tagata Weiber o loʻo faʻaaogaina masini e taʻalo ai Android, iOS ma Windows.

E faʻapefea ona teu sau fesoʻotaʻiga i le Viber

Talu ai o faʻamatalaga na faʻasalalau ma maua e ala mai i Viber, o le, e le mafai, e teuina i le manatuaina o mea e faaaoga ai tagata faaaoga, o le manaʻoga e toe faʻaleleia, e tatau ona faʻamaonia, ona o le masini e ono leiloloa, i fafo atu o le faʻatonuga, suia e se isi pe a mavae sina taimi. Ua saunia e le au faila o Viber i totonu o talosaga a le kalani mo Android ma iOS galuega e maua ai le toe maua mai, faapea foi ma le teuina o faamatalaga mai le avefeau, ma e tatau ona taulaʻi ina ia fatuina se kopi o le talafaasolopito.

Android

O le faasaoina o fesootaiga i le Viber mo le Android e mafai ona faia i se tasi o auala faigofie e lua. E ese mai i le algorithm o latou faʻatinoga, ae faʻapea foi i le iuga mulimuli, ma o le mea lea, e faalagolago i manaoga mulimuli, e mafai ona e faʻaaogaina eseese pe, i se isi itu, i se auala faigata.

Metotia 1: Fausia se faʻamaumauga

I le faʻaaogaina o faʻamatalaga o loʻo i lalo, e mafai ona e mautinoa le faʻaauauina pea o faʻamatalaga mai le avefeau ma lona vave toe faʻaleleia faʻafuaseʻi i le talosaga i soo se taimi. O mea uma e manaʻomia e fatufatu ai se faʻamaumauga, seʻi vagana ai le kalani mo le Android, o se Google Google mo le mauaina o le malulu o le "Good Corporation", talu ai o le a matou faʻaaoga Google Drive e teu se kopi o feʻau o le a matou fatuina.

Tagai foi:
Fausia se Google i luga o se telefoni ma le Android
E faʻapefea ona e ulufale i le Google account i le Android

  1. Matou te momoli le avefeʻau ma alu i lana lisi autu e ala i le paʻiina o faʻamaufaʻailoga e tolu i le pito i luga o le laupepa i le itu taumatau poʻo le swipe i le pito i luga o le mata. Tatala mea "Faʻatonu".
  2. Alu i le vaega "Teugatupe" ma tatala le mea oi totonu "Lagolago".
  3. I le mea e tupu i luga o le itulau tatala o itulau ua faʻamaonia "E leai se fesoʻotaʻiga i Google Drive"fai mea nei:
    • Tapuni le sootaga "faatulagaga". I le isi, ulufale mai le saini mai lau Google (meli poʻo le telefoni), kiliki "Lisi", matou te faʻamaonia le upu faʻamaonia ma faʻamaonia.
    • Matou te suesueina le maliega laisene ma talia ona tuutuuga e ala i le kilikiina o le ki "Talia". E le gata i lea, e tatau ona e faatagaina le faatagaga o le talosaga mai le avefeau e maua Google Drive, lea matou te kiliki ai "MAʻUʻU" i lalo ole talosaga talafeagai.

    Ae o le tele lava o taimi, o le mafai ona fatuina se kopi kopi o le tusitusi ma sefe i le "ao" e avanoa vave pe a asiasi atu i le vaega o le taamilosaga o le igoa e tasi.

    O lea, na o le lolomi "Fatu se kopi" ma faʻatali seia maeʻa ona tuʻuina atu i le faaputuga ao.

  4. E le gata i lea, e mafai ona e faʻaalia le filifiliga o le toe faʻaleleia aunoa o faʻamatalaga o loʻo faia i le lumanaʻi e aunoa ma lau faʻaauau. Ina ia faia lenei mea, filifili le aitema "Fausia le Pusa", seti le ki i le tulaga e fetaui ma le vaitaimi o le a faia ai kopi.

  5. I le fuafuaina o mea faʻapitoa faʻamaumauga, e le mafai ona e popole e uiga i le saʻo o fetusiaiga na faia i Vibera - i le tulaga o manaʻoga e mafai ona e toe faʻafoʻisia lenei faʻamatalaga i le tusi taʻavale poʻo le aunoa.

Metotia 2: Maua le talafaamaumau ma le talafaasolopito o fetusiaiga

I le faaopoopo atu i le auala ua faʻamatalaina i luga o le faʻasaoina o mea o talatalanoaga, lea ua faamoemoe e mautinoa le teuina ma le toe faʻaleleia o faʻamatalaga i tulaga ogaoga, e mafai e Viber mo Android ona tuʻuina atu i ona tagata le tomai e fatuina ma maua ai se faʻamaumauga ma savali uma na lafoina ma maua mai e ala mai i le avefeau vave. I le lumanaʻi, o ia faila e faigofie lava ona faʻafeiloaʻi i soʻo se isi lava masini e faʻaaoga ai faʻasalaga lona tolu.

  1. Tatala le lisi autu o Viber mo le Android ma alu i ai "Faʻatonu". Toto "Valaʻau ma Savali".
  2. Tapa "Auina atu le talaaga o tala" ma faʻatali seʻia oʻo ina tuʻufaʻatasia e le tino se faʻamaumauga ma faʻamatalaga. I le maeʻa ai o faʻamatalaga faʻamaumauga mai le avefeʻau ma fatuina se afifi, o le lisi o lisi o filifiliga e faʻaalia, lea e mafai ona e faʻafeiloaʻi pe teu ai kopi kopi o le tusi.
  3. O le auala sili e maua ai le faʻamaumauga fatuina o le a tuʻuina atu i lau lava imeli poʻo oe lava i soo se avefeau.

    O le a tatou faʻaaogaina le filifiliga muamua, mo lenei mea tatou te faʻaogaina le faʻamaonia o le talosaga tutusa (i la tatou faʻataʻitaʻiga, o le Gmail) lea, i le tagata na tatala ile imeli i le laina "Ia" Ulufale lau tuatusi poʻo lou igoa ma lafo le savali.
  4. O faʻamaumauga o avefeʻau na maua ma faʻapolopoloina i lenei auala e mafai ona sii mai mai le i-meli meli i soʻo se masini avanoa ma ona mafai lea ona faia faʻataʻitaʻiga talafeagai.
  5. E sili atu faʻamatalaga e uiga i le galulue faatasi ma faila o lenei ituaiga o loʻo faʻamatalaina i le vaega mulimuli o se tusitusiga na tuuto i le foia o la tatou faafitauli oi ai nei i le Windows environment.

iOS

O tagata e faaaogaina le Viber mo le iPhone faʻapea foi i latou e sili ona fiafia i tagata o loʻo faʻamatalaina i luga o le Android e mafai ona filifili se tasi o auala e lua e kopiina ai le fesoʻotaiga e ala mai i le avefeʻau lata mai.

Metotia 1: Fausia se faʻamaumauga

O le au atinaʻe o le iOS version o Viber i le faʻatasi ma Apple ua fatuina se faiga faigofie ma mataalia mo le lagolagoina o faʻamatalaga mai le avefeau i le ao, avanoa mo le faʻaaogaina e soo se tagata e ona le iPhone. Mo le manuia o le faʻatinoga o le faʻatinoga e tusa ai ma faatonuga o loʻo i lalo, e tatau ona ulufale atu AppleID i le masini feaveaʻi, talu ai o faʻamaumauga kopi o le faʻamatalaga e teuina i iCloud.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona fatuina se ID Apple

  1. Tatala le avefeau i luga o le iPhone ma alu i le lisi "Sili atu".
  2. Ma, sina siʻitia i luga o le lisi o filifiliga, tatala "Faʻatonu". O le gaioiga e mafai ai e oe ona faia se faʻamaumauga o le tusiga faʻasolopito o loʻo i totonu o le vaega o laina "Teugatupe", alu i totonu. Tapa "Lagolago".
  3. Ina ia amataina vave kopi o mea uma na maua ma auina atu i iCloud savali, kiliki "Fausia Nei". O le isi, matou te faʻamoemoe e faʻauma le afifiina o le talafaasolopito o faʻamaumauga i le fale teu ma lafo le afifi i le ao mo le teuina.
  4. Ina ia le toe foʻi i le faʻatinoga o laasaga o loʻo i luga i le lumanaʻi, e tatau ona e faʻaalia le filifiliga a le aunoa ma le taimi atofaina o le faia o kopi kopi o faʻamatalaga mai le avefeau. Tago i le mea "Fatufatuaʻi aunoa" ma filifili le taimi o le a faia ai le kopi. O lenei e le mafai ona e popole i le saogalemu o faʻamatalaga na maua pe tuʻuina atu e ala atu i Viber mo le iPhone.

Metotia 2: Maua le talafaamaumau ma le talafaasolopito o fetusiaiga

Ina ia maua mai faʻamatalaga mai i Viber e teu ai i luga o soʻo se masini e le o aofia ai i le faagasologa o le faʻaaogaina o le avefeau, poʻo le faʻafefeina o faʻamatalaga i se isi tagata e faaaogaina, e tatau ona e faia e pei ona taua i lalo.

  1. I le kiliva o le avefeau o le keli "Isi" i le pito i lalo o le lau i le taumatau. Tatala i luga "Faʻatonu".
  2. Alu i le vaega "Valaʻau ma Savali"o fea oi ai le galuega "Auina atu le talaaga o tala" - Tapuni i lenei mea.
  3. I luga o le lau e tatala i le fanua "Ia" Matou te ulufale atu i le tuatusi imeli o le tagata e mauaina le talafaamaumau o savali (e mafai ona e faʻamaonia au lava). O le a tatou faʻasaʻo "Autu" tusi ma lona tino. Ina ia faamaea le faasologa o tusi, kiliki "Auina atu".
  4. O le afifi o loʻo aofia ai le talafaasolopito o fesoʻotaʻiga e ala mai i Viber, o le a toetoe lava a vave ona tuʻuina atu i le mea e taunuu ai.

Windows

I le koneseti Viber mo Windows, ua mamanuina e maua ai avanoa i le gafatia o auaunaga mai se komepiuta, e mamao ese mai galuega uma o loʻo maua i le telefoni feaveaʻi o le talosaga. O le avanoa i filifiliga e faʻatagaina ai oe e teu ai fesoʻotaʻiga i luga o le 'upega tafaʻilagi o le avefeʻau e le o saunia, ae o le faʻatautaia o le faʻamaumauga o faʻamatalaga ma mea o loʻo i totonu o le PC e mafai, ma o le tele o taimi e sili ona talafeagai.

Afai e te manaʻomia le teuina o le talafaʻaumau o se faila i luga o se komepiuta PC, faʻapea foʻi ma le faʻamatalaga na aumai mai le avefeau, e tatau ona e faia e pei ona taua:

  1. Matou te lafoina i totonu o la matou puseli pusutusi o loʻo i ai kopi o faʻamaumauga, faʻaogaina "Metotia 2" mai fautuaga e aofia ai le faʻasaoina o savali mai i Viber i le Android po o le iOS ma siosiomaga ma fautuaina i luga i le tusiga.
  2. Matou te o mai i le meli mai le komepiuta i soʻo se tasi o metotia e sili ona lelei ma sau mai le faʻasiga mai le tusi na lafoina i le laasaga muamua ia te ia lava.

  3. Afai ei ai se manaʻoga e le gata mo le teuina, ae faʻapea foi mo le maimoaina o le tusiga faʻasolopito i luga o se komepiuta:
    • Tuʻu le archive Savali i le Viber.zip (Viber messages.zip).
    • O se taunuuga, tatou te maua se faʻamaumauga ma faila i le faatulagaga * .CSV, o ia mea uma e aofia uma ai savali mai le talanoaga ma se isi tagata auai o le avefeʻau.
    • Ina ia maimoa ma faasaʻo faila, matou te faʻaaogaina se tasi o polokalama o loʻo faʻamatalaina i la matou tusiga i luga o le galue faʻatasi ma le faʻatulagaga faʻamaonia.

      Faitau atili: Polokalama mo le galue i faila CSV

Faaiuga

O avanoa mo le faasaoina o fesootaiga mai le Viber, iloiloina i le tusiga, atonu e foliga mai o avefeau tagata e le lava e ausia ia sini patino pe leai foi. I le taimi lava e tasi, o metotia faʻatulagaina o tali uma ia i le faafitauli mai le ulutala ulutala, na faʻalauiloaina e tagata na faia le auaunaga ma ana faʻataʻitaʻiga. E le fautuaina le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻapitoa a le isi vaega e kopi ai le tala o le savali mai le avefeʻau, e pei ona i ai i lenei tulaga, e leai se tasi e mafai ona mautinoa le saogalemu o faʻamatalaga faʻamatalaga ma le leai o se avanoa e maua ai e tagata e leʻi faʻatagaina!